Načelnik občine Murter-Kornati Toni Turčinov v avstrijskem bordelu zapravil kar 1560 “občinskih evrov”

0

Načelnik občine Murter-Kornati Toni Turčinov je aprila 2019 uporabil službeno plačilno kartico za plačilo storitev v avstrijskem bordelu. Občinsko kartico je uporabil v klubu La Cocotte v Celovcu, skupno pa je v eni noči porabil 1560 evrov proračunskega denarja, je danes razkril hrvaški spletni portal Telegram.hr.

Turčinov je službeno plačilno kartico v klubu La Cocotte uporabil trikrat. Z njo je plačal dva računa v znesku 600 evrov in enega za 360 evrov.

Načelnik Murterja je za Telegram pojasnil, da je bil v klubu na “večernem druženju” s “potencialnimi gosti in gostitelji”. Dodal je, da je po naključju pomešal kartici.

Račun je hotel plačati z zasebno plačilno kartico, a je iz denarnice po pomoti vzel službeno, je zatrdil. “Moja zasebna in službena kartica pripadata isti banki, v tistih večernih urah pa je prišlo do spodrsljaja, zaradi katerega se opravičujem svojim meščanom,” je sporočil za Telegram.

Klub La Cocotte, ki so ga vmes že zaprli, je v času svojega delovanja na spletnih straneh oglaševal erotično izkušnjo z neprekinjenim šov programom, gosti pa so lahko izbrali tudi intimno druženje v zasebnih sobah.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen