Preverite, ali lahko kandidate za prejem Rotary nagradne štipendije predlagate kar sami

0

Poznate nadarjenega in uspešenga študenta ali študentko? Predlagajte ga/jo za nagradno štipendijo Rotary kluba Ljubljana. Štipendija je namenjena spodbujanju študija in kakovostnega dela mladih na poti k visoko strokovnim znanjem. Digitalno prijavo je mogoče oddati do 15. aprila 2023.

Rotary klub Ljubljana podeljuje nagradne štipendije uspešnim in nadarjenim študentom že več kot 30 let. S tem ohranja tradicijo nagrajevanja odličnih šolskih dosežkov, podpiranja pomena učenja, raziskovanja, razvojnega dela ter razgledanosti, povezovanja s svetom in intelektualne ostrine mladih rodov. 

Predlagajte kandidata

Kandidata za prejem štipendije lahko predlagate tudi sami, v kolikor izpolnjujete zapisane pogoje. Za nagradno štipendijo namreč lahko nadpovprečno uspešne in nadarjene študente predlagajo rotarijci, učiteljsko-profesorski zbori, ravnatelji in dekani, mentorji, študentje, strokovna društva učiteljev in profesorjev ter sveti staršev.

Razpisni pogoji in oddaja vloge

Natečaja se lahko udeležijo mladi, ki so redno vpisani na visokošolski ustanovi vsaj dve leti pred oddajo vloge. Več informacij glede prijave je dostopnih na spletni strani www.rotary-klub-lj.si. Prijavo je mogoče oddati do 15. aprila 2023 na elektronski naslov vrp@rotary-klub-lj.si.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen