Odprto pismo iz “nebes”: Kako bo Kučanov klan prikril kriminalna dejanja v NLB. “Brat” Janša ima prav: Primite se za denarnice!

56

Po spletu je zakrožilo odprto pismo slovenskim medijem, avtor katerega je za svoje sporočilo javnosti ubral zanimiv pristop, saj zadnje politično dogajanje komentira pokojni predsednik Janez Drnovšek. V pismu “Drnovšek” podaja svoje videnje glede anuliranja vloge slabe banke, da bi se zakrila kriminalna dejanja v NLB. Ob tem “Drnovšek” naniza zanimiva sorodstvena in udbomafijska razmerja, ki bodo Slovenijo zagotovo pripeljala v prepad.

Eden izmed ključnih delov pisma: “Brat Menciger, idejni oče nacionalnega interesa brata Kučana – seveda za njihove žepe in na vaš račun! – je ponovno na delu – tokrat je udaril že tretjič. AFŽ mandatarka Bratuškova je čakala do konca, da je udbomafija kot kandidata za finančnega ministra vrinila brata Čuferja, nečaka brata Mencigerja. /…/ Brat Menciger je že vedel zakaj, saj je v tem času brat Čufer, kot vodja analitikov v NLB, pregledal vse potrebno, da se razvodeni zakon o slabi banki. Saj ste slišali mandatarko včeraj: sedaj bodo uporabili garancijske sheme – samo da slabi krediti in s tem kriminal najvišje vrste ne pridejo na svetlo.”

Preberite celotno pismo – Odprto pismo – Drnovsek

Mimogrede, Uroš Čufer, kandidat za finančnega ministra, je bil štipendist BS na doktorskem študiju v Parizu, kjer je živel z družino – njegov oče Janez, bratranec ekonomista Jožeta Mencingerja, je bil tam zastopnik, so pred dnevi poročale Finance. Ampak naslova v stilu: Mencingerjev nečak za finančnega ministra – ni bilo nikjer. Naslove v stilu “Sestrična Urške Bačovnik za poslanko” pa smo brali kar naprej. Glede na dvojna merila medijev, še hvala bogu za kakšno odprto pismo iz “nebes”…

pismo

 

 

Št. komentarjev: 56
 1. MEFISTO pravi

  Zopet ena bedarija desnorukih, ki ne vedo več kaj bi si še izmislili, da bi prikrili svojo nesposobnost. Potrebno bi jim še enkrat povedat, da so “popušili kurac” na celi črti.

 2. […] Arhar se seveda ni spuščal v “malenkosti” kot so familijarne in politične povezave mladega Čuferja, ki ga je ekonomist Damijan poimenoval kot kmeta, ki bo pripeljal državo do bankrota… […]

 3. zokec pravi

  Enkratwen komentar iz onostranstva,ki pa dobesedno velja za tostranstvo.Čaka nas cipersko-grški scenarij z vsemi atributi.Tudi tisti,ki imamo cente na bankah-takoj ven.

 4. inga pravi

  Šele pod lopovsko vlado bratušek-janković-kučan bomo Slovenci videli kaj je to ko ti trda prede. Še malo pa bo kot v Grčiji.

 5. Dock Holliday pravi

  Bolano. Bratu Janezu (Janši) popustile tablete. RIP Janez Zombi !

 6. dingdong pravi

  Hahahaha. Politikis, portal za objavljanje ideološko neoporečnih anonimk !

 7. tone pravi

  dingldongl, smejal se boš potem, ko boš sam ostal brez dela in standarda, potem pa boš res lahko afne guncal skupaj s saraorškim šerifom.

 8. Petrovc pravi

  UBOGI moj brat MEFISTO: ko citam tvoj komentar, zgoraj,
  (MEFISTO says: 18. 03. 2013 at 14:15),

  se mi milo stori pri srcu, prvic, ker vidim, kaksne usodne posledice je imelo tvoje srecanje glave z bukvo! Z zalostjo v srcu priznavam da je sedaj tista bukev nad Trojanami pametnejsa od tee.

  In se mi stori se dvakrat mil pri srcu, celo ocke se mi zarose, ce pomislim, da sem te jaz porinil z neba v mlakuzo.
  Res mi je zal.
  RES MI JE ZAL ZA VSO TVOJO BEDO!

 9. Janja pravi

  Ho,
  Politikis si je zmislil pismo,
  zdaj ga pa komentira, kot da ga je kdo zares napisal.

 10. Janko rašl pravi

  dingldongl med nogami…

 11. MEFISTO pravi

  E moj brat Petrovc, v bedi sva že oba in to po zaslugi Janševe vlade. Glede moje glave pa ne skrbi. Veš kdo ima tršo glavo od bukve?

 12. Demi Zen pravi

  kot bi rekla moja pen prjatlca:” mi to vse vemo.” Le naredimo ne nic.
  sem pa tja se kdo pritozi direktno iz nebes, potem pa nazaj v vecni spanec.

 13. Petrovc pravi

  MOJ MEFISTO: saj bo bolje. V znak svoje sprave ti bom poslal svojega prjatla, samega ZAVBI NANDEJA-Smrdlinikovga ata.
  Bosta skupaj kaj pozebrala.

  Petrovcu pa kar dobro kaze. Zgleda, da bo docakal svoje obiranje vinograda. Setev bo obilna.
  MEFISTO, te bo Petrovc povabil na jedaco in pijsaco, pa nic ne bo gledal.

 14. as pravi

  Najbolj sovražim pokvarjence, ki se predstavljajo z drugim nickom. V tem primeru gre za lažnivega (kajpak rdečega) MEFISTA.

 15. folk ne jebe pravi

  Ajde, folk, zdj pa na auf biks!

 16. ROFL pravi

  @Petrovc, preveč imaš dela z mefistom. sedaj si ti postal najedljivec. ti se neprestano spuščaš vanj. kako to?

 17. Petrovc pravi

  Spostovani @ROLF: Z VSO ODGOVORNOSTJO ZATRJUJEM, DA SE NE JAVLJAM POD NICKOM MEFISTO!

  Moje zagotovilo lahko potrdi tudi urednistvo POLITIKIS.SI!
  Mislim, da to pocne kar Mefisto sam, posebej se, ce pogledate, da je UKRADEN tudi nick @AS-a in v kaksnem kontekstu!!!!!

  Ponovno povdarjam, da Petrovc NIC NE KRADE!!!

 18. ROFL pravi

  Petrovc nihče ni nikogar obdolžil, ali rekel, da je kdo kaj ukradel, samo dejal sem, da se po nepotrebnem zaganjate v vrtnega palčka, ki vam tokrat res nič noče.

 19. Petrovc pravi

  Spostovani @ROLF: Iluzija je da bi voda tekle navzgor in da bi psihopat, norec, dal pametnemu spokoj dela!

 20. Emil pravi

  Petrovc,srečno.
  Se tudi sam povabin na zabavo.Pa ne na ta veliko.Ko boš spet vandral v revirjih ,se pustim na kaka dva piva povabiti ,v Kum .Tam kjer sva se nazadnje srečala(knap)

 21. Rado pravi

  “Kako bo Kučanov klan . . . ”

  Le kakšen klan? Kučan je penzionist, ki hodi po vnučko v šolo in tu in tam kakšno reče. To je vse.
  “Kučanov klan” je zgolj desničarska izmišljotina.

 22. Petrovc pravi

  @Emil, ZIVJO,

  vesel sem, da si se oglasil!!!!
  JASNO, NUJNO SE DOBIMO, KAR PRECEJ NAS BO!!!!!!!!

 23. alfa pravi

  Zaradi kradljivca in izdajalca Viranta smo padli pod kučankovićevo bando. Le kaj bo ostalo od Slovenije? Jutri bodo potrdili še NLB desperadosa in smo kompletni.

 24. Petrovc pravi

  Spostovani @alfa: ko Janez pri kurbi fase sifilis, kdo je kriv?
  Janez ali kurba?
  Jaz mislim, da je kriv Janez, kaj pa se otresa tam, kjer mu pametni govorijo, da bo fasal!

 25. erwin pravi

  Mefisto : pušni ga murgeljskemu palčku. Mogoče potem dobiš nov prevod Marxovega Kapitala…..

 26. Svinjak PS pravi

  Saj bo kmalu bankrot. Krulile bodo slovenske balkanske svinje ker ne bo več kaj za v korito. Trojka brusi nože za koline. ha ha ha ha

 27. Hribouc pravi

  Butale do groba!

  Gospodič Arhar bo vedno in do skrajnega konca služil Klanu.

  Usposobili so ga v Kavčičevi pralnici denarja v Frankfurtu, kjer je bil tako ali tako odličnjak.Od takrat je njihov.
  Njegovi mu niso pustili višje kot je bilo določeno, zato pač ni smel biti ne ata župan,ne karkoli drugega po svoji volji.Pa jim nič ne zameri.

  Ampak pokima,vselej, ko najmanj pričakuješ.Notranjska grča.”Oprostite!”
  Kompanjon Zavoženega Zagožna in bratov Poštenjakarjev iz Idrije.

 28. Demi Zen pravi

  kdor misli da je banki mesto za pokoncne ljudi, je ze v startu kiksnil smer. arhar je bancnik. potuhnjenec ampak bancnik. gaspari, to je pa ropar tega bi moral na intervjujih z rdeco ruto prek ust kazat.

 29. VSI STRPNI pravi

  hahahaha…in kaj je novega?..vedno isti BALKANSKI MAFIJSKI RDEČI PRASCI IN SVINJE…HAHAHAH..zares nič novega…..HAHAHAHAHA

 30. VSI STRPNI pravi

  zakaj je balkan kar je, KER NA NJEM MRGOLI nadpovprečno število NADBRIHTNIH IN NADSTANDARDNO SPOSOBNIH MAFIJSKIH RDEČIH PRASCEV IN SVINJ, značilnost teh ultra-sposobnih in nadbrihtnih mafijskih prasev in svinj je ta, da so izredno smRDEČE in ideološko totalno OPRANOGLAVE…….HAHAHAHAHAHAHAHhahahhaahahha

 31. MEFISTO pravi

  Ob uri umestitve svetega očeta papeža Frančiška I svečano izjavljam, da se na tej strani blagi,dobri in modri Mefisto ni niti enkraz oglasil s komentarjem.

  Drži pa, da je nekaterim komentatorjem v veliko zadovoljstvo.če si lahko sposodijo ime tega poduhovljenega človeka, ki bo sedel Bogu na desnici in mu pomagal razglašati poslednjo sodbo.

  Tudi spoštovani Petrovc, kralj Politikisa, se je že predstavljal kot Mefisto, kar mu je ša posebej dvignilo ugled prvega med najbolj pametnimi.

 32. Jožef pravi

  Lepa, o lepa bo smrt Evrope:
  kakor razkošna kraljica v zlatu
  legla bo v krsto temnih stoletij,
  tiho bo umrla kot bi zaprla
  stara kraljica zlate oči.
  — Vse je ekstaza, ekstaza smrti. –
  Srečko Kosovel

 33. mali pravi

  stric mefisto so vam na oddelku spet priklopili internet. Pa tako kulturno je zgledalo vse skupaj dokler ste bili vi in vasi brez stroma zvezani na postelje.

 34. barjan pravi

  eh, mefisto!

  spomni se, kaj je bilo pred 70 leti.

  mi smo se borili v hosti, vi ste se pa udinjali tujim okupatorjem.

  Danes je pa slika ista, ti se spet udinjaš kar se janezek nauči, to prepeva

 35. mali pravi

  POŠTENJAKU, ki si je sposodil moj vzdevek “mali”, v stilu svojega vzornika vojvode Vojislava, se zahvaljujem za pozornost in mu odgovarjam:

  Ako moraš da progutaš žabu, nemoj mnogo da je gledaš – progutaj je odmah. Ako moraš da progutaš nekoliko žaba, najveću progutaj prvu. Zoran Đinđić

 36. mudo moreno pravi

  Eh, Barjanček morostarski pijanček. Pobili ste na stotine ljudi samo v okolici morostarije, stotinam drugih pa ste pomagali, da so okusili italjansko kroglo ali pa si v najboljšem primeru prisilno ogledali naselitvene kapacitete raznih kempov po imenu Kampor, Gonars, Renicci…
  Celo obdobje okupacije ste pridno brusili nože, seveda v času ko slučajno niste bežali pred Italjani, Nemci, Domobranci. Ko je prišel vaš čas, ste rezali vratove svojim bratom da je špricalo do neba. Vaši izredni dosežki bodo ostali zapisani v anale nacionalne patologije dokler bo ta narod obstajal. Turška drhal je v primerjavi z vami skoraj neškodljiva epizoda. 45 let ste nam nekaznovano pili kri, nadaljnih 23 let nam jo pijete zakrinkani. Bankrotirali ste državo. Samo eno je pravično plačilo za take kot si ti: da obvisite na solidnem konopcu.

 37. dingdong pravi

  Mudek, naci, ne šopiri se preveč. Poznam take tičke kot si ti, za tipkovnico si junak, v živo pa potrebuješ najmanj 5 plešastih prijateljev, da si sploh upaš odpreti gobček. Ah, ti naci skini…

 38. mali pravi

  Kolega soimenjak sem moral na internetu preveriti če ste svoj nick patentirali ali zaščitili. Nič od tega. Tudi sam imam isti nick javljam pa se na drugem spletu redko na politikisu. Tako da je vaš nesramen in grob izpad nepotreben.
  V drugem delu pišete v meni tujem jeziku in vas nisem razumel. Midva očitno nisva enake matere. Ali za to ker nisem služil v tuji vojski ali pa za to ker se v Slovenijo nisem pritepel iz južnih krajev.
  Večkrat čitajte g. mudo morena da se izobrazite. Pomirite se

 39. mali pravi

  POŠTENJAKU, ki si je sposodil moj vzdevek “mali”, v maniri vojvode Vojislava, se zahvaljujem za pozornost in mu odgovarjam z navedkom:

  “Ako moraš da progutaš žabu, nemoj mnogo da je gledaš – progutaj je odmah. Ako moraš da progutaš nekoliko žaba, najveću progutaj prvu.” Zoran Đinđić

  P.S. Ni problem, naslednjič te lahko pokličem tudi s pravim imenom.

 40. mudo moreno pravi

  Hehe, Dingelček sine, obriši sline. Vidim da te šlata histerija takoj ko zagledaš moje ime. Kadar preberem tak ali podoben epitet izpod tvojih rok, zazveni v mojih ušesih najlepša melodija, Bachova arija v g-duru.
  Epiteti kot so šovinist, rasist, naci, fašo so tako zlorabljeni in obrabljeni, da ne prizadenejo več nikogar, ki ima vsaj trohico razuma. Edini fašizem ki mu je zadnjih 68 let dovoljen obstanek je levi-fašizem. In edini skini ki jih poznam slišijo na ime Matjaž Frangež, Samo Bevk in podobno. Vsi po vrsti levi-fašisti. Comprende, compagnero Dingdonges?!

 41. Štabna kurba Bratjoška pravi

  dinglček,
  Že leta 1941 so govorili kako treba narod osiromašiti, danes ni nič bolje, komunajzlji bi ljudem pokradli vse, kar ni pribito ali priklenjeno!

  Prej, ko boste spoznali uvožene kužne tvorbe, prej se bo lahko začela rehabilitacija. Dokler ne poznate in priznate bolezni, je ne morete zdraviti. Kuga v teh krajih je srbskožidovska. Brez zajezitve in karantene, ne bo šlo.
  Moša Pijade:
  “Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi.
  Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.
  Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom… Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira…”
  [Dokument se nalazi u Arhivu vojnoistorijskog instituta u Beogradu u fajlu Štaba vrhovne komande (JVUO) – Četnička arhiva, pod oznakom K-12, 30/12.]

 42. Štabna kurba Bratjoška pravi

  dinglček,
  najbrž ne veš, ker rdeča trobila molčijo o tem, ampak čedalje več ljudi je pod rubežem, izjema so udbotajkuni.
  Znanec mi je pojamral, da je pod rubežem že skoraj polovica Pirančanov.
  Glupi opranoglavi slovenski narod pa se bo očitno uprl, ko se mu bo popek dotaknil hrbtenice.

 43. dingdong pravi

  Mudek, slovenski naciji ste pa res pičkice. Še tega, da ste naciji, si ne upate priznati. Ostalo nakladanje kdo je kaj, pa pripoveduj svojim kameratom v kakšni pivnici. Verstehen Sie, kamerad Hoden ??

 44. mudo moreno pravi

  Dingelće Dongelće, kdo je naci in kdo ni naci, je stvar percepcije vsakega posameznika. Definitivno pa ni to stvar, ki bi jo lahko ali bi jo smeli določevati vi, LeviFašisti. Dokazali ste mnogokrat vašo nestrpnost do vsakogar, ki razmišlja le za odtenek s svojo glavo, v malho nacizma pa ste stlačili vse, kar vam je prečkalo pot, od Cerkve do dahavcev in Kavčiča.
  Hast du verstanden, Herr Kamerad Genosse Arschloch und so weiter, DD?!
  V poplavi levih fašistov se res ni čuditi, da se slovenski kobajagi-naciji ne izpostavljajo. Verjetno pride na enega vsaj 1000 rdečih nestrpnežev.

  Pa še nekaj, Dingel, ali si prebral post Štabne Kurbe ki pravi, da je polovica Pirančanov pod rubežem. Ali ima to po tvojem kakšno povezavo z barvo kože njihovega župana? Čisto nedolžno in iskreno vprašanje, upam da bo tak tudi odgovor.

 45. Demi Zen pravi

  hja na gobec jej dejte! naj pridejo rubit ko bodo vsi rdeci mafijasi in paraziti prinesli pokradeno nazaj v nlb.

  dingdong ti mi zvenis kot oficirsko dete

 46. Demi Zen pravi

  stabna na lokalnem nivoju izdajte pakirna dovoljenja in rubite rubeza ker je parkiral brez dovoljenja

 47. Hribouc pravi

  Kaj je gnalo ljudi v brezdanje prepade?

  Kaj je zlo v človeku? Kaj je brezmejna slast po oblasti onih, ki se imajo za leve, pa za komuniste, nacionaliste, nacional socialiste, fašiste, rdeče fašiste ?

  Iskal sem odgovore nazadnje tudi v Črni knjigi komunizma ali pa v Očistiti in uničiti Jacquesa Semelina in sem našel veliko groznih ugotovitev, ki te stresejo do obisti.
  Ampak, ko sem danes videl sestavljanko dokumentarnih filmov o tem, kaj je Marksov komunizem naredil po Leninu,Stalinu in ostalih satanistih v Rusiji, Poljski, Baltskih državah in v Ukrajini sem odprtih ust zijal v ekran,
  nemo sledil grozotam in oči obračal od ekrana, ker v obupni grozi spoznavanja zla nisem zmogel slediti in mislil sem, da glava ne bo zdržala do konca.
  Pošastnost režima, ki je uničeval lasten in druge narode v pošastni mašineriji zla, ki se ni ustavila od oktobrske revolucije pa tja do poznih petdesetih let. Pod Leninom in Stalinom in ostalimi je požrla nekje okoli 80
  milijonov ljudi, Samo z zrežirano lakoto 1932/33 je v strahotnih mukah lakote ubila 7 milijonov ljudi! Kakšni prizori originalnih filmov.
  Vedeli smo za herojsko zmago nad nacizmom.
  Niso pa nas učili, da je za prodirajočo rdečo armado hodila in se vozila še ena armada, armada NKVD, oborožena tako kot Rdeča in ubijala svoje vojake, ki so ostali zadaj iz različnih razlogov in tako groteskno povečala število žrtev svojega naroda na pošastnih 27milijonov.Niso nas učili kako je rdeča armada usposabljala nemški Vermacht, tankiste, pilote in nemški SS
  v 30.letih vse tja do 1940.leta.Rusi so usposabljali, učili torej SS eksperte kako na najbolj krut način mučiti in ubijati ljudi. Torej, Rusi so imeli vsaj 35
  let izkušenj z industrijo smrti, ko so začeli inštruirati esesovce! Ljubi Bog, niso nas učili kako sta dva superzločinska sistema paktirala v zlu dolga leta
  niti nas niso učili, da sta oba ,nacizem in komunizem in nato še fašizem izšli iz socializma. Imeli so enake cilje, načrte, metode, celo propagandni plakati so jim bili povsem enaki, pošastno.

  In tule zgoraj berem pošastnost o pošastnosti slovenske paradržave.

  In včeraj berem, kako so začeli prodajati nov prevod knjige očeta vsega tega zla, Karla Marksa.

  In berem kritike in mnenja iz tujine o Slavoju Žižku in njegovem rdečem fašizmu.

  In se spomnim njegove hvale slovenskemu novodobnemu Stalinu, Gregorju Golobiču.

  In pred oči mi pridejo sence štirih jezdecev Apokalipse, ki divjajo čez deželo starodavnih Slovencev.
  Slovencev, ki so se kot avtohtono ljudstvo ponosnih imen kot Reti,Panonci,Noričani, Veneti leta dolgo tolkli z Rimljani in klonili, pa preživeli, razvili svojo pisavo in kulturo in jo dajali z jezikom vred vsem Slovanskim ljudstvom.
  Obranili so se pred Franki, Germani, klonili in predajali ozemlja in preživeli
  v malem a klenem številu.DNA analize dolgih študij dokazujejo, da smo tukaj od nekdaj in, da smo prišli iz dežele jezika Sanskrta in, da je bila prva tiskana knjiga naših prednikov najstarejša tiskana knjiga sveta in, da na njej piše VEDE.

  In zdaj, da bi klonili pred novodobnim zlom oblastiželjnosti ter pohote in pogoltnosti, ki jemlje zglede v knjigi velikega zla Karla Marksa, ki je neposredno vzročno pomorila samo v vzhodni Evropi (vključujoč Jugo)blizu sto miljonov življenj?
  Če prištejemo še ostale kontinente, kjer je haral Mao Tse Tung,Pol pot in njim podobni krvosesi, pa je številka še veliko višja.

  Odgovor je Ne, 3xNe.

 48. $D$ pravi

  Nacisti so tud sponzoriral neke odprave v Himalajo in prišli do podobnih zaključkov kot ti, Hribouc… Ti in tebi podobni kvazidomoljubi me silite na bruhanje…

 49. Petrovc pravi

  Mefisto: Petrovc popolnoma nic ne krade tvojega nicka! Nehaj s takimi bolanimi sanjami. In to je res zadnjic, da se s tem ukvarjam!!!!!!!!!!!!1
  Svojo velicino ali poraz, gradi, Petrovc, na svojemu bitu!

  Spostovani @$d$: podcenjujete ekspidicijo Hitlerjevih 100 strokovnjakov na Tibet inokolico.
  Se dandanes se svetovni, ugledni, profesionalni strokovnjaki ukvarjajo z izsledki teh ljudi, ki so izginili!

 50. Petrovc pravi

  @$d$: se oproscam, bil sem prekinjen,…..
  Pravzaprav so izsledki Hitlerjevih odkritij na Tibetu in pod Himalajo, skriti, zapecateni. KAJTI DKAZUJEJO KAR vemo, da nismo vsi isti!!!!!

 51. mudo moreno pravi

  Nekateri raziskovalci Ahnenerbe kot je recimo Wolfram Sievers so svoje zanimanje za Tibet in odkritje, kdo je v tiste kraje zanesel kulturo in da je bil Siddhartha Gautama (BUDA) v resnici arijski princ, plačal z življenjem.

  Buda enako kot Aryan pomeni nekoga ki je razsvetljen, plemenit, na višji-aristokratski stopnji zavesti.

 52. radovan pravi

  Bratje komentatorji gledajo na igralce v tem pismu kot na računalniško igrico in se ne zavedajo realnosti ali si je pa ne priznajo. Drnovšek, ki je s pripravo zakonodaje utrl pot tej mafiji, da je vse pokradla , ne bi nikdar napisal takega pisma, ker ni maral slovencev. Imel je rad samo pse. Mogoče pa je vse zamešal in bivše sodelavce primerja s podivjanimi, laćnimi psi, ki se tepejo za kost. Kakorkoli že, to nevarno zalego bi moral narod končno nagnati.

 53. haapy yack pravi

  Drnovškov je eni svojih buklc zapisal, da bo dobro nekoč imet kje skrito nekaj konzerv. Ni pa napisal ali za pse?
  Buda je bil indijski plemenitaš ustanovitelj budizma – “odkar koljejo živali, je nastalo 98 novih epidemij, zato je potrebna ahimza -nenasilnost”.
  Torej žrite meso in boste uničeni kot Odisejevi sopotniki, ki so pozabili na prisego in žrli vole in bili uničeni. Vidte tko je to.

 54. sintesi pravi

  a brat Rajko ima še črnozgrajeno hišo???

 55. Eddy pravi

  Basically desired to mention Now i’m ecstatic I happened onto your web site!

 56. Daniel C. pravi

  Pozdravljeni, jaz sem gospod Daniel kamero, zasebni posojilodajalec posojila agencije, ki daje življenju priložnost posojila, da bi poplačala svoje osebne račune, dolgove in ustanoviti svoje podjetje. financiranje posojil in dodelitev zasebnih podjetij in posameznikov v višini 3,5%. Torej pišite nam danes po e-pošti, danielchambers717@outlook.com

  Vlagatelji DATA:
  Predlagatelj Ime: ……..
  Znesek posojila Potrebno ……….
  Trajanje posojila: …………..
  Številka telefona …………….
  Država: ______
  Sex: _____
  Poklic: ________
  Mesečni dohodek: _______
  Datum rojstva: ________
  S spoštovanjem,

  Daniel zbornice

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen