Zakaj je bil minister Luka Mesec v DZ tako očitno živčen? Tvitosfera eksplodirala: Naj se gre testirat na prepovedane droge!

2

Na včerajšnji seji parlamentarnega odbora za zdravstvo, kjer so obravnavali zelo pomemben zakon o dolgotrajni oskrbi, je bil navzoč tudi Luka Mesec, podpredsednik vlade, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter koordinator stranke Levica. Javnost je presenetilo njegovo čudaško obnašanje.

Že med sejo so se oglasili uporabniki družbenih omrežij, številni so opozorili na Meščevo nenavadno obnašanje, obrazne grimase, grizenje nohtov in podobno, kar spominja na ljudi, ki preživljajo abstinenčno krizo.

Od Luke Mesca zdaj javnost pričakuje, da se bo danes testiral na droge in javno objavil rezultate testiranja. Le tako bo razblinil vse dvome javnosti, ki se zdaj sprašuje, kaj se z ministrom v resnici dogaja. Mesec v zadnjem času zbuja pozornost tudi zaradi zanemarjenosti – na seje hodi neobrit, na visoke sestanke brez nogavic… Že pred volitvami pa je v enem od radijskih pogovorov priznal, da je že poskusil droge.

Naj čimprej opravi test za prepovedane droge ga je vzpodbudil tudi poslanec mag. Dejan Kaloh, ki je pokazal svoj toksiloški izvid. Poslanec Kaloh je test namreč opravil, ko je SDS v zakonodajno proceduro vložila ZAKON O OBVEZNEM TESTIRANJU FUNKCIONARJEV NA PREPOVEDANE DROGE, a ga koalicija seveda pričakovano ni podprla. Kaloh je želel s tem vzpodbuditi tudi druge poslance in ostale funkcionarje, da se bi šli testirati na prepovedane droge, morda bo naslednji kandidat res Mesec. Počakajmo. (nova24tv/urednistvo)

Št. komentarjev: 2
  1. marko pravi

    Mesec je tukaj zgledal zelo čudno, tako se ne obnaša nobeden normalen minister. Če ni nasnifan, je pa zagotovo živčna razvalina. V vsakem primeru neprimeren za ministra!

  2. vanč pravi

    Lukec je navadna p*čka. Tako osebnostno kot politično. Po tem mandatu ga ne bo več nikjer.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen