Italijanska premierka Melonijeva se je razšla z dolgoletnim partnerjem, slednji se je “izkazal” z varanjem

0

Italijanska premierka Giorgia Meloni se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem, televizijskim novinarjem Andreo Giambrunom. Novico je sporočila na družbenih omrežjih le nekaj ur po tem, ko je ena od televizij objavila izjave Giambruna, v katerih je zapeljeval sodelavko.

Meloni je sporočila, da se je zveza, ki je trajala skoraj deset let, končala. “Najine poti so bile že nekaj časa drugačne, čas je, da si to priznava,” je dodala.

“Vsi, ki ste me skušali oslabiti, tako da ste udarili po moji družini, morate vedeti, da tudi če kapljica vode upa, da bo razbila kamen, bo kamen vedno kamen, medtem ko je kapljica le voda,” je dodala.

Giambruno se je znašel na tnalu, ko je satirična oddaja Striscia La Notizia objavila komentarje, ki jih je pomotoma ujela kamera, iz katerih je razvidno, da je skušal zapeljati svojo sodelavko. “Tako si pametna … Kako da se nisva spoznala prej,” ji je med drugim dejal.

Še bolj nazorne izjave so nato objavili v četrtek, ko je Giambruno jasno spraševal sodelavko, ali je samska ali v odprti zvezi ter se hvalil z varanjem, za katerega naj bi vedeli vsi pri televizijskem podjetju Mediaset, kjer dela.

Par se je spoznal leta 2015, skupaj imata sedemletno hči.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen