V Indiji ponovno primer skupinskega posilstva najstnic

1

V zvezni državi Uttar Pradesh na severu Indije sta bili skupinsko posiljeni dve najstniški sestri, kar je najnovejši primer brutalnega spolnega nasilja v tej severnoindijski zvezni državi, je danes sporočila indijska policija.

Sestri, stari 13 in 15 let, sta bili posiljeni v četrtek, ko so ju v vasi Siyapur v okrožju Etah napadli trije moški, navedbe policije povzema nemška tiskovna agencija dpa. Po navedbah družine sta najstnici odšli od doma in se napotili proti bližnjemu mlinu za mletje moke, ko so ju moški ugrabili, odpeljali do bližnjega gozda in posilili. Moške je policija že aretirala.

Do novega krutega posilstva prihaja le teden dni po skupinskem posilstvu dveh sestričen. V približno 85 kilometrov oddaljeni vasi v okrožju Badaun so ju napadli moški, ju posilili in nato živi obesili na drevo, na katerem sta kasneje umrli. Incident je sprožil nov val ogorčenja zaradi nasilja nad ženskami v Indiji, še posebej pa v Uttar Pradeshu. (sta)

indija protesti

Število komentarjev: 1
 1. blonde babe pravi

  Bodacious blonde Melissa Detwiller strips down sensually in her resort room Saucy, blonde secretary exhibits off her sensational curves in her revealing workplace put on. Blonde magnificence Lena Love
  is keen to use her long proficient fingers to therapeutic massage her clit and finger
  fuck her tight twat Tremendous slim blonde babe Danielle with huge breasts
  posing bare Blonde goddess Angela Saint fingers her tasty twat.
  Admirable blonde babe with attractive huge breasts exhibits off her
  naked amenities on the seaside. Blonde younger wild girl Lolas candy masturbation to orgasm Seductive blonde Ash
  Hollywood swallows her lovers cock before climbing on high to really feel him deep in her craving pussy Scorching brunet eats out blond whereas blond sucks cock watch this wonderful three some High-notch blonde babes’ pure pleasure

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen