[Nezakonita kampanja Nike Kovač brez odprtja volilnega računa] Kampanja Inštituta 8. marec “Gremo volit” bo z avtobusom obiskala slovenske regije in promovirala koalicijo KUL in svoj zakon!?

16

V okviru kampanje Gremo volit bodo člani Inštituta 8. marec vsak vikend do prihajajočih volitev obiskali slovenska mesta in vasi. Na obisku se bodo srečali s prostovoljci, pozivali k udeležbi na volitvah ter se pogovarjali o vsebini zakona proti škodljivim ukrepom oblasti, so zapisali v sporočilu za javnost.

A direktorica tega inštituta Nika Kovač ima veliki problem, saj bo po Sloveniji delala predvolilno kampanjo za stranke iz koalicije KUL, a si sploh ni odprla volilnega računa, kar je zakonski predpogoj za nagovarjanje volivcev.

Zakon proti škodljivim ukrepom oblasti, ki so ga prejšnji teden vložili v državni zbor, odpravlja škodljive spremembe več členov različnih zakonov, ki jih je sprejela trenutna oblast, so pojasnili na Inštitutu 8. marec. S predlaganim zakonom bi po njihovih besedah zakone vrnili v prejšnje stanje in resetirali državo.

Koordinatorica celotnega terena kampanje Maja Koražija je navedla, da se jim je pridružilo ogromno zagnanih ljudi, in da se veselijo novih poznanstev ter skupnega boja. Konec tedna se bodo najprej odpravili do Posavja in Zasavja ter do jugovzhodnega dela Slovenije, k sodelovanju pa vabijo vse, ki sem jim želijo pridružiti.

Prvi vikend v aprilu se odpravljajo na Gorenjsko in v Pomurje, Obalno-kraško regijo bodo obiskali 9. aprila, Goriško pa 10. aprila. Obiske bodo zaključili 16. aprila z obiskom Podravja in 17. aprila z obiskom Savinjske in Koroške regije.

Kot so zapisali, oblikujejo skupnost z več sto aktivnimi prostovoljci ter več deset tisoč podporniki. “Samo skupaj lahko zgradimo skupnost, ki se bori za boljši jutri,” so povzeli besede direktorice Inštituta 8. marec Nike Kovač.

Št. komentarjev: 16
 1. Roman N pravi

  Edini škodljivi zakon je,da jih država finacira!

 2. Bruno Krajski pravi

  Ogabna debela kobila.

 3. raft pravi

  Vince Blake • 10 minutes ago
  Zavajate. Po izboru revije Jana je največja junakinja Nika Kovač. Pa da niti ne omenim, da ji je Mlinotest podelil naziv “Krof Leta”.

  Kaj pa to? Eat that.
  ———————
  Vredno kopiranja. Je pa tako, da ko bo, če bo kdaj ostarela, to kopija Svetlane 1. in Svetlane 2.

  1. Woyss pravi

   Ali žnabli tedna..

 4. linke pravi

  Nika “what a nasty bitch.”

 5. linke pravi

  what a nasty bitch.

 6. linke pravi

  ima pa dobre žnable za trobento igrat

 7. raft pravi

  Novinar Bojan Požar je na Twitterju objavil vest, da bo končal v priporu, ki bo trajal do prvega naslednjega naroka oziroma največ do 30 dni, ker se ni udeležil obravnave pred višjim sodiščem, kjer njegova udeležba ni bila obvezna, v zvezi s postopkom, v katerem je bil na 1. stopnji oproščen. Požar opozarja, da bo zaradi tega priprt za ves čas predvolilne kampanje, vse do 25. aprila 2022
  ———————
  Ko bo slovenskemu narodu dokur-čilo to prosrbsko Slovensko sodišče bo Bog pomagaj.

 8. bogo pravi

  Pokvarjena punčara, se strinjam!

 9. Re gornjim pravi

  Idioti opranoglavi desničarski, poglejte se v ogledala

 10. linke pravi

  jaz se že gledam in sem kar ok. če pa gledam to levičarsko sodrgo okoli miss pigy alias nika ,me prime da grem tja kamor gre še cesar peš.

  1. Re gornjemu pravi

   Zate je krasotica, če ne po videzu, po karakterju sigurno!

 11. linke pravi

  jaz se že gledam in sem kar ok. če pa gledam to levičarsko sodrgo okoli miss pigy alias nika ,me prime da grem tja kamor gre še cesar peš.

 12. raft pravi

  Repetaš, punci, ki je že po videzu sodeč prizadeta bi morala priskočiti na pomoč socialna služba, ker jo njen oče potiska v brezizhod.

 13. Woyss pravi

  Kovaçeva kobila ……..a je bil vmes tud jankovič

 14. Roman pravi

  A je na Jankovićevi plačilni listi?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen