[Hitri & drzni & neumni 39-letnik] Z ukradenim vozilom v centru Ljubljane med policijskim zasledovanjem trčil v 6 policijskih vozil in poškodoval 2 policista

0

Med policijskim zasledovanjem je davi 39-letnik povzročil dve nesreči in ob tem lažje poškodoval dva policista. Med begom pred policijo se je osumljenec najprej zaletel v dve parkirani policijski vozili, kasneje pa še v štiri, ob tem pa je po cesti vozil tudi v nasprotno smer, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Na PU Ljubljana so pojasnili tudi, da so bili v avtomobilu že ključi, voznika pa so izsledili in ga začeli ustavljati na Tivolski cesti. Ker voznik znakov policistov ni upošteval, so ga poskušali ustaviti s sredstvi za prisilno ustavljanje vozil.

Policisti so 39-letnika uspeli ustaviti na Dolgem mostu in mu odvzeli prostost, sumijo pa ga kaznivega dejanja tatvine vozila, nevarne vožnje in poskusa preprečitve uradnega dejanja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili s PU Ljubljana.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen