V Celju iz reke Savinje potegnili neznano starejšo žensko, ki pa je zaradi hude podhladitve umrla

0

V soboto so gasilci v Celju iz reke Savinje potegnili žensko. Reševalci so jo odpeljali v bolnišnico, kjer pa je kasneje zaradi hude podhladitve umrla. Policija identiteto pokojne še ugotavlja. Gre za žensko, staro med 60 in 70 let, visoko okoli 165 cm, rjavo-sivih las, segajočih čez ramena, in rjavih oči.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, je občan v soboto nekaj po 9. uri obvestil policijo, da je v reki Savinji v Celju, v bližini mestnega kopališča, opazil žensko, ki jo je nosila voda. Gasilci so jo nato v bližini celjskega doma upokojencev uspeli rešiti iz vode, na kraju dogodka so ji pomoč nudili reševalci, ki so jo nato odpeljali v bolnišnico, a je tam kasneje umrla.

Neznana ženska, katere identiteto policija še preverja, je bila oblečena v svetlo rjavo majico z napisom Jeans West, črne hlače in črno zimsko jakno s kapuco. Obuta je bila v temnejše čevlje. Pri sebi je imela rdeča očala s črno vrvico, okoli vratu je nosila opornico. Preiskava o tem, kje bi lahko neznanka padla ali skočila v vodo, še poteka.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pokojni ženski, da to sporočijo na telefonsko številko policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen