(Princu se je skoraj ponovila usoda mame Diane) Princ Harry in Meghan ob zasledovanju paparacev komaj ušla prometni nesreči

0

Britanski princ Harry je bil s soprogo Meghan in njeno mamo udeležen “v skoraj katastrofalnem avtomobilskem zasledovanju” paparacev, je danes sporočil prinčev tiskovni predstavnik. Ker so jim paparaci v torek zvečer v New Yorku neumorno sledili več kot dve uri, so se skoraj zaleteli v druga vozila, v pešce in policista, je dodal.

Sledili so jima po tem, ko se je princ Harry s soprogo Meghan in njeno mamo Dorio Ragland v New Yorku udeležil podelitve neke nagrade.

Tiskovni predstavnik je po poročanju britanskega BBC še dodal, da se par zaveda, da je to, da si javna osebnost, povezano tudi z določenim interesom javnosti, vendar to ne sme nikoli ogroziti varnosti kogarkoli.

Razširjanje na ta način pridobljenih posnetkov pa po njuni oceni “spodbuja zelo vsiljivo prakso, ki je nevarna za vse vpletene”.

Newyorška policija po navedbah BBC ni takoj potrdila, da je bila seznanjena z incidentom. Zgodil naj bi se po prvem skupnem javnem nastopu para po kronanju Harryjevega očeta, britanskega kralja Karla III. v Londonu, v začetku meseca.

Harryjeva mama, princesa Diana je tragično umrla v prometni nesreči v Parizu 31. avgusta 1997 prav med zasledovanjem paparacev. Harry je za njeno nesrečo v preteklosti večkrat obtožil paparace in izrazil jezo zaradi obnašanja določenih novinarjev.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen