Mercator prejel nagrado Marketinška odličnost 2023 

0

Na Slovenski marketinški konferenci (SMK) v Portorožu je Mercator s projektom Bele embalaže prejel nagrado za marketinško odličnost 2023, ki jo podeljuje Društvo za marketing Slovenije (DMS). 

Najboljši sosed ostaja najboljši. Mercator je za projekt Bele embalaže prejel nagrado za marketinško odličnost 2023. Komisija je s svojo odločitvijo potrdila Mercatorjevo marketinško odličnost v izjemno konkurenčnem okolju. Bele embalaže so tako marketinški zgled ustvarjanja dodane vrednosti s poslovnim sodelovanjem, spodbude otroške ustvarjalnosti in trajnostnega premisleka. 

V projektu sodelovalo več kot tisoč otrok iz Slovenije 

V Mercatorju so pred dobrim letom na natečaju, v katerem je sodelovalo več kot tisoč otrok iz vse Slovenije, spodbudili ustvarjanje novih likov blagovne znamke izdelkov za otroke Lumpi. Nato so z družbami Atlantic Grupa, Medex, Fructal in Koncern Bambi razvili posebno izdajo izdelkov priznanih blagovnih znamk v belih embalažah, z liki Lumpi pa otroke spodbujajo, naj embalaže ponovno uporabijo in z njimi ustvarijo nekaj novega.   

Akciji so se pridružili še pašteta Argeta, prehranski dopolnili Propolis Oral in Gelee Royal Junior, sadna pijača Pingo ter piškoti Plazma, ki so na Mercatorjevih policah v spremenjenih, belih embalažah. Pri razvoju ideje je sodelovala agencija Herman & partnerji. 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen