[Karel Erjavec ne ve kaj bi sam s sabo od kar je politični penzionist] Zaradi famoznih slik posnetih na Marčičevi jahti se počuti užaljenega in zaradi “obrekovanja” toži nekdanjega zeta

1

Na ljubljanskem sodišču Karel Erjavec zaradi obrekovanja toži bivšega zeta in podjetnika Andreja Marčiča. Ta je namreč izjavil, da so mu bile slike, na katerih sta premier Janez Janša in lobist Božo Dimnik na njegovi jahti, ukradene iz stanovanja v času, ko je tam bival še Erjavec, je poročal POP TV.

Erjavec je za POP TV dejal, da teh slik ni razpečeval. Ob tem je poudaril, da so slike problematične zato, ker kažejo interesne povezave med lobiji v zdravstvu in predsednikom vlade.

Po poročanju POP TV naj bi Marčič zdaj podal ovadbo zaradi kraje fotografij, najprej proti neznanemu storilcu, nato pa proti Erjavcu. Policija zdaj v tej zadevi preiskuje tudi Erjavčevo hčerko Evo, Marčičevo nekdanjo partnerko.

Po informacijah POP TV Marčič krivde ni priznal, tožnik pa je predlagal, da se na sojenju v nadaljevanju zasliši tudi Janšo in Dimnika.

Število komentarjev: 1
  1. raft pravi

    Njegov veliki nos je kot vedno zavohal denar. Crk-ne naj ku-rba izdajalska!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen