Mestni odbor SDS Kranj soglasno evidentiral mag. Branka Grimsa za kandidata za volitve v Evropski parlament 2024

6

Na Facebook strani mestnega odbora SDS Kranj so objavili naslednjo novico: “Na volilni konferenci Mestnega odbora SDS Kranj, ki je potekala v odličnem vzdušju, smo izvolili vodstvo za naslednje mandatno obdobje in povsem soglasno evidentirali Mag. Brankota Grimsa za našega kandidata za volitve v Evropski parlament, ki bodo že čez dobro leto dni.”

Državnozborski poslanec mag. Grims je seveda odličen kandidat za evropskega poslanca, izjemen poznavalec razmer v EU in po svetu ter s številnimi pomembnimi kontakti izza slovenskih meja. Mag. Grims je ves čas tudi izredno mednarodno politično aktiven, v preteklosti je bil reden udeleženec Parlamentarne skupščine NATO, bil je v delegacijah mednarodnih opazovalcev volitev v drugih evropskih državah in razpravljalec na številnih mednarodnih političnih in varnostnih forumih.

Spomnimo: naslednje volitve v evropski parlament bodo maja 2024. To bodo desete parlamentarne volitve od prvih neposrednih volitev leta 1979 in prve volitve v evropski parlament po brexitu.

Št. komentarjev: 6
 1. raft pravi

  Inšpekcijski nadzori v Tušu: Rekorder opravil več kot 413 ur v mesecu
  Več inšpekcijskih nadzorov zaradi napotenih delavcev razkriva številne nepravilnosti.
  ————————
  Do takih anomalij je pripeljalo sodstvo Slovenije. Ko pride čas ne bodo v stanju dovolj hitro zamenjati svoje kože.

 2. grega pravi

  Branko bo odličen evropski poslanec! V bistvu najboljši iz Slovenije.

 3. marko pravi

  Mag. Branko Grims je TOP kandidat za evropski parlament!

 4. robert pravi

  V evropskem parlamentu bi takih kot je Grims potrebovali najmanj za polovico celega parlamenta, potem je morebiti še upanje za Evropo.

 5. primož pravi

  Brane legenda, tako doma kot v tujini!

 6. bimbo pravi

  a to si griml sam piše hvalospeve…..čimveč takih bizgecev v evropskem parlamentu,manj jih bo tu, pa še v bruslju, ko se bo vrgel po štengah bo vsaj čutil

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen