Luksuzni penthouse v Ritz-Carlton Residences na Sunny Isles Beach na Floridi se je prodal za vrtoglavih 21 milijonov dolarjev

0

Penthouse celotnem 51. nadstropju v Ritz-Carlton Residences na Sunny Isles Beach na Floridi je bil prodan za 21 milijonov dolarjev, so v četrtek sporočili investitorji.

Ta luksuzni penthouse se razprostira na celotnem 51. nadstropju 52-nadstropnega stolpa in ima 7.760 kvadratnih metrov notranjega prostora, vključno s štirimi spalnicami in prostorom za osebje, šestimi in pol kopalnicami, veliko sobo, dnevno sobo, družinsko sobo, obsežno kuhinja z razgledom, telovadnico in hišni kino, so razložili iz Fortune International Group & Château Group.

“Odlikuje ga 13-metrski strop in 360-stopinjski pogled na celotno obalo in center Miamija,” je dejal Edgardo Defortuna, izvršni direktor in predsednik Fortune International Group.

Stanovanje ima tudi skoraj 3000 kvadratnih metrov zunanjih teras z letno kuhinjo, zasebnim bazenom in zasebnim vrtom.

Defortuna je povedal, da je bila pogodba za ta penthouse sklenjena že v novembru 2015, v fazi idejnega načrta, od letošnjega aprila pa je tudi uradno “zaseden”. Sama gradnja stolpa na floridski laži se je potem začela sredi leta 2016.

Kupec je iz ZDA, vendar investitorji ne razkrivajo njegove identitete. Transakcija še ni prikazana v javnih evidencah.

Do sedaj je bilo prodanih približno 80% od skupno 209 rezidenc stolpa, vključno z vsemi štirimi penthousi.

V samem stolpu ni hotela z blagovno znamko Ritz-Carlton, so pa na voljo brandirane storitve Ritz-Carlton z zasebnim klubom v 33. nadstropju, ki vključuje osem zasebnih apartmajev za rezidenčne goste, restavracijo in bar, dva bazena, otroški klub, spa center s popolno ponudbo, fitnes in wellness center.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen