Zelo romantično zaprosilo: po 6 letih jo je zaprosil z zadnjo črko “W” iz njunega ljubezenskega slogana!

3

Da romantika definitivno ni izumrla, dokazuje zgodba mladega para iz Montreala. Svojo izbranko je zaprosil po šestih letih veze in to na zelo originalen način.

Po enem letu veze je par bil prepričan, da gre za resno vezo, zato je mladi pilot svojo dekle velikokrat vodil s seboj na potovanja in jo nagovoril da zabeležita posebne trenutke pozirajoč s črko v roki. Ideja je bila, da ko nekega dne stopita pred oltar lahko vsem pokažeta sporočilo, katero bi glasilo »We always knew« (»Že od nekdaj sva vedela«).

Ob zadnji črki pa ji je pripravil še večje presenečenje, ob pomoči dveh prijateljev, ki sta za njunim hrbtom postavila napis z vprašanjem “Will you marry me?” in poskrbel da je bil trenutek ovekovečen s fotografijo. Ob prikazu fotografije je pokleknil in jo zaprosil s prstanom. Navdušeno dekle je reklo »DA«. Čeprav njuni imeni nista znani, je njuna romantična zgodba dotaknila veliko ljudi po celem svetu.

Ta “zaprosilni” video si je na YouTube samo v 10 dneh pogledalo že milijon uporabnikov.

Foto in video: YouTube

Št. komentarjev: 3
  1. Letica pravi

    Nice. Sanje vsake ženske.

  2. […] najboljšo “zaprositev za roko”, za katero pripavo je bilo potrebnih kar 6 let, in je na YouTube postala prava uspešnica. […]

  3. […] Na Politikisu smo pred romantičnim decembrom poročali tudi o tem poročnem zaprosilu, ki je na YouTube postal prava uspešnica. […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen