Anketa: Neverjetno! Samo v Sloveniji! Nič še dejansko ni povedal, vendar bi zmagal: Miro Cerar!

13

Le dva tedna po tem, ko je ustanovil stranko, bi Miro Cerar na predčasnih parlamentarnih volitvah pobral skoraj tretjino glasov volivcev. Kot je poročala Planet TV, bi v DZ prišle le še stranke SDS, DeSUS, SD in NSi.

Stranko Mira Cerarja bi na volitvah podprlo 31,5 odstotka tistih, ki bi odšli na volišča, kaže meritev javnega mnenja, ki jo je opravil Episcenter.

Dobro petino glasov (21,1 odstotka) bi prejela v majski anketi prvouvrščena SDS. Stranki DeSUS bi volivci namenili 7,5 odstotka glasov in bi prehitela SD, ki bi s 7,2-odstotno podporo zasedla tretje mesto.

Vrata DZ ostajajo odprta le še za NSi (6,1 odstotka), SLS (2,9 odstotka) in Zavezništvo Alenke Bratušek (2,5 odstotka) pa bi ostali zunaj. Še slabše kaže ostalim: PS bi dobila manj kot dva odstotka glasov, tako rekoč poniknil pa je Igor Šoltes, ki bi prepričal le še odstotek volivcev.

Vprašani so odgovarjali tudi na vprašanje, ali se bodo udeležili volitev v DZ 13. julija. Prihod na volišča z najmanj 90-odstotno zanesljivostjo je napovedalo 51 odstotkov od 910 vprašanih. Episcenter je anketo izvedel med 9. in 14. junijem. (sta)

anketa

Slika je simbolična

Št. komentarjev: 13
 1. umetnik123 pravi

  Čeprav ni nič povedal, je pa edini, ki ni lagal ! Vsi stari znanci pred volitvami lažejo in obljubljajo mnogo, naredijo pa nič ( razen za sebe ). Jajo in SDS je ” edina “, ki ima program, SD je garancija ” poštenosti “, NSI bi delala v dobro Slovenije, DESUS dela za upokojence, tako da smo prava izjema, da pri tako dobrih strankah ne izidemo iz krize ! Verjetno smo za krizo krivi kar raja, ki ne razume vseh ” pozitivnih ” ukrepov strank !!!!!

 2. igor pravi

  Dobro, da stranka katera ima za predsednika kriminalca dobi še kak glas.

 3. BLA BLA BLA pravi

  “Stari mački” so že pokazali kako pred volitvami sadijo rožice, ko so pa na oblasti pa iste volilce zmerjajo z ZOMBIJI. Izgleda da je še precej ovčic z opranimi možgani.

 4. Slovenec 33 pravi

  Ja takole se vidi zgodbica

  Zagovorniki nadaljevanja okupacije Slovenije porivajo “nov obrazček” naprej, da se bo okupacija Slovenije lahko nadaljevala.
  Ti novi obrazčki pa imajo neverjetne voditeljske sposobnosti
  – dvojno zaračunavano potne stroške,
  – na dva naslova prodajajo isti papir,
  – živijo v neprofitnem stanovanju, da si lahko kupijo nekaj stanovanj za oddajo
  – zadolžujejo Sloveijo s hitrostjo 1 milijon € na uro
  – prodajajo parcele, ki niso njihove
  – brezposelnost v Sloveniji zmanjšujejo z brilijantno potezo – brisanjem nezaposelnih s seznama
  Ja smer “razvoja” ostaja nespremenjena, “novih” obrazčkov pa je še kar nekaj na zalogi.

 5. srečko pravi

  slovenec 33,

  morda je kaj od tega,kar naštevaš tudi res,vendar je to v primerjavi z:

  1.s preprodajo orožja ukradenih stotin mio€
  2.zafrčkanih 5Mrd€ po “Jazbinškovem zakonu”
  3.neprimerne “denacionalizacije”,katero plačujemo še danes
  4.zadolžitev z 10 Mrd€ na 39 Mrd€ med leti 2004-2008
  5.leta 2007 pričete tajkunizacije (sprememba ZGD – Vizjak)

  popolnoma minorne zadeve.

 6. Minovak pravi

  Cerar ni nič drugega kot novi Virant, ki je imel, morda, tudi zaradi tega pomenljiv nasmešek na obrazu. Čista laž volivcem pa je, da bo nepristranski in nepolitičen. Ker poznamo ozadje, lahko rečemo, da je še eno trobilo F21 več in nič drugega. Vsa “komanda” še vedno prihaja iz Murgelj, kjer je centrala rdeče mafijske fakultete. Če bo izvoljen, bo to samo potrdilo o sesutju Slovenije in dokončnem izkazu negativne pameti Slovencev, ki nikakor nočejo boljšega življenja.

 7. srečko pravi

  Mislim,da je pripravljenost Sinjeokega,da stopi v sfero operativne politike,česar se je do sedaj izogibal – hvalevredna in bo pripomogla k homogenizaciji Slovencev,brez česar pravzaprav ni mogoče pričakovati ekonomske in siceršnje uspešnosti. Vse bo seveda še učinkoviteje delovalo z odhodom najbolj motečega in destruktivnega politikanta v državi, na hladno.

 8. psiho pravi

  Procenti za Cerarja bodo šli še kar precej navzgor , pa se jajčobanci lahko vržete na trepalnice. Izstavljen vam bo račun za tistih 26000 lustriranih upokojencev, zmerjanje s trenirkarji, opankarji, zombiji in sploh vsega nagnusnega, kar se sploh ne da našteti.

 9. psiho pravi

  Račun vam bo izstavljen tudi za vso domobransko paradiranje, za zapravljeni denar na referendumu in tako dalje.

 10. keko pravi

  “nič še ni povedal”……, morda pa bi bilo za vašega tudi bolje, da bi kdaj molčal.

 11. cvili možek pravi

  Sanaderju bodo ODVZETA vsa državna odlikovanja.Kdaj se bo to zgodilo tudi NAŠIM OBSOJENIM KRIMINALCEM,

 12. Dušan pravi

  Nehajte že lajnat o nič vrednem cerarju.cela SLOVENIJA da je to produkt kvazi anketarskih firm. Sem kandidiru, moja anketa mi že kaže 108%.zmge.

 13. Kr en pravi

  Dušam. a je panika, firer gre na Dob, stranka pa v p… m… Ha ha ha

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen