Šiškovi Hervardi z dokazi razkrivajo: Vseslovenska Ljudska Vstaja je bila ves čas režirana!

91

V izjavi Političnega Združenja Prapor Svobode in Zveze Domoljubnih Društev Hervardi, ki jo vodi znani Mariborčan Andrej Šiško v bran referendumom in slovenski ljudovladi, med drugim tudi o diktatorskem Gregorju Virantu, arogantni Tamari Vonti in o vodenih, zelo verjetno tudi plačanimi levičarskimi vstajniki.

Šiško je za Politikis.si povedal, da želijo s tem poročilom državljankam in državljanom, približati ozadja in tokove, ki se vrtijo za kulisami medijev. “Resnice na televizijskih ekranih še nekaj časa ne boste videli, a kljub temu – Resnice je zmaga,” je še dodal prvi med Hervardi.

Celotno poročilo: 2013-04-19_Porocilo_-_VLV_je_bila_ves_cas_rezirana

andrej-sisko1Predsednik Zveze Domoljubnih Društev Hervardi Andrej Šiško.

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 91
 1. VSI STRPNI pravi

  a res?….hahahahhahaha…..saj je vedno jasno kako delujejo balkanske mafijske rdeče svinje…..hahahahha..vedno na enak mafijski hinavski lažnivi sleparski morilski NAČIN………..
  ampak najvažnejše je vedno to kar banda 571 ne piše……poglejte kako ti rdeči mafijski prasci kadrujejo ……divje, nagonsko, in če najdete kak obrobni članek z imeni in priimki teh mafijskih rdečih prascev in svinj , jih vedno predstavijo kot IZRAZITO strokovne….hahahahahahahahHAHAHAHAHAHH…zakaj je balkan balkan? ker je rajh mafijskih rdeči prascev , ki veselo gonijo opranoglave balkanske rdeče svinje…..hahahahahHAHAHHAHHAHH

 2. pridanič pravi

  Če to pezde ,razpolaga z dokazi naj poda prijavo na policijo,ali pa zavedno utihne.Dovolj nam je takih namigovalcev in vsevedov .!!!!Če ima jajca naj jih da na tnalo.RESNICA ZMAGA.

 3. Hervard pravi

  Pridanič – najprej si preberi kaj sploh piše v Poročilu, potem pa gobcaj. Kar pa se tiče jajc – si za srečanje v živo? Povej kje in kdaj!
  Osti jarej!

 4. VSI STRPNI pravi

  glede omenjenih mafijskih rdeči prascev in svinj trenutno na obalsti. ti imajo težave z evropo iz več razlogov, eden , ki ga banda 571 nikoli ne sme omeniti je pranje denarje ruske, janukovićeve in lukašenkove mafije, sedaj kot je evropa udarila po cipru….te mafije imajo v evropi sedaj le kučanovo bando, mafijakovića in ostalo balkansko mafijsko rdečo drhal…..tem prasce bodo sedaj naročili na čimbolj SKRITO pred očni evropi perejo njihov denar………..

 5. Jani pravi

  Šiško je eden največjih Slovencev v obdobju po slovenski osamosvojitvi, a kaj je povečini slovenskega folka tupega kot točak. Zato pa imajo na oblasti sedaj zorangutana in njegovo srbsko ložo.

 6. dingdong pravi

  Še ene desničarske jokice. “Dokazovanje”, zakaj bi naj bila vstaja režirana in bojda celo plačana pa je na ravni SDS-ovskega PR-a. Eh, moj Blaž Babič, s kom se pa ti v svoji “karieri” še nisi skregal ? (od proti Nata do odvetnika bivših Viol press).

 7. dingdong pravi

  Jani, eden največjih Slovencev ? Pimpek nima niti 1.80 m !

 8. VSI STRPNI pravi

  pridanič, komu naj poda dokaze? masleši, praprotniku, fišerju?…hahahahHAHAHAHhahahaahahhhHHHhahhaha…RES MORAŠ BITI opranoglava balkanska rdeča svinja, da si dokazano najbolj lobotomirana golazen kar jih premore svet…hahahahhHAHAHAHHA

 9. tone pravi

  Jasno da so odzadaj levičarske stranke, ki so podmazale razne vstajnike, ki sicer do pet ne znajo šteti in se jim jebe za Slovenijo.

 10. marko pravi

  Hm, dingdong, od kdaj pa je telesna višina dokaz česarkoli? To lahko napiše samo zares omejen um. Ti pokveka si lahko visoka 2 m in se ne boš nikoli upala s svojim pravim imenom predstaviti v internetni javnosti, ker si pač navadna pičkica.

 11. Samo pravi

  Dingdong – Očitno ne poznaš slovenščine, kaj šele, da bi poznal razliko med velikostjo in višino! Sicer pa je lahko Šiško visok 1,5 m, ti pa 2,5 m, pa mu ne sežeš niti do gležnjev! Babič pa nikoli ni bil nikakršen odvetnik Viol. Sicer pa, Poročilo je bilo poslano 113. urednikom in novinarjem, in nima nič skupnega s SDS-om, razen, če misliš to, da so Hervardi že dvakrat kazensko ovadili Ivana Janeza Janšo (pa dvakrat Boruta Pahorja).
  Kaj vam udbašem še ni odzvonilo – ding dong, ding dong, ding dong …

 12. dingdong pravi

  Samo, ti pa očitno ne poznaš ironije. Babič je pa odvetnik bivših Viol, kar Šiško in njegovi kamerati definitivno so. Nisem govoril o povezavi z SDS-om, ampak o njihovem PR-u, ki je na istem “nihče nas ne mara in vsi nas sovražijo” nivoju. Koga pa ovaja neka minorna “domoljubna” organizacija, mi pa enkratno dol maha !
  Jebali te udbaši, ti še pismen nisi, da bi pa kaj razumel, je pa sploh iluzorno pričakovati !

 13. dingdong pravi

  Marko, če nekdo za tega kljukca napiše, da je “eden največjih Slovencev po osamosvojitvi” se iz tega lahko samo zajebavam. Pa kaj ste vsi polpismeni ali kaj ?

 14. Samo pravi

  Dingdong – polpismen si ti! Koliko njegovih knjig si pa sploh prebral, da o njem tako poznavalsko pišeš? A sploh poznaš njihove naslove? Ko boš prebral vsaj eno Šiškovo knjigo (priporočam Resnice je zmaga), potem recimo, da boš lahko “pametoval” tukaj nam ostalim. V nasprotnem primeru pa pojdi raje na sonček, da ti malce osveži prekrvavitev v možganih – oziroma tistemu še delujočemu koščku v njih…

 15. dingdong pravi

  Samo, zakaj bi pa naj bral njegove knjige ? Res nimam toliko časa, da bi bral vsako naci propagando. Kdo ta tip sploh je, pa vem še iz mariborskih časov, tako da mi ne nabijati z velikimi Slovenci in podobnimi nebulozami !
  Sončka ni, možgane pa pusti pri miru…

 16. Samo pravi

  Dingdong – sonček je, ti pa si slep, oziroma brez možganov, zato ga ne vidiš. To dokazuješ tudi s svojimi bolnimi izjavami, ko imaš Šiška za nacista, njegove knjige pa za naci propagando 🙂 Res ti ni pomoči!

  http://www.hervardi.com/hervardi_smo_antifanacikomunisti.php

 17. dingdong pravi

  Kaj si ta tip in njegova “organizacija” mislijo o sebi mi je popolnoma vseeno. Isto velja zate, ki si najbrž njihov član ali simpatizer.
  Njihovo propagandno stran si pa vtakni nekam ! OK ?

 18. nisemon pravi

  Ve se, kdo nam vlada, kako, čemu in zakaj:

  http://slideshare.net/lombee

  Vzdrževanje po 100 letih začete židovsko- srbske prostozidarske lože na slovenskem.
  Tako se tudi vstajo lahko montira in namontira, za vstajo mafijcev proti vstaji ljudstva.
  Mogoče bo še kaj novih obrazov, ki bodo čez nekaj let lahko spet poslušno nadaljevali kriminalna posla svojih očetov.

 19. marko pravi

  Dingdong, nisi odgovoril, kako ti je prav ime… ne upaš, ne? Sluzava gnida rdeča pritlehna prestrašena…

 20. Petrovc pravi

  OOOOO, MADOOOOONAAAA:
  Urednistvo mora nujno nalepiti kak bolj sofisticiran clanek!
  Kaj pa Mefonja in vetrogončić, vesta kaj je to zgodovina, Hervardi, Veneti, ….
  Za oba bisera SLO undermozga, podzemlja, Mefonja in vetrogončić, so bolj prirocni kaki clanki o komunizmu, pa o YU, pa o Srbih.

 21. baader meinhoff pravi

  Ahahahahaha, s temle ste SDSovci presegli sebe, za relevantni vir uporabljate Šiška in ostale degenerike iz Hervardov, okej, tole zmaga, Šiško, še kriminalec ne more biti, zapit kvazi navijač, honestly, vsaj probajte bit kredibilni.
  Jiiiiiiš!
  Šiško pa največji Slovenec, lena wanna be kriminalna rit.
  C’mon degeneriki!

 22. Andrej Šiško pravi

  Pridanič, dingdong in Baader meinhoff:
  Lep pozdrav vsem skupaj od “pezdeta”, “pimpeka”, “kljukca”, “nacija”, “degenerika”, “kvazi kriminalca”, “zapitega kvazi navijača”, itd. Je to vse kar premorete v svojem sofisticiranem besednjaku?

  Glede na to, da me vsi tako dobro poznate, ste izredno pametni in imate zelo velika jajca, me zanima, kdaj in kje se lahko srečamo v živo, saj bi vas z veseljem rad spoznal.
  Osti jarej!
  Andrej Šiško

 23. baader meinhoff pravi

  Ahahahahahahaha, model, oz. kdo se pač skriva za tem nickom, in kaj bi ti rit lena wanna be kriminalna počel? Se šel domoljubje? Kako? metal žajfo po tleh in upal, da se nekdo skloni?
  Dejte no, smešni ste vsi po vrsti, jebeš državo s takimi patrioti.

  Mimogrede, če nisi totalen degenerik me najdeš z lahkoto!

 24. baader meinhoff pravi

  Aja, glede na to da si degenerkim me verjeno ne boš našel, pa vseeno.
  Mogoče te poiščem ja, tak ksiht se ne zgreši.

  Smrt fašizmu!

 25. baader meinhoff pravi

  Mimogrede: kje v poročilu se dokazuje karkoli? Neko stokanje, ker jih, kot je tudi prav, nihče ne jemlje resno, kam pa pridemo, da se po mnenju sprašuje tak “burden to society”?

 26. Andrej Šiško pravi

  Za razliko do tebe se meni ni treba skrivati. Moj naslov je Miklavška ulica 26, 2000 Maribor, telefonska številka 040 431 096. Pokliči me! Skrivačev ne mislim iskati!
  Smrt fašizmu! – tu se celo strinjava .

 27. cincamarinca pravi

  Dušan Šešok-komunistična svinja.Obesit ga je treba.In to za noge,kot duceja.Nato pa razčetverit!

 28. cincamarinca pravi

  In ta gnoj je bil minister.

 29. cincamarinca pravi

  En face je podoben Frankensteinu,pa Jankoviću in Bratoškovi.Take grde face ne moreš nikoli,ampak res nikoli srečati.

 30. Samo pravi

  Ti, ti, ti, moja Alenkica – http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=21581&LNK=152

  Pa si res brcnila v temo 🙂

  Ta bandit Šešok pa bi rad od Mariborčanov kar 10 milijonov € na mesec. Naj gre malce na obisk v štajersko metropolo, da mu pripravijo veličasten sprejem!

 31. Samo pravi

  Hervardov nihče ne jemlje resno?

  Res ja, razen predsednika Državnega zbora Janka Vebra –

  http://www.hervardi.com/prikaz_novice.php?id=372

 32. Samo pravi

  Aj, seveda, pa Državnega sveta Republike Slovenije –

  http://www.hervardi.com/prikaz_novice.php?id=373

 33. Samo pravi

  Pa Ustavne komisije Državnega zbora RS –

  2. 11 2012 – Zedinjeni državljani proti fašistoidni parlamentarni kvazi eliti

  http://www.hervardi.com/prikaz_novice.php?id=348

 34. Samo pravi

  Sicer pa je vse to tudi v Poročilu, ki ga je objavil Politikis, samo pametnjakovići, ki znajo le pljuvati in blatiti, tega niso niti sposobni prebrati in pogledati.
  Smrt fašizmu, komunizmu, nacizmu in globalizmu!

 35. Blaž Babič pravi

  Brez pavšalnih ocen, lepo prosim :)))))))))))))

  Saj menda veste, kako to gre? Najprej se lepo predstaviš, potem poveš argument in počakaš, da sogovornik nanj odgovori.

  V življenju sem bil enkrat v Ljudskem vrtu, očitno sem jim prinesel srečo 🙂

  http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/video-3-0-maribor-osupnil-evropo-in-prevzel-kar-vrh-lestvice/291914

  Imam nekje eno značkico od NK Maribor.

  Kaj bi še povedal?

  Od leta 1998 dalje stabilno proti članstvu Slovenije v NATO….

  Na, pa sm se zgubu.

 36. nisemon pravi

  Samo in Andrej Šiško;

  Kdaj bo lustracija? Se o tem pogovarjamo z vami ali brez vas?
  Hvala vnaprej za odgovor.

 37. cincamarinca pravi

  Šešok-garjava opica,ki se je sramujejo vsi primati iz ljubljanskega ZOO.

 38. cincamarinca pravi

  Pa tudi Zvonka Fišerja je treba nategniti.Tako,da bo meketal.Meeeee,Meee.

 39. pridanič pravi

  Andreju se iskreno opravičujem, za zapisano besedo.Nisem hotel biti žaljiv.

 40. Ladislav Troha pravi

  O tem, da je režija vse, s,o pisali na OPS že takoj, ko se je začelo v Mariboru. Takoj, ko smo videli na TV ekranih udbovko Vesnio Vuk Godina in udbovca Toneta partljiča in zdajšnjega župana Maribora je bilo jasno kaj je v ozadju.

  Kdor to spoznava šele zdaj je res malce za cajtom in nima veliko pojma kako stvari stojijo. Maribor pa je bil odskočna deska za rušenje Janše, ki je malce predaleč posegel z holcingom in slabo banko. To je v domeni stricev iz ozadja in kdor poseže tja, sekajo prste.

  http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/450-pred-naimi-omi-se-dogaja-nova-udbokomunistina-prevara

 41. NoMercy pravi

  Resnica je zmaga. Andrej Šiško in Blaž Babič : Hvala za vajin trud okoli referendumov. Da naš narod ne izgubi še tisto nekaj malega pravice.
  Pravkar berem nove članke na temo Tamara Vonta in vsega, kar se odvija, kar sta podrobno prikazala.

  Osti Jerej.

 42. NoMercy pravi

  Se opravičujem. Zapisala sem Osti Jerej. JAREJ 🙂

 43. Demi Zen pravi

  Jaz sicer njihovega dela ne poznam sem pa videl rdecega kapico v pogovoru z pizmovko vebrom in jim je dobro in jasno povedal kaj in kako.

  Obramba referenduma je kljucnega pomena za slovensko demokracijo, sploh v teh casih ko si se rdeci teroristi spet prigrabili oblast. Bojim pa se da bodo takoj ko bodo v javnosti zaceli dobivat neko podporo, potihnili na obskurnih funkcijah ki jih bo z mize podelila rdeca teroristicna armada.

 44. Andrej Šiško pravi

  Nisemon – zakon o lustraciji – Zakon OPS smo v slovenski parlament vložili pred dvema letoma, a so nam ga zavrnili. Takrat smo poslali predlog Zakona OPS (skupaj z gibanjem OPS) vsem tedanjim poslancem in vsem poslanskim skupinam, pa nam ni odgovoril niti eden od teh gospodov-tovarišev, ki so bili poslanci – čigavi?!

  Najprej bo potrebno priti v parlament, tam doseči večino in potem bomo lahko izvedli lustracijo. Tistemu predlogu zakona OPS, bi bilo potrebno dodati še celotno obdobje od leta 1991 do danes in vsem ,ki so bili vpleteni v sprejemanje zakonodaje, ki je omogočila tajkune in krajo slovenskega premoženja, omejiti možnost odločanja v imenu ljudstva. Svoje so že pokazali – najprej naj vrnejo kar so ukradli, ali omogočili drugim, da so ukradli, obenem pa naj prej vrnejo še ljudem dostojanstvo, če morejo!

 45. MEFISTO pravi

  Zanimivo je, da se Petzrovc ne upa lotiti spoštovanega velikega Slovenca Andreja Šiške, čeprav sem prepričan, da ga, zapriseženega jugoslovanarja in častilca komunizma, močno srbi jezik.

  Petrovc dobro ve, da ni blagi in dobri Mefisto, ki je še posebej usmiljen z ubogimi na duhu.

 46. MEFISTO pravi

  Ste bračli, da se je našla usmiljena roka in pretepla Jankovićevega Jurčka?

 47. buda zen pravi

  Šiš je za vas vse tata mata. Pravi domoljub, ki je za Slovenijo naredil več kot vsi kao etablirani politiki. Levičarji pa so tako še posebna katastrofa za Slovenijo!

 48. rene pravi

  Andrej, ne jezi se zaradi kretenov, ki se nisi nikoli upali izpostaviti za slovenski narod! To so navadne gnide nevredne sekunde tvojega časa.

 49. nisemon pravi

  Andrej Šiško;
  zahvaljujem se vam za odgovor. Menim, da se je potrebno bolj slišati med ljudmi, se povezati, povezovati, osveščati in obveščati. Pri lustraciji zajeti vse, od začetka ’91 in do izvedbe same lustracije. To, da ni bilo odgovora od nobenega poslanca, me ne preseneča.
  To je potrebno dati v javnost in govoriti o tem.
  Domoljubi smo preveč razdrobljeni, zapravljamo dragoceni čas z iskanjem drug drugega in informacij. Dobro bi bilo stvari poenostaviti, delovati kot celota. Pa vaše mnenje o tem? So pa še naši Slovenci po svetu, tudi njih je potrebno vključiti.

 50. nisemon pravi

  Še to:
  parlamentarna večina se doseže z zelo dobro močno stranko. Domoljubno in za slovenstvo. Ter seveda z odhodom volilcev na volitve in oddaja glasov.
  Osti jarej

 51. NoMercy pravi

  nisemon : Brali ste PREDLOG ZAKONA

  o odpravi privilegijev socialističnega sistema
  in škodljivih posledic 20 let trajajoče tranzicije

  Prav je, da berete, da se kaj naučite v korist naroda Slovenije.

 52. Andrej Šiško pravi

  Hvala vsem za podporo in za spodbudne besede! In pa kar brez skrbi, ne jezim se. Dobro vem, kakšni ljudje sedijo za računalniki in “hrabro” pljuvajo, sicer pa ne upajo uporabljati niti svojih pravih imen.

  Nisemon – povsem pravilna ocena. V celoti se strinjam z ugotovitvami. Na tem dejansko že delamo, ocenjujem pa, da je tudi čas, oziroma pravilneje, razmere so mnogo bolj primerne, kot leta 2011.

  Potrebujemo, poštene, delovne, odločne in pogumne ljudi, ki so pripravljeni žrtvovati svoj čas in celo denar, obenem pa jih ne bo motilo načrtno pljuvanje in blatenje. Kdor želi v politiko zato, da bi imel od nje osebne koristi, preprosto ni primeren. Potrebujemo ljudi, ki bodo delali v dobro skupnosti – slovenskega naroda in državljanov Slovenije, ki priznavajo slovensko zgodovinsko pravo in kulturo. Verjamem, da nam lahko uspe!
  Zedinjeni zmoremo vse!

 53. Demi Zen pravi

  Gospod Sisko in Babic, Sele zdaj sem opazil da sta tudi sama med komentatorji. Mislim da je to vajino prizadevanje za ohranitev zakona o referendumu v trenutni obliki pomembno za slovensko demokracijo.

  Se bolj pomembno pa je medtem pripravit svezenj predlogov, ki bi clane KPK ali alternativni organ delegiral direktno in podelil dodatna pooblastila kot naprimer pristojnost vlozit obtozne predloge itn..

 54. kost pravi

  Dajte se dobit na kakem polju, pa keri zmaga, zmaga!
  Glede “vstaje” pa je po mojem tako: če “vstajajo” oztroci in mularija (po zaprtih sodeč), potem tu nekaj smrdi. Iz zgodovinskih dejstev vemo, da so določene opcije (po navadi rdeče) pošiljale otroke v prve vrste.

 55. balkanekspres pravi

  pa zna se ko se digo: http://i.imgur.com/nY15sv0.jpg

 56. Emil pravi

  Demi zen
  Malo zaostajaš.Oprosti.KPK ima že sedaj pristojnost vložiti obtožni predlog.Seveda pa je tu kvaka 22.Namreč ,kot so podali pri Janši,da so ugotovili sum korupcijskega tveganja,pač ne more biti podana ovadba.Le preberi si.Jankovič pa ovadbe že ima.

 57. nisemon pravi

  Andrej Šiško,
  problem ni v tem, da domoljubnih ni in da vsi le pljuvajo. Na ta način se tudi spoznavamo, postajamo strpni in dovzetni tudi za poslušanje in slišanje drug drugega. Kar je edino pravilno. In zelo pomembno.
  To je pa le majhen del vseh.
  Večina ljudi v Sloveniji NIMA dostopa do teh informacij, ki na spletu so.
  Potrebno jih je tudi znati poiskati.

  Ljudje v resnici ne vedo, kaj in kako, zakaj in kdo.
  Potrpežljivo čakajo, da bo nekdo pristopil do njih.
  Torej je potrebno storiti prav to. Dobesedno.
  Počasi in vztrajno. Do vsakega osebno, v vsak slovenski dom.
  Kot tudi do sorojakov v tujini. Te pa pisno, e- pošta, društva.
  Včasih so bili za obveščanje kresovi, ogenj, zvonovi.
  Danes je internet še preslab medij, čeprav je skoraj že v vsaki družini.

  Če bere eden, mora prebrano podati naprej. Tega skoraj ni ali nezadostno. Torej, gibanje obstaja. Ljudje pa ga ne uporabljamo. Ker do VSEH uporabnikov ne pride.
  Dokler do vseh uporabnikov ne pride, uspeha ne bo. Seveda bi bila to neprecenljiva škoda.

  Demi Zen, kot vidiš, se dogaja. Torej, povezati se bomo morali tudi z vami. Upam, da si dobro. Stay in touch.

  Vsem skupaj: ostanimo zdravi in mladi- Osti jarej

 58. Danilo pravi

  Počasi bo čas, da se Andrej in fantje malo bolj resno politično organizirajo. Z dobrim, realnim programom bi znali presenetiti.

 59. Demi Zen pravi

  Emil: ze mogoce, a vendar dokler niso clani komisije nastavljeni in odstavljeni direktno od volilnega telesa mimo predsednika in da lahko za clana komisije kandidira vsak ki zbere tisoc podpisov.

 60. Demi Zen pravi

  Nisemon: ja hvala bogu saj je ze cas.

 61. Demi Zen pravi

  drugace pa upam da si v redu

 62. pelin pravi

  Ta Šiško , je še mlad in se niti ne Zaveda kakšno lumparijo podpira.
  Ko se mu bo pamet zbistrila , bo že prepozno.

 63. Petrovc pravi

  MEFISTO pravi: 19. 04. 2013 at 21:05

  “Zanimivo je, da se Petzrovc ne upa lotiti spoštovanega velikega Slovenca Andreja Šiške, čeprav sem prepričan, da ga, zapriseženega jugoslovanarja in častilca komunizma, močno srbi jezik. …”

  Odgovor:
  1. Zanimivo je, kako si Mefisto prizadeva, da bi sprovociral spor! Hinavsko, USKOSKO! Mefisto NAMREC NI SLOVENSKIH KORENIN!
  Bo sonarodnjak Jovana Vesela Koseskega!

  2. Mene Politicno zdruzenje in g. Šiško, ne motijo! Mefonja pa ocitno moi in isce nekoga drugega, da bi sel v zerjavico po kostanj, zanj!
  Mefisto ima izprijene inutecene navade.
  To prakso je izvajal ze na vest.si! Prakso, da je sprovociral spore, pa se sam za grmovljem, na varnem, hinavsko smejal!

 64. Petrovc pravi

  Spostovani @pelin: sem se zamislil nad vaso hipotezo!
  Kaj pa ce nic ni nakljucno?
  Kaj pa ce se zaveda?

 65. Petrovc pravi

  PA SE TOLE:

  Medtem, ko je Mefisto zivel od Jugoslovanov in komunizma, kajti zivel je na delu, zuljih, Bosanskih delavcev v rudnikih, sam pa nic delal, je Petrovc trudoma postavljal na noge velike projekte informacijskih tehnologij v tujini, za SLO drzavo.

  Medtem, ko so Petrovca preganjali zaradi NACIONALIZMA 1978, je Mefisto skakal po Titovih paradah.

  MEFISTO SISTEMATICNO UPORAVBLJA NAJBOLJ IZPRIJENE METODE Trotskega in kasneje UDBE!
  Laze, laze, laze, SE BO ZE NEKAJ PRIJELO!

  Vsaka zdruzba v katei je Mefisto je obsojena na razpad!

 66. slovenskega naroda sin pravi

  Palec gor za Šiškota, dol pa seveda za vso anti-slovensko zalego.

 67. thought pravi

  Smrt komunizmu – svobodo narodu!

 68. skunk pravi

  @ g.Petrovc

  Popolnoma se strinjam z Vašim komentarjem. Včeraj sem skušal z dejstvi oponirati nerazgledanemu človeku, kateri uporablja zanj povsem neprimerni vzdevek “thought”. Ker sem navajal v svojih replikah linke za lažjo argumentacijo, so me na Politikiksu povsem brez potrebe onemogočali. To je trajalo več ur. Nekaj linkov mi je uspelo plasirati preko proxy serverja s nickom “skeptik”. Razočaran sem jim poslal tudi mail, a odgovora ni. Moje razočaranje sem interpretiral tudi pod nickom “dostmam”. In glej ga zlomka…Mefisto se je takoj nasladno obregnil ob moj komentar, kateremu je botrovalo razočaranje nad “ukrepi” progresivnega portala Politikiks.Če prilepim link me še vedno blokirajo.

  Osti jarej

  …Veneti so moji predniki…..press

  ——————-

 69. Marijan pravi

  Lepljenje linkov avtomatsko blokira sistem, ne admin. Tako je na vseh portalih.

 70. thought pravi

  Kaj je Petrovc, ali si zdaj SKUNK? Na vse načine poskušaš varati narod, a ti ne bo uspelo. To znajo že otroci v vrtcih, samo Petrovc ne.

 71. skunk pravi

  @Marijan

  …A samo včasih???…Saj sem jih prilepil že ogromno….no…pet ali šest samo včeraj!

  Osti jarej

  Veneti so moji predniki…..press

  ——————-

 72. Petrovc pravi

  thought: ODJEBI, ne pozivam te, ne jebem te, ne govorim tebi,….
  Marsch!

 73. thought pravi

  Petrovc, ne bodi žaljiv (297 člen KZ)! Raje se kaj nauči.

 74. Petrovc pravi

  thought: pezde ovadusko, kaj bi rad! PRIJAVI!
  Da se ti bodo koze smejale v hlevu!
  KDO PA JE ZACEL!

  Bomo sli po vrsti in nasli vse tvoje izprijene nicke in te bomo kaznovali za groznje!

 75. thought pravi

  Čisto jasno: Petrovc je začel lagati, ker o materiji pojma nima. Mogoče ni bilo namerno, mogoče je samo glup. Takim Bog odpušča. Še pri kraljih so imeli dvorni norci vso svobodo in so smeli kralju povedati, kaj jim ni bilo všeč.

 76. Petrovc pravi

  Slusaj ovamo, CIGO, se krades po plazah!?

 77. thought pravi

  Petrovc, tvoje manire so tvoj karakter. Malo premisli, kaj govoriš.

 78. Petrovc pravi

  Slusaj ovamo, CIGO, jos uvjek pusis za dinar.

 79. MEFISTO pravi

  Petrovc, konec je tvoje navidezne vladavine na Politikisu.

  Sam si ostal.

  Rešuješ se z novimi in novimi nicki, pod katermi sam sebi izražaš podporo.

  Ne samo iskrivi Thought, še marsikdo drug te je prečital.

 80. NEOSTIK pravi

  Iskrivi Thought!?!?!?!?

  Hhahahhahhahahhahhahhahhahhahhahhahhahhahahhahhhahhahhhahahahahhahahaaahhahahhaaaaaahahaaaaaaaaaaaa

 81. MEFISTO pravi

  Smeh, ki ga je povzročila onemogla jeza.

 82. thought pravi

  Petrovc v svoji onemoglosti (pameti itak nima) samo psuje vsopovprek. Če bi bil on pošten in razgledan človek, bi me prizadelo, pri takem cepcu pa se lahko samo nasmešnem kot neostik:

  Hhahahhahhahahhahhahhahhahhahhahhahhahhahahhahhhahhahhhahahahahhahahaaahhahahhaaaaaahahaaaaaaaaaaaa

 83. NEOSTIK pravi

  Smeh, ki ga je povzročila onemogla jeza?!?!?!?

  Je konstatiral dekrepiten in hirajoč Mefisto.

  Hahahhahhahhahahahhhahhahhahhahhhahaaaahhhahhahhahhahhahhhhahhahahhhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 84. VSI STRPNI pravi

  hahaha–lepo je videti, kako v obupu ME naše opranoglave balkanske rdeče svinje posnemajo….hahahahahahhahah

 85. thought pravi

  @VSI STRPNI oprosti! Posnemal sem samo Petrovca, ki se je preoblekel v NEOSTIKA. Sicer pa še nikoli v življenju nisem bil rdeč. Tudi v svinčenih časih ne.
  Bil pa je Petrovc, zato tako vneto laže in hvali komunistično YU.

 86. NEOSTIK pravi

  ….?!?!?!?!…WTF

  ccccccccccccchahhahhahhahahaahaahhahahahhahahahahaahaahhhahahhahahhhahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 87. pelin pravi

  @ g. Petrovc
  Kaj pa , če ni naklučno,
  Enostaven odgovor, potem je čisto navaden levi fašistični opranoglavec.
  Kaj pa če se zaveda , mu ni pomoči. Ostal bo šiško , upam , da veste komu so tako včasih rekli
  Petrovc, z takim razmišlanjem tu na forumi niste sami.

 88. thought pravi

  @pelin pravi:
  @ g. Petrovc
  Kaj pa , če ni naklučno

  Petrovče spet izvaja monolog. Tako vsaj sam sebi laže.

 89. marijan pravi

  Nimam problema s Šiškom in njegovimi Hervardi, a domoljubni komponenti, bo potrebno dati še neki realen program, da bi ta eventuelna stranka potegnila.

 90. demokrat1953 pravi

  Ja točna ugotovitev. T.i. vseslovensko vstajo so vseskozi režirali in vodili na volitvah poraženi levičarji iz vrst LDS in ZARES.preko svojih medijev:Mladine, Dnevika ,POMPTV idr.

 91. Johnny pravi

  Vsa čast Andrej Šiško! Le pogumno naprej! Osti jarej!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen