Požar pošteno osmodil Jankovića: ta od Electe prejema tudi po 100.000 evrov na dan!?

54

Sumljivi prihodki največjega levičarja. Družina ljubljanskega župana in kandidata za premiera Zorana Jankovića podjetje KLM Naložbe uporablja za finančni servis, da lahko izigrava upnike blokirane Electe, piše danes pozareport.si.

Zaradi izredno pomembnega razkritja glede Jankovićevih transakcijskih manevrov na račun izigravanja upnikov blokirane Electe, pričujoči članek objavljamo v celoti.

“Točno pred šestimi dnevi smo objavili članek z naslovom Janković naj bi živel od posojil Electe in KLM Naložb, kjer smo začeli razkrivati sporne prilive na transakcijske račune ljubljanskega župana in predsednika stranke Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića iz podjetij Electa in KLM Naložbe, ki jih obvladuje družina Janković.

Dokumenti Dursa, označeni kot davčna tajnost in naslovljeni na vrhovno državno tožilstvo oziroma posebno skupino državnih tožilcev organiziranega kriminala, ki smo jih pridobili pred dvema dnevoma, pa naše navedbe dokazujejo. Le da gre za precej višje zneske.

Tako je “največji levičar” Zoran Janković samo od septembra 2010 do avgusta letos od KLM Naložbe, torej podjetja, kjer je večinski, 62-odstotni lastnik, na svoj transakcijski račun pri banki Koper prejel natančno 264,950 evrov. Denar je prihajal preko asigancijskih pogodb iz Electe do KLM Naložbe, od tam pa na Jankovićev osebni račun. Največ denarja v enem dnevu si je Zoran Janković dal nakazati 26. avgusta, ko je dobil kar 100 tisoč evrov.
Formalno naj bi šlo za “vračanje posojil” Jankoviću, ki naj bi jih Zoran Janković posodil Electi med letoma 2001 in 2004.

Spomnimo, direktor Electe in KLM Naložbe je Damijan Janković, starejši sin Zorana Jankovića, med lastniki KLM Naložbe pa sta še ljubljanska podžupanja Jadranka Dakić in ljubljanski podžupan ter vodja Jankovićevega volilnega štaba Aleš Čerin.

Davčna preiskava transakcijskih računov Zorana Jankovića in njegovega poslovanja še razkriva, da je Jankovićevo stanje na transakcijskem računu v globokem negativnem limitu, ki sega do 300 tisoč evrov, njegova županska plača, okoli tri tisoč evro mesečno, po ocenah Dursa zadošča “zgolj za vsakomesečno pokrivanje obresti negativnega stanja.” Opomba. Gre za davčno preiskavo, ki se je na Zorana Jankovića razširila na podlagi davčne preiskave njegovega mlajšega sina Jureta Jankovića. Davčni inšpektorji govorijo tudi o sumu zlorabe položaja in pooblastil, zatajitve finančnih obveznosti in davčne zatajitve, vendar davčna preiskava še ni končana.
Dokumenti Dursa pa Zorana Jankovića ne postavljajo na laž samo zaradi njegovih besed, da nima ničesar z družbo Electa, ker jo je prodal sinovoma, dokazujejo tudi, kako družina Janković s poslovanjem Electe in KLM Naložbe skoraj zanesljivo krši kazenski zakon v določbah oškodovanja upnikov.

Zakaj? Poslovanje Electe (Inženiringa) d.o.o. preko transakcijskega računa KLM Naložbe poteka zato, ker so transakcijski računi Electe že skoraj leto dni blokirani, zato podjetje, kot ugotavljajo inšpektorji Dursa, praktično ne more poslovati. Dokumenti Dursa tudi zelo jasno kažejo, kako je podjetje KLM Naložbe postalo tako rekoč finančni servis Electe, preko katerega denar pobirajo Zoran Janković, Damijan in Jure Janković, plačujejo se tudi bančni obroki leasingov za njihove luksuzne avtomobile. Ali drugače, plačilni promet Electe, ki jo je Zoran Janković uradno prodal sinovoma, poteka preko podjetja KLM Naložbe, ki je v večinski lasti Zorana Jankovića!
Gre torej za “klasični obvod in skrivanje keša,” kar je sinoči za Pop TV ugotovil in potrdil poslovni svetovalec Branko Greganovič. Čeprav pozneje, ko so mu povedali, da gre za Electo in družino Janković, zadeve ni hotel več komentirati in je tako rekoč pobegnil pred kamero.

Kazenski zakon pa pravi, da “kdor pri opravljanju gospodarske dejavnosti ve, da je sam ali kdo drug kot dolžnik postal nezmožen plačila, pa iz zadolženega premoženja izplača dolg ali kako drugače namenoma spravi kakšnega upnika v ugodnejši položaj in tako povzroči veliko premoženjsko škodo drugim upnikom, se kaznuje z zaporom do petih let.” Ve se tudi, da Electa, vsaj po pisanju nekaterih medijev, samo davčni upravi dolguje okoli devet milijonov evrov.

Odgovore na vprašanja, povezana s denarnimi tokovi Electe, KLM Naložbe in Zorana Jankovića, ki smo jih na Zorana in Damijana Jankovića naslovili že pred osmimi dnevi, če vedno čakamo. Okoli petih popoldne bomo objavili del dokumentacije Dursa, ki dokazuje denarne transakcije med podjetjema Electo, KLM Naložbami ter Damijanom in Juretom Jankovićem, pa tudi davčno dokumentacijo, povezano z nakupi dveh luksuznih avtomobilov, ki jih je Damijan Janković prevzel od podjetja, znanega kot missingtrader ali davčnega utajevalca.” (Vir: Bojan Požar/www.pozareport.si)

Zoran Janković gleda v svojo vedno bolj negotovo politično prihodnost. Nekaj pa je že sedaj gotovo: slovenski predsednik vlade ne bo nikoli!

Foto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 54
 1. LUCIJA KOREN pravi

  ČLANI SDS IN NJIHOV FIRER ..NEHAJTE ŽE IZMIŠLJATI IN DELATI INTRIGE.JANŠA JE BIL ŠPIJON UDBE IN NJIHOV SIMPATIZER ,KO JE KONČAL ŠOLANJE PO PARTISKI LINIJI.SEDAJ PA SO MU TI LJUDJE NEPOTREBNI PA JIH GRDO OBREKUJE.JE TO ČLOVEK.NJEGOV IZREK ,DA BOMO SLOVENIJO DVIGNILI NA NOGE SKUPAJ MI IN NJEGOVI.SE PA NI VPRAŠAL KDO JE SLOVENIJO SPRAVIL NA KOLENA …MA NE,NE NA KOLENA AMPAK V POSTELJO.PA KAJ HOČE ŠE POKRASTI,KO JE ŽE TAKO VSE KAR JE DOBRO POKRADEL .NEHAJTE ŽE PLJUVATI NAOKOLI ,ČE STE SAMI ŽE TAKO IN TAKO USRANI. LUCIJA

 2. anakonda pravi

  Dreaga Lucija Koren, v tem prispevku se govori o mafijski navezi Jankovič.
  Kaj je s teboj, ali si v možganih malo “plem plem” (je prazno, pa doni), ali ne razumeš slovensko.
  Ni se ti treba naprezati, vsako podtikanje proti Janši prinese stranki SDS po 1% glasov. Zato ni čudno, da smo že preko 40%, do volitev pa, če ga boste tako lomili naprej, pridemo do 75%. To pa je daleč absolutna večina.
  Ali pojemaješ?

 3. nana pravi

  No, pa seje začelo…in se bo nadaljevalo….in tako je najbolj prav.Poštenje, ki ga Jankovič projecira med ljudi, ima veliko napako, je luknjičasto kot sir, in smrdi kot Gorngonzola. Korak za korakom se bo njegovo norčevanje iz vseh (okoli njega ni pomembno, ker so vsi isti) poštenih Slovencev, ob potpori botra Kučana kmalu pokazalo za resnično. Mislim, da so začeli že dihat na škrge. Njegovi fantja ga bodo sami izdali, boste videli, ko bodo pipice zaribale. Denar tako hirto premeščajo, da je v Ljubljani že kar močan prepih. Vse tiste mamce, ki ga na spotu reklamirajo, pa bodo fajn razočarane. V Ljubljani je taka megla, da podražitev sploh ne morejo možgani zaznati. V raznih anketah se sploh ne pritožujejo, To pa zato ker pomagajo uničavat Janša za VSAKO ceno. NAPAKA, ki ji ni popravila.Sedaj bi morall NPU po vseh videnih primerih v akcijo……. To pa je reality šou. To je nadaljevanka PREISKOVALCI NA DELU. KONČNO.

 4. neka pravi

  Draga Lucija Koren,kdo je spravil Slovenijo na kolena-zgornji sestavek vam to nazorno opisuje,kdo še kar naprej nadaljuje že utečeno poslovanje ,tako lepo imate zgoraj opisane mahinacije za par let nazaj,kaj pa je opisano zgoraj drugega kot kraja Slovenije in pa pretakanje in pranje tega denarja!Ampak resnica pa res nekatere hudo bode v oči!KDO JE TUKAJ USRAN!POMISLITE MALO!

 5. nana pravi

  Lucija -malo ste črke zamešali… vam oprostimo . Mislili ste LDS in je pohvalno, da priznate napake. Tisto s posteljo, pa ste spet pobrkali, to je bilo v garaži s psi na Oražnovi. No saj vam oprostimo. Mislim, da je Janez Janša bolj Slovensko ime, kot Zoran Jankovič in da se tega že nekaj časa hudičevo dobro zavedamo. Vi pa ste mogoče v naglici vse malo zamešali. Kaj pa, če vi delate škodo na neugotovljenem kraju ob neugotovljenem času, na neugotovljen način….no kako se počututite…. JA TAKO TO GRE. Na kolena se spravlja vsak sam, kateri nima lastne hrbtenice in za ceno ene bunde ( Jnkovič je to podarjal privržencem PS )izdaš sebe in DOMOVINO in je tvoja vrlina samo laž in goljufija. Kakor boste postlali, tako boste spali in jankovič vas nebo več rabil.

 6. nana pravi

  VSEM, KI PONOSNO STOJITE ZA SVOJIMI KOMENTARJI VSE ČESTITKE. TO JE PRAVA DRŽA, instant lažnivcem bije zadnja ura.

 7. Kdo tukaj omenja janšo, samo ti, verjetno ga sanjaš ponoči, podnevi ga pa vlečeš tvojemu pritlikavemu firerju v Murglah.
  Marš kurba komunistična, jebi si mater gnilo.

 8. Dragomir Mihajlović pravi

  Ljudi božji, čitam ja vaše novine, pa ne mogu da povjerujem onome, šta vidim. Kako vi Slovenci uopšte dozvoljavate ovoj bitangi da kandidira na vašim parlamentarnim izborima. Ovaj cigo, mongrel koji nije ni Srbijanac, a dabome ni Slovenac, zaslužuje jedino doživotnu robiju. Takve sam ja sve nagradio tako, da su visjeli po svim bukvama Ravne Gore. Bacite vi ovog kriminalca u Savu, pa nek dopliva on i njegova 2 sinova, Damjan i Đorđe do Beograda, pa čemo ih mi tu dokrajčiti, ako si vi ne želite prljati ruke s njima. I pozdravite mi sve poštene Srbe gore, koji nikad neče glasat za ovaj đavolji tvor.

 9. opankovič pravi

  Dragomir kdo je tebe kaj vprašal? Brigaj se ti za tvoje Kosovo i šuti. Nedaj bog, da kdo tvoje otroke vrže v Savo. Mogoče se boš tedaj spomnil kake kozlarije si napisal.

 10. MEFISTO pravi

  LUCIJA KOREN in OPANKOVIČ!

  Govorita, kar vama pade tja, kjer imajo normalni ljdje pamet.

  Važno je, da bosta volila za SDS in JANŠO!

 11. Dragomir Mihajlović pravi

  Kako vidim tebi Opankoviću nije baš jasno, sa kome ti pričaš. Sigurno si jedan od onih, koji šeta sa Jankovićem po onim vašim pederskim paradama, propalico sodomistićka ! Doplivaj i ti malo do nas, dočekat čemo te vatreno, biće tu i Ivan Bogdanov, znaš ti njega dobro !

 12. opankovič pravi

  Slovenac veliki MEFISTO, piše se ljudje, ne ljdje. Ne vem kje si hodil v šolo? To bi pa res lahko vedel, kje imajo ljudje pamet? Pa ja nisi 8 let hodil prvi razred! Sicer pa se bojom ,da se bo nama obema skisalo in boš ti volil g.Jankoviča, jaz pa tov.Janšo

 13. opankovič pravi

  Neznam, da plivam. A šta sad?

 14. Dragomir Mihajlović pravi

  Naučit češ ti Opanković da plivaš, naučit ču te ja lično. I kad čemo se srest na 4 oči, kad me vidiš sa mojom gustom crnom bradom i šubarom na glavi, naučit češ i da letiš. Pretvorit češ se u šišmiša za tren!

 15. Franci pravi

  Opanković lahko gleda samo še proti Sarorcem, kajti tja ga bo kmalu zaneslo slovensko ljudstvo. Mi se komaj prebijamo čez življenje, tale pa tako na veliko in vsem v posmeh mučka in tučka ter se bogati. Na račun poštene delovne raje in upnikov, ki jim je dolžan mastne pare.

 16. Slikar pravi

  Opankar, pripravi se na keho.

 17. mudo moreno pravi

  Tudi če nič ne bi vedel o tem pesjanu Jankoviću, ga ne bi volil. S tistimi plusi ali križi nam menda sporoča, da bo Slovenijo spremenil v en ogromni britof. Fuj in fej, baraba nekrofilitična!
  Edina šansa, da reši svoj mega-propadli projekt Stožice je, da tisti betonski skelet, kjer naj bi bil trgovski center, ki ga jasno nikdar ne bo, proda Žalam. Žale lahko notri uredijo katakombe za premožnejše Slovence, ki bodo od silne žalosti in razočaranja pospešeno zapuščali ta svet!

 18. opankovič pravi

  Seveda poznam te. Ti si parkl. Sedaj bosta z Miklavžem okrog hodila in darila nosila. Kaj bosta tudi šišmiše lovila?

 19. Dragomir Mihajlović pravi

  Pa i pacove, štakore i opankoviće!

 20. MEFISTO pravi

  OPANKOVIČ, seveda vem, kje imajo normalni ljudje pamet.

  Zate ne vem, pa te sprašujem

 21. Petrovc pravi

  opanković: kaj imate danes na oddelku prost dan?

 22. opankovič pravi

  mefisto,te pa povej, če veš, kje imajo normalni ljudje pamet? Veš ti figo z mano vred.

 23. danilo II. pravi

  Ta odkritja bi se morala tudi na volilnem rezultatu poznati !!!

  Saj ni normalno, da dobi ta kriminalec 20% glasov…

 24. bavčar pravi

  ah butalci..
  .
  KAJ SEM delal šele jst..!!???

 25. Petrovc pravi

  Ta panslovan bo dobil 100% glasove srbov v Sloveniji!” In dobil bo 80% glasov muslimanov v sloveniji! Paq še kakih 10% zablojenih slovencev!!!
  In to bi znalo biti med 15% do 20%! Kot sem že napovedal pred mesecem, ko je najavil svojo listo!
  POPOLNA kopija Jankovića je Virant! Tudi on visi na bankah in tudi on nosi okoli, nosijo njemu, denar v kešu, v vrečkah!
  NI TOLIKO PROBLEM JANKOVIĆ, KOT JE PROBLEM VIRANT! Podgana, podlasica!
  In njegova dva “strica” udbovec BREJC (mož Virantove žene) in pederajs in lakomnik po kešu, Jambrek! To sta tudi dve podgani! Tudi o tem sem že pisal tam 2007!
  KOALICIJA: SD+Virant-floki+Janković+ (IF) Kresalka je že POŽEGNANA s strani veleizdajalca in špetirmoherja Kućana!
  Kresalka ga je Kućanu dobro potegnila! Bila je videna, kako je v Murglah po tem, ko ga je vse dopoldne, ko je bila žena na tržnici, Kućanu vlekla, ko je za hišo v grmovlje kozlala! Kdo pa bi ne, če ga vzame od kućana!

 26. MEFISTO pravi

  Govori se , da bo tudi Janković sledil zgledu Viranta in bo do volitev znosil nazaj v občinski in državni proračun ter k Mercatorju vse tiste milijone, ki jih je prigoljufal.

 27. Gec pravi

  Janšina zgodba o uspehu: http://razkrito.net/v-vsaki-zdravi-demokraciji-bi-bil-jansa-ze-politicno-mrtev/ …Pojejte se od resnice!

 28. Slikar pravi

  Še malo pa bo opankar uvedel vinjete za pešce in osebna vozila, ki potujejo v LJ. Ne se bat žabarji, vi boste pešaćke vinjete oproščeni. he he he

 29. Petrovc pravi

  Gec: navajaš lažne vire! Torej si tudi ti lažnjivec!

 30. katja pravi

  Mene pa zanima, od kje ima g.Janković še vedno toliko glasov….kogarkoli vprašam, za koga bo volil, še nihče ni rekel, da zanj….pa je bilo med njimi veliko ljubljančanov…
  Si pa mislim, da mu je že zelo žal, da je poslušal g. Kučana in se spravil v to……požrli ga bodo….žal mi je le, da ga niso že prej…skupaj s svojima sinčkoma!!!

 31. Gec pravi

  @Pertovc, kaj pa je tu lažnega?

 32. Petrovc pravi

  Gec: VSE JE LAŽ IN BLATENJE! MI SE SPOMNIMO, kdo je bil kdo, ko smo se osvobajali! In ne navajaj podjetij, ki z njimi SDS ni imela ničesar!
  Prečitaj komentar spodaj!

 33. Johan pravi

  G Požar, kdasj boš pa ti objavil svoje prilive iz strank ki jih podpiraš.Saj drugače bi te že zdavnaj vzel hudič.

 34. Petrovc pravi

  SRBSKA POSLA: v štirih dneh trije ropi! VSI TRIJE ORGANIZIRANI IN IZVEDENI S STRANI SRBOV!
  Slovenija je postala prava meka za roparje iz Srbije!
  Ljubljana je v rokah srbske mafije, po vladanju Jankovića!
  Srbi v SLO si ogledajo lokacijo, se dogovore, pridejo srbi iz Beograda, oropajo, ubijejo in pobegnejo v Trst! Od tod, kjer si plen delijo z SLO srbi, pa domov! Postali smo pravi eldorado za srbska ropanja, v Ljubljani-Janković in po SLO Beograjska srbska banda iz Beograda!!
  Srbi nas ropajo, kot turki!

  Srbi imajo v rokah vse lokale, gostinske, v Ljubljani in 80% v SLO!
  Študentke spolno izkoriščajo! Študente ne plačajo, temveč z silaki živalsko pretepejo na plačilni dan in nihče si ne upa spregovoriti!

 35. Petrovc pravi

  TRIJE, VELIKI, KORAKI DO SVOBODNE SLOVENIJE:
  1. TAKOJ v marici vklenjenega v zapor odpeljati Kućana, zaradi vpliva na priče in za to, da se bo vedelo, da mislimo resno, ter začeti sodne postopke za vse veleizdaje! OOd orožja, do ropa bank!
  2. TAKOJ POČISTITI sodstvo in tožilstvo, vreči ven Kresalkino leglo zla!
  Prav tako policijo!
  3. LOTITI SE GOSPODARSTVA!
  To so koraki kot morajo slediti zaporedoma! Dokler se Kućan ne odstrani ni možnosti svobodne Slovenije!

 36. Gec pravi

  @Petrovc s temi podjetji so povezani prijatelji katerih je Janša osebno postavil…ne poznaš stvari in ne piši neumnosti….sam poznam te zgodbe

 37. MEFISTO pravi

  Levičaji, brž v lekarne po pomirjevala, ker jih bo do volitev zmanjkalo.

  Opozoril sem vas, zato si umijem roke.

 38. mudo moreno pravi

  Katja sprašuje, zakaj ima Janković še vedno toliko glasov. Pa saj to je jasno, Ninamedija in ostali čarodeji za ustvarjanje javnega mnenja njegovo popularnost merijo le v Ljubljani. Ljubljana je levičarsko gnezdo, me pa izredno čudi, da ima Janković v bistvu majhno podporo. Govoril sem s kar nekaj die-hard levičarji, pa so mi že pred zadnjimi županskimi volitvami govorili, da Jankovića pa nikdar več ne bodo volili. Niso vsi levičarji neobčutljivi za Jankovićeve pizdarije. Ne bom se čudil, če Jankoviću po volilnem fijasku ne bo uspelo priti nazaj na županski položaj. Hej, to bi bil pa Volltreffer, 2 muhi na en mah!

  Petrovc, nekaj zelo bistvenega si pozabil:
  takoj pozaprt polovico prostitutk pisunskih s famoznega seznama 571, ker ljudem le lažejo in jih hujskajo.
  In trajno odpustiti vsaj polovico prfoksov iz FF, FDV pa ukinit. Za takšne neumnosti, kakršne je lapal zadnjič Rastko Močnik na televiziji, bi moral nemudoma dobiti knjižico!

 39. anti-totalitarec pravi

  zorangutan in njegova familija so le NAVADNI BALKANSKI MAFIJAĆI …to je to, vse ostalo je sprenevedanje, ampak ker se deklarirajo za ultra-levićarje ne bodo NIKOLI imeli sitnosti s kučanovim sodstvom…..

 40. anti-totalitarec pravi

  kdor podpira balkanskega mafijača zorangutana je navaden opranoglav, demokratično retardirani nestrpni nazadnjški RDEČUH ……..

 41. Dragomir Mihajlović pravi

  Nadam se, da čete se Slovenci urazumit i izbacit ovu mafijašku bitangu, ovaj izrod od čoveka, koji nije ni Srbin, a nije ni Slovenac. Šta on u stvari jeste, obični NIKO I NIŠTA. Terajte ga vi u pizdu materinu, ili još bolje, šaljite ga nama, mi znamo sa takvima.

 42. MUSTAFA pravi

  levozafukani rdečosrajčniki, ki podpirate tega jugomafijača ste za v Vojnik na zaprtem oddelku vas čakajo!!!

 43. Hm, hm ... pravi

  Kako lahko opankarju nekatere ankete namerijo tudi 12 % podporo?

 44. Hm, hm ... pravi

  Če je opankar delal in dela take svinjarije na lokalni ravni, kaj bo šele na državni, kjer se obrača 100 X več denarja?!

 45. laufer pravi

  opankar je zagotovo šef balkanskega bojevnika. če naša policija tega ni sposobna naj prepusti to amerškemu fbi. zagotovo pa so naši policisti to sposobni preiskati, samo nekateri šefi naj jih pustijo pri miru, da bodo delali tako kot znajo. policija je še vedno taka kot pred 30 leti. nemotivirana, motivirani so le posamezniki, ki so se z aferami povzpeli na vrh in služili murgeljčanu. njegov čas se bliža koncu. hvala bog, da ga čimprej vzameš k sebi, ker koliko je ta storil hudega našemu ljudstvu, ni še nihče do sedaj. mestnega šerifa s svojima pomočnikoma čimrej na povšetovo.

 46. Opankovič=gnoj pravi

  Opankovič, kar privadi se na goli otok in na fizično delo v čudoviti naravi 🙂

 47. vsesamJanšo ne pravi

  Dejte no Janševci pomirite strasti, samo nekaj pluvate naokoli čisto zagriženi! Hahahaha se prav spomnim, kako je bilo ko je končal svoj mandat…vsi so samo še čakali da pride kdo drug na oblast, ker smo vsi vedeli koliko je ura z njim:) Nato je prišel g. Pahor in vso zadevo potunkal še globje…

  Ljudi pozivam da volijo PLEMENITEGA JELINČIČA, samo on nas lahko reši pred CIGANI IN DRUGIMI KULTURAMI, KI NE SODIJO V NAŠ PROSTOR.

  DOMAČE JE NAJJAČE!!!

 48. PASJI FRITZL pravi

  JANŠA JE NAJVEČJI MED VELIKIMI , to je dokazal na soočenju z Jankovićem ! JANŠA je bil profesor , Janković na ravni ŠEGERTA ! !

 49. PASJI FRITZL pravi

  DRAGOMIR MIHAJLOVIĆ @ , pridružujem se Tvojemu mnenju , si jasen in te motijo ” pljačkaroši ” !
  KAKO ŽE VI V SRBIJI REČETE TAKIM ? ” SKUPO BI GA PLATIO , KO GA NE ZNA ” !
  Sem pravilno napisal ?

 50. vsesamJanšo ne pravi

  JELINČIČ IN PIKA!!!

  VSI ZA JELINČIČA

 51. Andrej pravi

  Ko berem te komentarje si mislim, pa kam smo prišli pa saj ste sami bolj pokvarjeni kot naši kandidati…..Najlažje se je skriti za nek psevdonim in kritizirati po čez….Pravijo jabolko ne pade daleč od drevesa… Jaz samo upam, da bodo naši politiki plunili v roke in končno rešili to našo ljubo Slovenijo iz krize, ki je svak dan hujša.Upam, da bodo požrli ponos stopili skupaj ter kljub polnimi riti denarja naredili kaj za nas ˝normalne˝ Slovence..

 52. slovenc pravi

  Lucija,nabijem te na kur..!

 53. bavčar pravi

  MUSTAFA–jebem ti alaha.

 54. PASJI FRITZL pravi

  MUSTAFA , ne sekiraj se , imenovani bavčar , bi lahko bil “izbrisani ” , ti pa so največji nestrpneži in špekulanti !

  MUSTAFA , RAZLOŽI SVOJIM , DA SE NAJ NE PUSTIJO NATEGNITI JANKOVIĆU V LJ in na račun ĐAMIJE , na to stran TROJAN nima kaj iskati !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen