(Sovražni Svobodnjaki drugim očitajo sovražnost in se spotikajo ob Muska!?) Stranka Gibanje Svoboda ne bo več uporabljala Twitterja, ker “ga v Sloveniji aktivno uporablja ozek krog (sovražnih) ljudi”

7

Stranka Gibanje Svoboda ne bo več uporabljala družbenega omrežja Twitter. Po njihovih navedbah se je sprevrgel v družbeno omrežje, ki so ga določene skupine zlorabile za poglabljanje polarizacije, širjenje lažnih novic, manipulacij, diskreditacij, žalitev in sovražnega govora, pri tem pa nočejo več sodelovati, so sporočili.

“Skoraj tri tedne je minilo, odkar je bil naš račun zaradi tehnične napake začasno zaklenjen in v tem času smo ugotovili, da Twitterja za učinkovito nagovarjanje ter obveščanje državljanov o aktivnostih stranke ne potrebujemo,” so pojasnili.

Analize po njihovih navedbah kažejo, da Twitter v Sloveniji aktivno uporablja ozek krog ljudi, hkrati pa se je “sprevrgel v družbeno omrežje, ki so ga določene skupine – predvsem gre za člane in podpornike nekaterih političnih strank – zlorabile za poglabljanje polarizacije, širjenje lažnih novic, manipulacij, diskreditacij, žalitev in sovražnega govora”.

Glede na ravnanja in napovedi novega lastnika oz. vodstva Twitterja se lahko po njihovem pričakuje, da bodo nedostojni komunikaciji in sovražnemu govoru še dodatno odprli vrata. “V Gibanju Svoboda pri tem nočemo več sodelovati in tudi ne bomo, vse dokler bo raven komunikacije na Twitterju takšna, kot je zdaj,” so še zapisali.

Spomnili so na volilno obljubo, da bodo na vseh ravneh družbe vzpostavili kulturni dialog ter spoštljivo in vključujočo komunikacijo. O aktivnostih pa bodo državljane še naprej podrobno obveščali na njihovem profilu Facebooku in Instagram, na spletni strani ter s transparentnim delom njihovih predstavnikov, so napovedali.

Št. komentarjev: 7
 1. Re gornjim pravi

  Ja to bo najbolj prizadelo vašega Twita, ki je bolan na to! Sicer pa , mislim, da so mu referendumi pokazali, da so mu vrata IZHODA odprta in naj izgine na smetišče zgodovine

  1. linke pravi

   bo treba obuditi ruando 94 . pa delat kratke in dolge rokave

   1. Re gornjemu pravi

    In take telete , kot si ti, dati na zdravljenje( pod ključ)

 2. ufff pravi

  vse kot sem (na)povedal – no way…slovenistanski levičar kot levičarka izhaja iz komunističnega enoumnja, zverinskosti in nestrpnosti….

  ufff..jasno kot pasulj….ajd.. naši post-komunistićni smrdeči levičarski pra sci in svi nje, si želijo 100% pokornost in ubogljivost 100% zaposlenih na rtviću..ajd….drugače misleči, desničarji, cerkvene miši in janševi imajo sedaj pač od 10 do 20% ..kar je za naše smrdeče levičarske enoumne totalitarce znatno preveč…..rtvić mora biti ponovno 100% leglo smrdečega nestrepnega GN OJA…ajd…nič posebno novega v krvavordeči udbomafijski smrdeči ljubljankovini…ajd

 3. ufff pravi

  na rtviću pa bodo zaposlovali le mafijsko, ideološko, politično pokorne, popolnoma ubogljive smrdeče levičarkse pra sce in svi nje…ajd…nič posebno novega…ajd…vsi ostali – drugače misleči, desničarji, cerkvene miši, janševci, desni liberalci pa…….ajajajajaja…enoumnje, rdeča mafija in nestrpnost so navišje vrednote teh ljubljankovičev….ajd…

 4. ufff pravi

  je pa lepo- čeprav mediji ne bodo o tem preveč pisali – da je 60% ljudi ostalo doma…..60% se jim je be ze vse to…dobro in lepo je…

 5. raft pravi

  Ljudmila Novak Janši: Vstani in pojdi. Slovenija ti bo hvaležna
  ———————–
  Ravno zaradi takšnih slovenskih pokvarjenih babnic kot je ta, slovenski fantje iščejo dekleta drugje po svetu.
  S takimi pokvarjenimi babami, bo Slovenija izgubila na celi črti.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen