Ko Tilen Artač v enem šaljivo-resničnem komadu pove, kaj je smisel Golobove politike: Nagrade, finančne podpore prijateljem in nacionalizacije podjetij!

4

Komik Tilen Artač je v priredbi znane pesmi skupine Zmelkoow “Bit”, kjer se v refrenu sliši: “Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čiwawo na straži”, obelodanil politično agendo politike Roberta Goloba.

Slednjemu verjetno ne bo do smeha, ko bo slišal tole: “Smisel politike je biti šef vlade, plača ni velika, ma so druge nagrade, lahko prijatelje finančno podpiraš, če pa kaj rab’š pa nacionaliziraš.”

Št. komentarjev: 4
 1. raft pravi

  Miro Koren
  pred 1 dan

  30
  V Sloveniji je bila narejena elementarna, nerazumljiva in naivna napaka, leta 1990 – 1992, ker nismo eliminirali vodilnih komunistov, udbo-kriminalce v celoti sankcionirali in vse pristaše jugoslovenarstva in komunizma, odrinili z pomembnih funkcij, ter tako vzpostavili temelje za kapitalizem in demokratične norme. Nismo postavili osnovnih temeljev demokratične države.
  Naši pomladni politiki (vključno z dr. Pučnikom) so bili premehki, naivni in neambiciozni v pregonu zločinskega režima. V zmagovalnem zagonu nad Beogradom, so – smo pozabili na našega “notranjega sovražnika”, to je – komunistično partijo.
  Z izvolitvijo Kučana, LDS in dr. Drnovška, je bila usoda, ki jo doživljamo danes, zapečatena.
  Kot narod bomo izginili prav po zaslugi srbsko-slovenskih komunističnih zločincev
  ————————-
  Vredno kopiranja.

 2. Pubec pravi

  O smislu pretekle Janševe politike, se pa v enem dnevu ne da povedati nič pametnega

 3. linke pravi

  v smislu eliminacije komunistov bi bilo najboljše kopirat ruando 94!

 4. hinko pravi

  V nulo ga je zadel :)))))))))))))) bravo Artač!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen