Filmska igralka Anne Heche v kritičnem stanju po prometni nesreči – zagorela je skupaj z njenim mini cooperjem

0

Ameriški mediji poročajo, da naj bi se 53-letna filmska igralka Anne Heche zelo hudo poškodovala, ko se je z avtomobilom zaletela v hišo v Los Angelesu, pri čemer je njen mini cooper zagorel skupaj s stavbo. Hechetova je v zaradi močnih opeklin v kritičnem stanju. Ugibanja, da je bila pod vplivom alkohola, za zdaj niso potrjena.

Policija v Los Angelesu sicer uradno ni razkrila imena ponesrečenke. Povedali so le, da je voznica peljala z veliko hitrostjo, zletela s ceste in se zaletela v poslopje v predelu Los Angelesa Mar Vista.

Voznica je pri tem utrpela hude opekline in gasilci so jo odpeljali v bolnišnico v kritičnem stanju. Najprej naj bi se zaletela v garažo stanovanjskega bloka, nato je odpeljala naprej in treščila v bližnjo hišo.

Anne Heche je znana po vlogah v filmih Six Days, Seven Nights, Donnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je dobila televizijsko nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Med drugim je bila znana tudi kot zaročenka televizijske voditeljice Ellen DeGeneres, s katero sta bili v razmerju od leta 1997 do leta 2000, ko sta se sporazumno ločili.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen