Lep primer kvalitetne partnerske zveze: Visoka kultura odnosa, ljubezen in življenje, ki ga živita Melita Biserkova in Silvo Bezjak

0

Kvaliteten partnerski (ali katerikoli drugi) odnos je eden izmed najbolj pomembnih življenjskih odnosov, s katerim si ustvarjamo svoj varen svet v sebi in okoli nas. V tem intimnem odnosu partnerja delita drug z drugim svoja razmišljanja, čustva in mnenja o doživljanju sebe in partnerja. Pri tem je zelo pomembno, da si delita svoje najgloblje poglede na njun skupni odnos, ter ga na ta način še dodatno krepita.

Partnerski odnos nikakor ne sme biti bitka partnerjev, katere osnovni namen je dokazati svoj prav, mu pokazati, da ni vreden spoštovanja, nad njim izvajati psihično, fizično ali katerokoli drugo obliko nasilja, da bi na ta način dvigovali sebe in svojo nesamozavestno podobo in nezaupanje vase.

Visoka kultura odnosa, ljubezen in življenje, ki ga živita Melita Biserkova in Silvo Bezjak, kaže neprecenljivo vrednost. Zaradi tega si zaslužita visoko spoštovanje tudi nas, ki se zavzemamo za varen svet v vseh pogledih življenja in, ki se v prvi vrsti začne ali konča v/pri nas samih.

Če bi vsi svetovni voditelji in vplivni ljudje, ki imajo vpliv na mir in nad dogajanjem v svetu živeli ljubezen, ki jo čutita Melita in Silvo, bi bile vojne in nasilje v tem sodobnem svetu že zdavnaj preteklost. 

Z našo pozornostjo, ki smo jo s podelitvijo priznanja izkazali Meliti in Silvotu želimo, da še naprej ohranita ljubezen, to vrednoto in visoko kulturo odnosa ter da ostaneta še naprej SUPER PAR in zgled vsem ostalim, ki ljubijo, so ljubljeni in ki se še iščejo. 

Naj bo naš slogan, tudi vaš slogan! SKUPAJ ZA VAREN SVET! (Andrej Kovačič/varensvet.si)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen