Poglejte kako je poslanec Rosec retorično pičil državno sekretarko Seršenovo: “Na ministrstvu ste bili zaposleni tudi v prejšnji vladi, kaj ste pa prej delali?”

5

Odbor DZ za infrastrukturo je na današnji nujni seji prikimal predlogu zakona o ukrepih za obvladovanje kriznih razmer na področju oskrbe z energijo in predlogu novele zakona o oskrbi s plini. 

Zanimivo pa je bilo opazovati, kako je državna sekretarka na ministrstvu za infrastrukturo Tina Seršen govoričila, kako prejšnja vlada ni nič ukrepala in naredila, potem pa jo je poslanec SDS Franc Rosec z odličnim retoričnim pikom povsem onesposobil.

Predlog novele zakona o oskrbi s plini sicer po pojasnilih državne sekretarke na infrastrukturnem ministrstvu Tine Seršen med drugim prinaša dva nova instituta. Prvi je nadomestna oskrba, ki v primeru, da se dobavitelj odloči za prenehanje delovanja ali da se ga iz različnih razlogov izloči iz bilančne sheme, odjemalcem jamči varnost glede dostopa do plina, ogrevanja. Drugi pa je osnovna oskrba, s katero se vsem odjemalcem omogoča, da si lahko plin zagotovijo po gospodinjski osnovni oskrbi, dobavitelji pa morajo cenike objaviti.

Št. komentarjev: 5
 1. mirror pravi

  Tako nesposobna in nesramna kot je ta sekretarka, je večina na novo zaposlenih v tej vladi. Znajo samo pljuvati po prejšnji vladi, drugega pa nič.

 2. aco pravi

  Hahahaahahaha, lepo ji je rekel, kravi samovšečni…

  1. Re gornjemu pravi

   Mnogo lepše mukajo vaše krave( Godec, Žibert Bah, Kopriva)?

 3. linke pravi

  mukajo verjetno lepše ,res, ampak gonijo se pa bolje golobove posebej če so privezane za radiatorje (urška ,tanja ,dominika tamara).

 4. RomanN pravi

  Pa prejšnja vlada le ni vseh zamenjala kot pravijo!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen