(Oboževalci v velikem šoku) Madonno našli neodzivno in jo prepeljali na intenzivni oddelek newyorške bolnišnice

0

Legendarna ameriška pevka Madonna je morala zaradi zdravstvenih težav preložiti svojo veliko turnejo Celebration. Zvezdnico so minuli teden našli neodzivno in jo prepeljali na intenzivni oddelek neimenovane newyorške bolnišnice, kjer so ji po besedah njenega menedžerja Guyja Osearyja odkrili resno bakterijsko okužbo.

Oseary je v sredo sporočil, da je zbolela v soboto. Nato je 64-letna pevka ostala nekaj dni v bolnišnici, Oseary pa je zagotovil, da bo kmalu popolnoma okrevala.

Velika turneja v čast 40. obletnice začetka Madonnine glasbene kariere bi se morala začeti 15. julija v kanadskem Vancouvru in nadaljevati še v drugih mestih Kanade, ZDA in sveta. Predvidenih je bilo 84 nastopov.

Pevka naj bi se jeseni oziroma 14. oktobra odpravila v Evropo, 13. decembra pa naj bi se vrnila v Severno Ameriko. Turnejo naj bi sklenila 30. januarja 2024.

Dobitnica grammyja je obljubila, da bo izvajala svoje največje uspešnice, vse od samostojnega prvenca iz leta 1983 pa do albuma Madame X iz leta 2019.

“Navdušena sem, da bom preiskala čim več pesmi v upanju, da bom svojim oboževalcem pripravila šov, ki so ga čakali,” je januarja povedala v izjavi za medij Page Six.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen