Na območju Celja so se 3x pošteno zmlatili: V gostilni sta se stepla dva kuharja, v fitnesu dva prenapeteža, pred gostinskim lokalom pa dva tujca

0

Policisti na območju Celja so v torek obravnavali kar tri pretepe. V kuhinji gostinskega lokala v Celju sta se sprla dva zaposlena, v pretepu, ki je sledil, pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval. Dva moška sta se stepla tudi v enem od celjskih fitnesov. V Velenju pa sta se tepla tujca.

V kuhinji gostinskega lokala sta se dva zaposlena ob približno 14. uri najprej sprla, prepir pa je prerasel v pretep. Mlajši je starejšega huje poškodoval, vendar pa ni v smrtni nevarnosti. Povzročitelju hude poškodbe so odvzeli prostost in odredili pridržanje zanj, a so ga v večernih urah že izpustili. Zaradi povzročitve hude telesne poškodbe ga bodo kazensko ovadili, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

V enem od celjskih fitnesov pa sta se moška stepla v večernih urah. Eden je bil lažje poškodovan. Sledila bo kazenska ovadba.

Pred gostinskim lokalom v Velenju sta se ob približno 20. uri stepla tuja državljana z bivališčem v Sloveniji. Tudi v tem primeru je bil eden lažje poškodovan. Po zbranih obvestilih bo sledila kazenska ovadba.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen