Nedostojno: Ko je v Bostonu počilo, je tiskovni predstavnik SD Sarkić neokusno “čivkaril”

22

Iz sveta so včeraj in danes prihajale številne obsodbe napada na cilju bostonskega maratona, v katerem so v ponedeljek umrli trije ljudje, prek 130 pa je bilo ranjenih.

Generalni sekretar ZN Ban Ki Moon je tako napad označil za “nesmiselno dejanje, ki se je zgodilo v mestu, ki je praznovalo”. Poudaril je, da je še toliko huje, ker se je napad zgodil na dogodku, “ki ljudi z vsega sveta združuje v duhu športa in harmonije”.

Predsednik Evropskega sveta Herman Van Rompuy je dejal, da je osupel zaradi napada, ki je terjal nedolžna življenja. “Odgovorni za to kruto dejanje morajo pred sodišče,” je dejal.

Visoka zunanja predstavnica EU Catherine Ashton pa je dejala, da so napadi, katerih tarča so namenoma bili moški, ženske in otroci, vredni vse obsodbe, ter zatrdila, da Evropa stoji ob strani ZDA.

Med smrtnimi žrtvami in poškodovanimi v eksplozijah na ponedeljkovem maratonu v Bostonu po dosedanjih informacijah ni državljanov Slovenije, pa je včeraj preko Twitterja sporočilo slovensko zunanje ministrstvo. Zunanji minister Karl Erjavec pa je ob tem dejal, da je pretresen “nad okrutnim dejanjem”.

No, tiskovni predstavnik SD Denis Sarkić pa se je v ponedeljek takoj po tem tragičnem atentatu na Twitterju celo neokusno šalil!? Denisu Oštirju, novinarju POP-a, je namreč odpisal, da je “super”, da je Metka Albreht, ki je tekla na bostonskem maratonu, “bila dovolj hitra”, ter dodal znak za ‘pomežik’. Ker 3 mrtvi in 130 ranjenih, prosto po Sarkiću, te sreče pač ni imelo…

Hkrati je Sarkič v tvitu prej bizarno ugotavljal, da je bila “napadena tudi zastava Slovenije”, ker je ena izmed bomb eksplodirala v bližini zastav ob ciljni črti, kjer je bila na teve zaslonih in fotografijah vidna tudi slovenska zastava…

sarkic bostonsarkic boston2

Foto: twitter

 

Št. komentarjev: 22
 1. Petrovc pravi

  LEPO VAS PROSIM, na urednistvu POLITIKIS.SI, mar nimate kaj pametnejsega pisati!
  Eno samo sejanje sovrastva!
  Lotimo se prihodnosti, lotimo se svojih problemov, lotimo se oceni, realni, kje smo!

  Pred vrati je kngres SDS. Mar bi ne analizirali kaj je bilo dobro in nkaj je potrebno spremeniti. Pa ne, da bi ucili kga, da bi skromno povedali, skromno in po svoje tvorno.

 2. miki pravi

  Od sarkića, ki je primerjal poslanca SDS Branka Grimsa z nacističnim propagandnim ministrom Goebbelsom, tako ni drugega za pričakovati.

 3. Black Jack pravi

  Sarkič je po imenu srbijanc in od takega se kaj poštenega ne da pričakovati.

 4. petrovc idiot pravi

  zaradi takih idiotov kot si ti je Slovenija tu kot je. Čivkarjenje Sarkića je nedostojno in to je dejstvo, ti ki ga braniš pa s tem izpadeš še večji idiot kot je on sam!

 5. Kučan smrt pravi

  Blkanske svinje.

 6. Demi Zen pravi

  Ta sarkic je turska speca celica.

 7. VSI STRPNI pravi

  od balkanske rdeče mafijske svinje kaj lahko prićakuješ drugega? hahahahahahahhahahahah

 8. gogi pravi

  Kaj pa je drugega pričakovati od tega morona, ki je dal psu ime Janša? Same nove podlosti!

 9. idiote sarkićev pravi

  Sprevrženi Sarkić in njegove ogabne domislice,ki misli da so smešne.

 10. Petrovc pravi

  @ petrovc idiot pravi: 17. 04. 2013 at 13:27

  TAKOLE:

  1. Tega primata, gastarbajtersko kelnarsko podgano iz Munchena, seveda Petrovc pozna!

  2. Samo po sebi se mu niti ne splaca odgovarjati. Kajti nikoli koncal osnovne sole, nikoli nic pametnega delal, nic ustvaril. Samo podedovano sovrastvo in nocne more.

  3. Od ADMINISTRATORJA POLITIKIS.SI bi bilo najmanj kulturno in posteno, pa zgleda, da to zaman pricakujemo, da bi tega bandita, podgano, preprosto odrezal od splta. Tako so storili na CASNIK.SI, na REPORTER.SI in se kje. Javlja se pa tako in tako se z nekaj nicki!

  4. Petrogvc je tej druzbi mnogo dal, tudi tvojo penzijo dobivas delno zaradi Petrovca. Petrovc je prispeva samoprispevek za sole, ceste, vrtce, bolnice! PA TI! NiC, v Nemciji si lizal riti nemskim pijanim jerhicarjem!

  5. Denis Sarkic je ustanovil tam nekje 2007 splet VEST.SI!
  Bil je splet stranke SD.
  In vendar smo na tem spletu desnicarji imeli vso svobodo IN SPOSTOVANJE objavljati nasprotna mnenja! In morm reci, da je bil Sarkicev VEST.SI DALEC NAJBOLJSI SPLET DO SEDAJ V SLOVENIJI!
  DO DESNICARJEV SPOSTLJIV, CELO BOLJ KOT DO SVOJIH!

  Dragi moji, postenje bo merilo, ce bomo vredni zmage!
  DOL z primitivizmom!
  Dol za gastarbajterstvom in kelnarsko mentaliteto!
  Dol z lazmi in potvorbami!

 11. škof Rožman pravi

  Petrovc, brezveze mefotu solis pamet. Saj ves,
  da je glup ko albanski pastir. Ampak slednji vsaj vidi pizdo od ovce,
  veliki modri pa se to ne.

 12. balkanekspres pravi

  Ne diraj mi sarkića, on je naš čovek, naći ima i on potporu koree, nema tu zajebancije:

  http://i.imm.io/11eHc.jpeg

 13. MEFISTO pravi

  Petrovc, da se ti ne bo razlil žolč!

  Bi ne bilo škoda tako lepega in po lastni sodbi tudi pametnega moža?

 14. MEFISTO pravi

  Petrovc, z Yebiwettrom še vedno čakava na gostijo na najvišjem nivoju, ko bo jastog in najboljši originalni kaviar že za predjed in ko se bo točil izključno Don Perignon, če ne še kaj boljšega in ko bodo končno pozabljeni pokvarjeni vampi na tržaški način in smrdljivi čevapčiči. O pogretem pivu pa sploh ne bomo več govorili.

 15. ROFL pravi

  @mefisto
  hehehehe “don”

  je to isto kot Dom Perignon ali je to kakšna me f isto varianta?

  ti pa si poznavalec 😀

 16. MEFISTO pravi

  ROFL, priznaj, da je blagi in modri Mefisto največji in najboljši ali pa te bo kruto tožil, da boš najsrožje kaznovan po zakonu.

 17. ROFL pravi

  @me f isto

  in preganjal s pomočjo policijske enote za posebno posebno hude lumparije ane? 😛

 18. ROFL pravi

  @me f isto

  včasih res ne vem ali se splača s teboj ali ne. dobim občutek, da imam opravka z ubožčkom pa si rečem: “mater si trot ker grdo delaš z revčki”

 19. MEFISTO pravi

  Stroge kazni si se pa le ustrašil.

  Želim ti vse dobro na poti tvojega odraščanja.

 20. ROFL pravi

  MEFISTO pravi:
  18. 04. 2013 at 08:53

  Stroge kazni si se pa le ustrašil.

  Želim ti vse dobro na poti tvojega odraščanja.

  @me f isto

  hahahahaha. glej tepček, če ti padaš na take imbecilne, ne smeš to aplicirati tudi na druge in upati, da bo vžgalo. kot sem rekel, bogi.

 21. balkanekspres pravi

  pa sarkić, nego šta ćeš: http://i.imgur.com/OECpp3d.jpg

 22. Maxatnes pravi

  Moj BOG, kakšen nezaslišan primitivec je ta tiskovni predstavnik SD Denis Sarkić Pa kako je sploh mogoče da ga zaposljujejo kot novinarja?!?! Aja, ti popolnoma neokusni in škandalozni komentarji so zanesljivo nastali po diktatu LUKŠIČA, predsednka SD in hkrati z Virantom najbolj neznačajnega človeka v državi Sloveniji! Torej – se nimamo kaj čuditi!!! Ob takih ljudeh popolnoma predvidljivo!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen