(Botrstvu v športu) Kaj se zgodi, ko s podanimi petkami postanemo dobrodelni?

0

Februarja nismo le stiskali pesti za slovenske olimpijce, ampak smo ob tem poskrbeli tudi za dobrodelnost. Uporabniki Mercatorjeve aplikacije Moj M so lahko sodelovali v zabavni igri, kjer so našim olimpijcem podajali petke in dosegli zavidljive rezultate – Mercator pa je vse to pretopil v donacijo skladu Botrstvo v športu v višini 5.000 evrov.

Mercator podpira aktiven način življenja in športne aktivnosti, podpira pa tudi vrhunske športnike, saj je sponzor slovenske olimpijske smučarske reprezentance. Pri Mercatorju so v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije ob letošnjih olimpijskih igrah v Pekingu pripravili prav posebno navijaško kampanjo z dobrodelno noto. »Podaj petko je priljubljena kretnja med mladimi, ki ponazarja veselje in zmago, zato se nam je to zdela odlična gesta za dobrodelno aktivacijo,« je povedala Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga v Mercatorju.  

Majda Vodopivec, ki je v imenu Mercatorja predala donacijo skladu Botrstvo, pa je dejala, da so naši športniki s sedmimi medaljami dokazali neverjetno odličnost. »Slovenci pa smo ponovno pokazali dobrodelni duh. Ponosni smo, da so uporabniki aplikacije Moj M prepoznali pomen akcije Podaj petko, kajti zbrana sredstva v višini 5.000 evrov bodo namenjena pomoči mladim športnikom, starim med 14 in 23 let, iz socialno ogroženih okolij. Skupaj torej prispevamo k nadaljnjemu razvoju in uresničevanju športnih potencialov,« je še dodala.

V Mercatorju pravijo, da z našimi vrhunskimi olimpijci, ki vsakodnevno dajejo vse od sebe, delijo iste vrednote, hkrati pa jim je skupno tudi to, da imajo v mislih mlade športnike, ki bodo morda čez nekaj let prejemniki olimpijskih odličij. V Mercatorju verjamejo, da sta podporno okolje in ekipni duh ključna tako za športne kot poslovne ali druge uspehe.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen