Razkrivamo: Janković pravi, da ni lastnik hiše v istrski Zambratiji, pri SD menijo drugače!

8

Po lažeh Zorana Jankovića glede lastništva njegovih nepremičnin in nepremičnin njegovih sinov ter nespoštovanja zakonov glede gradnje pomožnih objektov kot je denimo bazen, so se v javnosti pojavile nekatere špekulacije o Jankovićevem nepremičnem premoženju “za granico”. Pojavljata se predvsem dve lokaciji, kjer naj bi Janković imel še svoje nepremičnine: Bobovišće na Braču in Zambratija na Istri. Okoli prvega domnevnega Jankovićevega počitniškega domicila je na voljo malo informacij, je pa zato več znanega glede bližje počitniške destinacije družine Janković.

Slobodna Dalmacija je že na začetku lanskega poletja pisala o tem, da ima na hvraškem delu Istre svoje nepremičnine tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Kontaktirali smo dopisnico Slobodne Dalmacije iz Istre, go. Branko Žužić, ki je dejala, “ono što znam je, da gospodin Zoran Janković ima kuću u Zambratiji, kraj Savudrije”. Piarovka v volilnem štabu Jankovićeve stranke Nataša Pelko pa nam je poslala na to temo naslednje sporočilo: “Te navedbe ne držijo. Gospod Zoran Janković ni lastnik hiše v Zambratiji.”

Za točno ugotovitev dejstev glede lastništva te hiše v Zambratiji bo potrebno seveda še pogledati v hrvaško zemljiško knjigo, kar pa je zagotovo, je to, da je Zoran Janković bil v tej hiši opažen že dostikrat v zadnjih letih in da ta hiša nedvomno pripada krogu njegove družine, če ne že njemu osebno. Tako vsaj naši istrski viri. Štabu Zorana Jankovića smo zato poslali že dodatna vprašanja glede lastništva te hiše.

Pripis: popoldne so nas iz volilnega štaba Jankovićeve Pozitivne Slovenije obvestili, da sta že več kot 30 let lastnika hiše v Zambratiji, Jankovičeva tast in tašča, torej zakonca Virant. 

*To kar vem je, da ima gospod Zoran Janković hišo v Zambratiji, zravne Savudrije.

Slobodna Dalmacija, junij 2010

 

 

Št. komentarjev: 8
 1. Lanzareto pravi

  Janković se je očitno spet podal na svoja znana pota laži in zavajanj. Naj pokaže pogodbe vseh svojih nepremičnin, da mu bo narod sploh še kaj verjel. Sploh ne dvomim, da ima tudi v Hrvatiji svojo počitniško “kućico”. Tip je v zadnjih letih tako močno delal, da se ja mora nekje spočiti.

 2. angi pravi

  TO MOČNO SMRDI PO BALKANSKI MAFIJI, KDO PA JE TA ZORAN JANKOVIĆ?
  LJUDJE PAMET V ROKE ALI HOČEMO IMETI “MAFIJAŠA IN LAŽNIVCA TER PRALCA DENARJA ZA PREDSEDNIKA VLADE”, VIDI SE PA TUDI, DA KDO MU JE DAL JAVNO PODPORO ZATO TUDI TAK REZULTAT SAMA POKVARJENA SODRGA!

 3. megi. pravi

  Pa njegova hiška v Sereorcima je tudi njegova last?

  Jabolko ne pade daleč od drevesa in če je kaj pravice v Sloveniji, bo ta srbski mafijozo ravno tako končal v zaporu, kot njegov oče, ki je kasiral 7 let zaradi nategovanja države.

 4. OPANKOVIĆ LAŽE pravi

  Včeraj na INFO TV je pogrnil podolgem in počez. Katastrofalen nastop opankovića, ki deluje kot polpismeni seljak iz balkana. Ne zna sestavit niti dveh normalnih stavkov.

 5. ABC pravi

  Poleg tega je bil do sogovornika žaljiv. Govoril je o lepi Sloveniji, obnašal pa se je kot “veliki Srbin”. Tudi ocenjevalci soočanja so se osramotili. Niso opazili veliko Janševo prednost. Katastofalen rezultat za Jankovića pa jih je tako presenetil, da so zadnje ocenjevanje kar odpovedali. Poleg Jankovića me je razočarala tudi celotna ekipa ocenjevalcev.
  Rezultat 71:28 za Janšo, je Janković na koncu soočenja pobalinsko komentiral: “Od zadnjega soočenja sem napredoval kar za 18 točk.”!

 6. negasrat pravi

  Gec tvoji linki (Dnevnik, Mladina) so tako zeeelo verodostojni. Revček. JJ-ja sanjaš tudi čez dan?

 7. […] Mimogrede, tudi družina Janković ima v bližnji Zambratiji svojo počitniško hišico, kar je lani ekskluzivno razkril portal, ki ga ravnokar berete… […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen