V Republiki Srbski zaradi uboja policijskega inšpektorja pridržali sina poslanca Zorana Kokanovića

0

V Bijeljini je bil ponoči pred enim od nočnih klubov s strelnim orožjem ubit tamkajšnji policijski inšpektor Nenad Marković. Policija je davi pridržala štiri osumljence, med katerimi je po neuradnih informacijah tudi sin poslanca v parlamentu bosansko-hercegovske entitete Republika Srbska, poročajo banjaluški mediji.

Policijski inšpektor iz Bijeljine je bil ubit nekaj po polnoči, ko je prihajal iz kluba, poroča portal banjaluške Alternativne televizije (ATV). V streljanju je bil ranjen tudi varnostnik.

Policija je na kraj dogodka prišla takoj po uboju in blokirala širše območje. Davi je pridržala štiri osumljence, prvoosumljeni med njimi pa naj bi bil sin člana stranke Socialistične partije in poslanca v narodni skupščini Republike Srbske Zorana Kokanovića, še poroča ATV. Nikola Kokanović naj bi bil namreč tisti, ki je ubil policijskega inšpektorja.

Prvoosumljeni in policijski inšpektor naj sicer ne bi bila v sporu. ATV ob tem dodaja, da je bil Kokanovićev sin stari znanec policije ter da so ga leta 2021 povezovali tudi z namestitvijo eksplozivne naprave v enem od lokalov in zažigom avtomobila.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen