Po neuspešnem PV-komedijantu Marjanu Šarcu, še en povprečni zabavljač v politiko; 59-letni Jonas Žnidaršič bo za poslanca kandidiral pri “ponosnih naslednikih Zveze komunistov”

4

Jonas Žnidaršič je v kratkem video nagovoru ob najavi svoje kandidature za poslanca, ki so ga predvajali na 24ur dejal: “Slovenija pluje v napačno smer. Ladja bo nasedla in se potopila, če je pametni in pošteni ljudje ne obrnemo v pravo smer. Dovolj je plenjenja, korupcije in političnega sprenevedanja. Dovolj je arogance, razpihovanja sovraštva in norčevanja iz ljudi.”

Kot je povedal Žnidaršič, je k njegovi odločitvi pripomoglo prepričanje, da je bojda čas za spremembe. Po “resnem premisleku” se je odločil, da bo kandidiral za poslansko funkcijo in na lastno pobudo potrkal na vrata SD in predsednice Tanje Fajon, saj je v stranki (njen poslanec Marko Koprivc je sicer SD označil kot “ponosno naslednico Zveze komunistov) prepoznal “verodostojnost”. 

Ostareli Žnidaršič (30. januarja naslednje leto bo dočakal 60 let) bo kandidiral v tretji volilni enoti v Ljubljani.

Mimogrede, neuspešni PV-komedijant Marjan Šarec je danes na spletnem pogovoru o “vlogi in nalogah politike ter civilne družbe v demokratični skupnosti” gostil direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač, ki naj bi se še odločala, če bo za poslanko kandidirala na listi LMŠ.

Št. komentarjev: 4
 1. gambit pravi

  Vsak lublanski model bi bil rad poslanec. Kaj je Jonas koristnega naredil za Slovenijo? Nič od nič!

  1. Re gornjemu pravi

   Pa mi ti butelj povej, kaj je naredil koristnega za Slovenijo, n. pr. Hojs, ali Vizjak pa Počivalšek, da o odojku Mahniču sploh ne izgubljam besed. Še manj od nič!

 2. božo pravi

  Šalabajzer bo se zgolj (samo)osmešil…

 3. Samko pravi

  Rit je lizal že opankoviću, sedaj bo jo še fajonki. Fuj in fej.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen