Easyjet z decembrom štirikrat na teden iz Ljubljane tudi na londonski Gatwick

1

Nizkocenovni letalski prevoznik Easyjet z decembrom širi ponudbo z ljubljanskega letališča. Tako bo po novem letel tudi na londonsko letališče Gatwick, doslej so namreč Easyjetova letala pristajala le na londonskem Stanstedu. Easyjet bo od 5. decembra iz Ljubljane na Gatwick letel štirikrat na teden, so danes sporočili iz Easyjeta.

Easyjetova letala bodo iz Ljubljane proti londonskemu Gatwicku letela ob ponedeljkih, sredah, petkih in nedeljah.

“Veseli nas, da smo dodali to novo destinacijo, s čimer dajemo večjo izbiro pri povezavi z glavnim mestom Velike Britanije, in sicer po primernih cenah vozovnic,” so prepričani v družbi. Cene vozovnic se bodo namreč gibale od 21 evrov dalje za eno osebo v eno smer.

Easyjetova odločitev za povezavo Ljubljane z Gatwickom je pomembna tudi za potnike, za katere bo to letalšče ‘odskočna deska’ za nadaljnje destinacije.

Easyjet povezuje številna popularna evropska mesta in letno prepelje preko 73 milijonov potnikov, od tega jih je več kot 12 milijonov na poslovnih poteh. Več kot 250 Easyjetovih letal leti na več kot 800 destinacijah v več kot 130 letališč v 31 državah. (sta)

easyjet

Število komentarjev: 1
  1. Pesjanar pravi

    Vsaj enkrat na teden bi lahko podaljšal let do Maribora,saj se nas dosti Štajercev vozi v Lj,včasih smo se v Gradec,nekaterim pa je všeč celo Zagreb,Maribor z zaledjem bi ponudil sigurno dovolj potnikov da bi bil podaljšani polet rentabilen.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen