14-letnica iz Zagreba v enem mesecu seksala s 100 moškimi!?

0

Neka 14 – letna učenka osmega razreda osnovne šole v Zagrebu je zaradi stave seksala s 100 moškimi v mesecu dni, je potrdila Gordana Buljan Flander, psihologinja in direktorica Klinike za zaščito otrok mesta Zagreb.

»To se je zgodilo v eni od zagrebških osnovnih šol, kjer so učenci osmega razreda organizirali pravo tekmovanje v številu spolnih odnosov«, je povedala Buljan Flander za spletno stran Zagrebancija. Zmagala je deklica, katera je v mesecu dni imela 100 spolnih partnerjev. Napotili smo jo na posebni tretma, da bi jo priučili pravih vrednot obnašanja, je še dejala Buljan Flander.

Dodala je, da se je z deklico na srečanjih večkrat pogovarjala o tej temi, ter da ji želi pojasniti, da se ni potrebno dokazovati na ta način in da se samospoštovanje ne pridobi s številom spolnih partnerjev.

»Dnevni časopisi so polni nasilnih in seksualnih vsebin, otroci tako dobijo napačna sporočila. Otrokom je potrebno priučiti neke druge, zdrave vrednote, prikazati druge heroje, kot nam jih sporočajo mediji. Oni ne smejo težiti k popularnosti skozi seksualnost in nasilje«, je za konec povedala Buljan Flander.

*slika je simbolična

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen