Alenka Bratušek tokrat polpismeno z gejevskim PV Luksemburga poziva za “ZA” 20. decembra

39

Alenka Bratušek, katere stranke Zaab ankete sploh več ne zaznavajo, je tokrat poskrbela za novo piar in jezikovno bizarnost. Skupaj s premierom Luksemburga Xavier Bettlom (ta je izkazani gej, s svojim partnerjem se je poročil letos maja in hkrati edini premier na svetu, ki svojo spolno usmerjenost skoraj vsakodnevno tudi javno propagira) in svojo oprodo Romanom Jakičem, želi prepričati slovenske volivce, da 20. decembra ukinejo spol in s tem začno razgrajevati tradicionalno slovensko družbo.

Bizarni video si poglejte na tej povezavi: https://twitter.com/ABratusek/status/676304654045696001

Bratuškova tokrat spet na veliko kolobari z lastnim jezikom, kjer se ji ne da niti toliko potruditi, da bi logično, predvsem pa pravopisno pravilno podnaslovila besede luksemburškega gej predsednika vlade

Še ena podobna bizarnost na to temo, se je zgodila pred dvema dnevoma, ko je znani slovenski gejevski aktivist Mitja Blažič poziral pred kot bi krajevno tablo z napisom “Pedrovo”… in zraven pripisal “nebesa obstajajo”…

Zato dajmo na tem mestu namesto teh bolanosti raje ponoviti besede prvaka slovenske opozicije Janeza Janše, ki se je jasno in argumentirano zavzel za glasovanje PROTI temu, na vseh ravneh spornemu zakonu.

Nagovor predsednika SDS Janeza Janše pred referendumom: »Gre za večjo stvar kot na kak volilni dan, zato se zagotovo udeležimo referenduma in glasujmo PROTI zakonu, PROTI uničevanju temelja, na katerem stojimo. To bo naš glas za družbo brez monopolov, burk in diktature agresivne manjšine.«

Spoštovani!
14. člen slovenske ustave pravi:
»V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine – ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj ali katerokoli drugo osebno okoliščino. Vsi so pred zakonom enaki.«
Ustava je jasna in v Slovenski demokratski stranki ne nasprotujemo pravicam istospolnih do enakopravnega življenja v skupnosti. Zagovarjamo jo in podpiramo ureditev civilnopravnih razmerij. Vendar na način, ki ga določa naša ustava. Na način, ki ne posega v pravice drugih in ki ne uničuje temeljne celice naroda in družbe.

Brisanje spola iz Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih ni boj za človekove pravice istospolnih. Poroka in posvojitev otrok že po svoji vsebini, pa tudi po naši ustavi in sodbi Evropskega sodišča za človekove pravice nista človekova pravica. Nasprotno. Brisanje spola iz zakona je podlaga za kršitev človekovih pravic naših najdražjih, naših otrok. Slovenska ustava pa nam nalaga, citiram: »Država varuje družino, materinstvo, očetovstvo, otroke in mladino ter ustvarja za to varstvo potrebne razmere. Otroci uživajo posebno varstvo in skrb.«

Brisanje spola iz zakona in uvajanje teorije spola oziroma t.i. proste izbire spola glede na trenutno razpoloženje predstavlja napad na družino in temeljne vrednote, ki so omogočile, da Slovenija sploh obstaja. Pomemben pa je tudi čas, v katerem do tega napada prihaja.

V zahodni demokraciji in v celotni Evropski uniji velja načelo en človek en glas. Vse pomembne odločitve so odvisne od števila glasov. To pa je odvisno od števila prebivalcev v posamezni državi ali skupnosti. Število prebivalcev pa se povečuje z rojevanjem otrok ali s priseljevanjem.

V zadnjih desetletjih se število prebivalcev večine evropskih držav ni bistveno povečalo. Ponekod se je celo zmanjšalo. Nasprotno pa se je število prebivalcev v islamskih državah na pragu Evrope več kot podvojilo. Že bežen pogled na demografski zemljevid Evrope s soseščino nam pove, da pritisk migrantov ni niti slučajen niti ne bo kratkotrajen.

V času, ko je celotna Evropa in Slovenija z njo pod velikim migrantskim pritiskom, se v Sloveniji pojavi predlog, ki radikalno napada temeljno celico družbe, iz katere se družba ali narod obnavlja, krepi in raste. Z zakonom, s katerim so Cerarjeva, Židanova, Mesečeva in Erjavčeva stranka v Sloveniji ukinile spol, se skuša izničiti družino, ki je temeljnega pomena za naš obstoj. To se ne dogaja slučajno.

Karl Marx je namreč že leta 1848 v Komunističnem manifestu zapisal, da komunistična družba lahko nastane šele potem, ko se uniči družina. Levičarji v Sloveniji temu zločinskemu napotilu še vedno zvesto sledijo, čeprav ga skrivajo za različnimi frazami o enakopravnosti in potvarjajo pojem človekovih pravic.
In na tej točki sta se paradoksalno ujela interesa slovenske in evropske levice ter radikalnega političnega islama. Prvi razgrajujejo družino ter s porazno gospodarsko in razvojno politiko silijo slovensko mladino k izseljevanju, drugi pa na povabilo prvih vstopajo v to praznino.

Levičarjev v Sloveniji ne moti, da islam, še posebej radikalni, zanika temeljne človekove pravice, zagovarja in prakticira nasilje nad ženskami ter istospolnimi in v skrajni izvedbi opravičuje teroristične akcije zoper drugače misleče in verujoče. Želijo si čim več priseljencev iz islamskih držav kot bodočih volivcev in govorijo o njihovi integraciji, hkrati pa uničujejo domačo družino. Vsakomur je lahko jasno, kam to vodi.

Spoštovani! Prihodnosti naroda ni mogoče graditi na istospolnih zvezah. 20 decembra se bo slovenski narod stehtal in od tega rezultata bo odvisna naša prihodnost. Gre za večjo stvar kot na kak volilni dan, zato se zagotovo udeležimo referenduma in glasujmo PROTI zakonu, PROTI uničevanju temelja, na katerem stojimo. To bo naš glas za družbo brez monopolov, burk in diktature agresivne manjšine. Prihodnost je v svobodni, odprti družbi, ki se zaveda tako svojih pravic kot odgovornosti. V Sloveniji, ki spoštuje človekove pravice, varuje družino in otroke ter vzpodbuja veselje do življenja.

alenka bratusek useplimilan blazic pedrovo

Št. komentarjev: 39
 1. pubec pravi

  Bravo, gledate in popravljate tudi svoje napake? N.pr. članek o cenah goriva!

 2. pubec pravi

  Gornji članek o cenah goriv ste objavili 7.12. in ga do danes še niste popravili. Bi mogoče pometli najprej pred svojim pragom??Bratuške NE podpiram, ne maram pa natolcevanj in dvojnih meril.

 3. OPOMIN pravi

  POKVARJENCI, v naslovu imate gospo Bratuškovo, potem pa nadaljujete s citatom pokvarjene pravo močne obsojene osebe.

 4. MARKO pravi

  Će je tu kdo pokvarjen je to ta pokveka ki sliši na ime bratušek…

 5. kekec pravi

  Dolfi bi vas že spravil v red.

 6. Mag. kurtizana Bratušek pravi

  pipl mast trast as…….

 7. randi pravi

  Bratušica spet kvasi neumnosti in še to v polomljeni slovenščini. Sramota!

 8. JOJ pravi

  Spet mi briše komentarje, pa so čisto v redu!

 9. re gornjemu pravi

  Tebi se je pa malo pomešalo. Pipl mast trast as, je rekla hrvaška poslanka Ingrid Antičević. Tudi pri tebi bi imel Dolfi delo, kot piše kakec.

 10. ufff pravi

  zahodna evropa propada par zaradi prevlade takih nestrpnih skupin/legalnih mafijskih lobby-ev ko so tile …..uffff…sovraštvo do normlanih, sterilizacija družbe in kulturni genocid so največje vrednote

 11. ufff pravi

  da pa ostanejo na oblasti raje preganjajo domaće drugače misleće in uvožajo zveste volivce iz azije in afrike….ufff…intersi , kaj čmo….uffff

 12. ufff pravi

  kar ni nič novega, poglejte le v istro , potem ko je partija zaklala in zapodila 80% prebivalstva in naselila zveste……..še sedaj mafijsko a legalno zvesto podpirajo 80% rdečuhe……uffff..tako, da nić posebno novega…..ufff

 13. ufff pravi

  uredništvu pa predlog, če srećate valenćića, ki zgleda, da je se je lotil levega ekstremizma a ker ga ni našel, je napisal kao fiktivni roman namesto navadne AVTOBIOGRAFIJE…..ufffff…..(tako, pa je dobil le državno (kako čudno mar ne??) finanćno pomoč za še eno naše skrajno nestrpno, teroristično veliko smrdeče pisranje, ki pa bodo morale ostale kučanove ku rbe iz bande 571 propagirati…..da so se že domenili, da mu podelijo kakšno nagrado, za tako smrdeče sra nje?….tudi . to ne bi bilo nič posebno novega…..ufff)

 14. Miran pravi

  Alenčica bo ukinila spol?
  A si jo bo zašila?
  Sam fprašam.

 15. Petrovc pravi

  LEPO PODAVLJENI:
  Pa smo spet doma, pa o tem pozneje.
  UREDNIŠTVU: štirje (4) stavki so o AB! kakih petdeset (50) pa o JJ!
  Zaboga, prilagodite naslov!
  Predlagam vam matematično mpodelirane članke, takole
  K X (variabla)
  K (konstanta)…………..JJ
  V (Variabla)………… pedri, Cerar, AB, MK, ………
  Konstanto (K) lahko izpostavite, saj se nahaja v vseh oblikah vasih clankov!

 16. Petrovc pravi

  TAKOLE:
  Bliža se referendum, ponovno merjenje dušne moči Zlovencev!
  Kajti, ni bistvo tega referenduma sama zadeva, bistvo je, so Zlovenci duhovno močni in zreli za spremenbe! Upreti se Delu, Dnevniku, POPTv, TV1,….glasilom zla! In postaviti nov sistem družbe, države, na novih vrednotah!

 17. Petrovc pravi

  TAKOLE:
  Okoli 2 miljona nas je!
  Od tega:
  Zlovenijo sta ugrabila vlada in 300 tisoč glava horda zaposlenih v javnem sektorju.
  Milijon Slovencev je zaposlenih.
  Ostali milijon je v penziji, v plenicah, ali pa v šoli.
  Od milijon zaposlenih jih skoraj 300.000 dela v javnem sektorju.
  Edini, ki proizvajamo denar za ostale, smo pa eni izmed 700.000 ljudi zaposlenih v realnem sektorju.
  Zakaj nas je tako malo?
  Državni socializem.

 18. JOJ pravi

  Miran, ne bo si je zašila, bo dala gor foršlus

 19. Petrovc pravi

  Na letališču Kran, Jože Pučnik, sem imel priliko povedati Mojci Mavec, kar ji gre! Besna, zariplo rdeča, histerična, je ušla na stranišče, v splošnem smehu!

 20. Petrovc pravi

  REFERENDUM:
  bo pokazal, smo zreli za spremenbe na bolje!
  Kajti samo če bo volja dušne moči tolika, da bi presegala 50% volilcev, so upanja!
  PA NE BO!
  50% bebavih, pišmeuhovskih, malodušnih, bolestno “pametnih” se referenduma udeležilo ne bo!
  20 % spolnbo zablojenih, seksualno iztirjenih in njih prisklednikov, bo volilo ZA!
  30% modrih in zrelih, bo volilo PROTI!
  Zadosti za uspeh referenduma, premalo za družbene spremenbe!

 21. Petrovc pravi

  KENEDA, PRJATLI: da se babi, ki obožuje obrezane ude, zanemarjene dolge brade, nože za pasom, kikle do tal, butanje čela ob tla,… keneda, da se taki babi ni vredno predstaviti!

 22. Petrovc pravi

  PRJATLI: samo če se zbere moč in odidemo vsi, ki hočemo spremenbe, na ulice, če ustanovimo SA (Schturm Abteilung) samo tako, kot je Hitler zavzel Munchen, leglo judovske drhali, samo tako bomo uspeli!

 23. Petrovc pravi

  Kaj bi vi rekli? Ko vidite “smrklo” pri 40. (štiridesetih), posušeno kot izžeta češplja, ki se vede kot pankovka pri 16. (šestnajstih), ki ni rodila in rodila ne bo, ki je nihče več ne oplaja, normalen, kaj bi vi rekli taki baburi, ki pa še soli pamet pametnim!

 24. matej pravi

  Zaton slovenskega naroda, zahvaljujoč freakom tipa bratušek & blažič.

 25. univ. prof. dr. iz FDV pravi

  Hvala Bogu da naši postavljajo ograjo za pol milijona ojrov. Če bi jo Janša
  bi si še v Braziliji lahko postavil kliniko. Naši so bolj skromni pri teh rečeh, ker je kamen na kamen palača kot sami pravijo.

 26. ufff pravi

  univ. prof, če bi JJ postavljal ograjo, bi naši partijsko uvoženi jugo-balkanski nestrpni, mafijski, enoumno vzgojeni smrdeči pr asci in svi nje zganjali vsemogoče. pi zd a ri je…….ljubljankovići bi si sredi grada trgali obleke, smrdeći zombiji bi ponovno zganjali ulične op ice, banda 571 bi podivjala…..ufff..to ne, to je itak….samo bi postala še bolj zverinska in teroristična……itd. itd….tako, da še dobro, da jih mora njihov smrdeči kučanov cmero….ufff…..
  in kot sem napovedal, bodo prav post-.45 uvoženi jugići v enoumno rdeči histriji največ piz darili…..ufff…

 27. ufff pravi

  in spomnite, bolj so rdeči bolj so nestrpni, bolj so sovržani , bolj so mafijsko zvesti in ubogljivi……to ne ne smete dvomiti,…..oni so taki….ufff

 28. ufff pravi

  in spomnite, bolj so rdeči bolj so nestrpni, bolj so sovržani , bolj so mafijsko zvesti in ubogljivi……to ne ne smete dvomiti,…..oni so taki….ufff

  nihče ni toliko klal in ostal sodno ter medijsko zaščiten kot rdečuhi…..ufff

 29. Petrovc pravi

  Točneje, ograjo postavljajo “od naših njihovi!”Kvazi-firma v prostorih SMC!
  Če bi to ograjo postavljala firma v prostorih SDS, bi bila galama na POP TV, KanaluA, Dnevniku, Delu,…tako vseobsegujoča, da bi ne poslušali nič drugega, četudi bi se bližal vesoljni potop!
  Janša bi moral zapustiti Europo, take bi počeli!

 30. antikomunist pravi

  Ta kokoš je že večkrat dokazala, da je nepismena. Njen sluga Jaklič pa je iz istega testa. Ima sicer lase na glavi, a v njej nič. Samo vakum.

 31. kmet pravi

  Kakorkoli obrneš, vsa ta dr. hal, ki je ZA – ni vredna sončnega žarka.

 32. No name pravi

  Brskanje po odtokih večine NE zanima.
  Torej?
  NEPOMEMBNI.

 33. franc pravi

  Uffff…..samorefleksije nimaš. Druge obtozujes nestrpnosti in sovraštva a sam za sabo pa ne prebereš?

 34. JOJ pravi

  Zakaj je policija danes vdrla na sedež SDS na Trstenjakovi?

 35. re gornjemu pravi

  Mogoče je “logarski inženir” NEnaTanko prdnil na glas.

 36. ufff pravi

  franić, jaz ne morem biti nestrpne, ker se nisem rodil tipićen jugo-balkanski partijsko uvožen enoumno vzgojen, mafijsko pokoren,sovražni smrdeči pra sec…..uffff…..pretežko mar ne, da bi razumel?….uff

 37. ufff pravi

  JOJ, ker se bliža referendum in drugače misleće je itak treba vedno preganjati….ufff…taki so pač kučanovi mafijski sodni organi, tako so bili vzgojeni in tako bodo delovali….uff…smrdeči morilski pra sci, komunistični klavci otrok in žena, jugo-balkanski mafijankovići pa seveda na prostosti in sodno zaščiteni….kako čudno , mar ne?…ufff

 38. Narim pravi

  Petrovc pravi:
  14. 12. 2015 at 19:43
  Kaj bi vi rekli? Ko vidite “smrklo” pri 40. (štiridesetih), posušeno kot izžeta češplja, ki se vede kot pankovka pri 16. (šestnajstih), ki ni rodila in rodila ne bo, ki je nihče več ne oplaja, normalen, kaj bi vi rekli taki baburi, ki pa še soli pamet pametnim!

  _____

  Jst bi reku, da tako ohka sam še Petrofc nateghne.

 39. kekec pravi

  Kar k Dolfetu se javite pede.. ima že pripravljeno tehnologijo .

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen