Guns N’ Roses pripravljeni na izdajo dveh novih albumov

0

Hard rockerji Guns N’ Roses naj bi bili po besedah frontmana Axla Rosa pripravljeni na izdajo dveh novih albumov – nadaljevanje albuma Chinese Democracy in album remiksov, piše britanski časnik The Guardian. Rose naj bi za pripravo “druge polovice Chinese Democracy” potreboval le šest let, medtem ko je za prvo polovico potreboval celih 15 let.

“Preden je izšel Chinese Democracy, smo posneli veliko materiala,” je Rose dejal v intervjuju za glasbeno revijo Revolver. “Nekaj tega materiala smo še obdelali, nekaj pa smo posneli tudi novega,” je še pojasnil.

Poleg sedmega studijskega albuma pa je skupina očitno zbrala tudi remikse pesmi z zadnjega albuma: “Tudi to je pripravljeno že nekaj časa.”

Ob tem pa mediji poročajo tudi o možnosti ponovnega skupnega nastopa Rosea in ustanovnega člana Slasha. Kot je dejal Roseov nekdanji menedžer Craig Duswalt, naj bi se za to trudil tudi nekdanji basist Gunsov Duff McKagan, ki je s skupino opravil nekaj nastopov.

“Vsi imamo občutek, da bi se lahko ponovno srečali v prihodnjih dveh letih,” je še dejal Duswalt. Slash in Rose sta nazadnje nastopila skupaj leta 1993 v Buenos Airesu. (sta)

axl roseAxl Rose pravi, da imajo G’N’R na “lagerju” dva nova albuma…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen