[Danes je šlo 1,2,3… minister več ni!] PV Golob je ministru za zdravje Bešič Loredanu pod nos porinil že napisano odstopno izjavo, slednji je dodal samo še svoj avtogram

6

Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes podpisal odstopno izjavo, je izvedela STA. Več informacij bo podal predsednik vlade Robert Golob v izjavi za medije ob 16. uri.

Bešič Loredan je za Radio Slovenija povedal, da se je danes sredi dneva dobil s premierjem Golobom. Sestanek je trajal nekaj minut. Golob je ministru na mizo položil že napisano odstopno izjavo. Minister je dejal, da jo je samo podpisal in odšel.

O tem, da se bo Bešič moral posloviti z ministrske funkcije, se je ugibalo že nekaj časa. Kritike na njegovo delo naj bi letele tudi iz koalicije, čeprav so še te dni v Svobodi govorili, da minister še uživa podporo stranke Svoboda. Z javnimi kritikami pa ni skoparil zlasti vodja strateškega sveta za zdravstvo Erik Brecelj. SDS pa je nedavno zoper njega vložila interpelacijo.

Št. komentarjev: 6
 1. Opazovalec pravi

  To vsaj ne bo tako, kot takrat, ko je odstopil Hojs!

  1. raft pravi

   Opazovalec, če je to zate dovolj, pojdi spat in ne prenašaj svoje bolezni na naše zanamce. Prosim lepo in ne zameri. Bodi dober do slovenskega naroda.

 2. raft pravi

  Maljevac se norčuje iz Slovencev
  ———–
  Ne vem zagotovo, ali je Maljevac pokrov ali poden golobove paštete.

  1. Re gornjim pravi

   Ti si zagotovo podn !

 3. marko pravi

  Samo da je odletel. Nesposoben do konca in naprej.

 4. raft pravi

  Ministrica Asta Vrečko bi brisala društva, ki ji niso po godu
  ——————
  Dajte pra-sci komunistični pokopati tiste, ki ste jih brez sodbe po-klali tu po celi Sloveniji in ne izzivajte ljudstva.
  Vi boste pridigali ljudem kaj je prav in kaj ne? Da vam je-be pes mater!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen