Melania Trump: Migracijski odvetnik je s 100% gotovostjo potrdil, da je bilo z mojim prihodom v ZDA vse korektno!

1

Melania Trump je danes na Twitterju objavila sporočilo, v katerem sporoča, da je njen migracijski odvetnik s 100% gotovostjo dejal, da je povsem korektno šla čez legalni postopek, ko je prišla v ZDA.

Zraven je bodoča prva dama pripela še pismo odvetnika Michael J. Wildesa, ki bolj obširno opisuje potek Melaniinega prihoda v ZDA.

Wildes tako na laž postavi pisanje nekaterih medijev, da je Melanija Knavs leta 1995 na podlagi t.i. “visitor” vize ilegalno delala v ZDA kot manekenka, saj v letu 1995 sploh ni bila v ZDA! Prvi vstop Knavsove v ZDA je bil tako uradno zabeležen šele 27. avgusta 1996. Poldrugi mesec kasneje pa ji je ameriška ambasada v Ljubljani izdala njeno prvi delovno vizo, s katero je lahko tudi uradno začela delati kot manekenka.

Takšna viza je bila Knavsovi izdana vse skupaj petkrat, (od oktobra 1996 do leta 2001), zaradi tega je postala zakoniti permanentni rezident, oz. t.i. “green card holder”. Od 19. marcem 2001 dalje je Knavsova v ZDA nepretrgano bivala pet let, zato bi lahko tudi uradno zaprosila za ameriško državljanstvo, sklene pismo odvetnik Wildes.

melania-trump-odvetnik

Število komentarjev: 1
  1. Petrovc pravi

    MELANI, IMAMO TE RADI, ŽELIMO TI USPEHA!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen