Golob začel s svojo vladavino, pametni takoj začeli odstopati s svojih funkcij, Boscarol pa:

0

Ministrska ekipa nove vlade, ki jo bo vodil predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob, je dobila podporo DZ. Za 15. slovensko vlado je glasovalo 53 poslancev Svobode, SD in Levice ter en poslanec narodnosti, 28 poslancev SDS in NSi je bilo proti.

Spomnimo: Gost včerajšnje oddaje 24ur zvečer je bil Ivo Boscarol, ki je predsednik vlade označil za dvojnega lažniva ga je voditelj Uroš Slak povprašal o tem, če še vedno meni, da bi progresivna obdavčitev, pomenila prekinitev denacionalizacije? Le-to izjavo je namreč v studiu 24ur bodoči predsednik vlade Robert Golob demantiral.

Ivo Boscarol je na to odgovoril: “Nacionalizacije je vse, kar vam poberejo premoženja, če nimate davka, da plačate, pa čeprav le en procent, kot je on rekel, se bo verjetno država na tisti procet premoženja obesila. Kar je govoril gospod Golob v vašem studiu me je zelo čudilo, ker je lagal. Dobesedno lagal, dobil sem ga dvakrat na laži. Prvič je rekel, da nisem prebral koalicijske pogodbe. Prebral sem jo večkrat da sem se pripravil na Tarčo in da sem Slovencem povedal, kaj jih čaka. In lagal je drugič, ko je rekel, da poslušam napačne ljudi. Jaz ne poslušam napačnih ljudi. Njega ne poslušam, tudi nobenega iz njegove ekipe ne poslušam. To da se pa družim z Miho Kordišem v Tarči ni bila moja ideja, pač voditeljica me je posadila k njemu. Tako da jaz mislim, da se z napačnimi ljudmi ne družim. To kar govori bodoči predsednik vlade je laž in če predsednik vlade laže, potem postavlja v slabo luč celotno vladno ekipo in upam, da ne laže tudi na drugih področjih.”

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen