Razkrite bizarne Stevanovićeve skrivalnice: Zapustil “svoje ljudstvo”, pil kavo v Aleji, na Trgu Republike pa protestnike nagovorili Anica in Esmeralda

2

Facebook uporabnica Neira Sediković, ki je včeraj bila na Trgu Republike, je takole izlila svoje razočaranje nad Zoranom Stevanovićem, ki je zapustil “svoje ljudstvo” in raje pil kavo v Aleji:

“Moram reči da sem močno držala pesti za vašo stranko… Če sem iskrena sem jih držala iz obupa. Ker mi politično nepismeni ljudje smo verjeli, da je Zoran naš rešitelj – da dela za ljudstvo. Naj povem, da sem včeraj bila prisotna na protestu in nasilja s strani protestnikov ni bilo… Moje osebno mnenje je, da bi Zoran v trenutku, ko je videl moral ljudi pozvati nazaj na trg Republike in jih nagovoriti, da nima smisla, da blodimo po ulicah, ker je za nas prenevarno. Očitam stranki, ki je imela predsodek do žensk, da ne izgledajo tako močne, da bi z Zoranom lahko šle k Pahorju. Dragi moji – ko smo se zbrali nazaj na trgu in ko smo kot ovce bili šokirani, da je Zoran zapustil prizorišče sta pred nas stopili 2 ŽENSKI‼️Anica in Esmeralda… Nisem pristaš njihovega gibanja, vendar jima dam kapo dol. V krizi se vidi kdo je močan in kdo ne. Žal mi je, da je tako in srčno si želim, da se to ni zgodilo, pa vendar se je… Zapustil nas je ko smo ga najbolj potrebovali. S tem je splavalo še eno upanje.”

Stevanović je namreč včeraj hitro po 16.00 uri zapustil prizorišče protestov na Trgu Republike in raje šel piti kavo v Alejo, kjer je z nekaj somišljeniki tuhtal, “kaj narediti v dani situaciji”. Pozno popoldne pa se je odpeljal do PP Jesenice in se tam “predal”….

Št. komentarjev: 2
  1. ribak pravi

    Ne čuješ dobro stevanoviću? “Tvoje ljudstvo” te bo kmalu odneslo na odpad političnih telebanov.

  2. METULJ pravi

    Na zadnjem PREPOVEDANEM protestu v Ljubljani so policaji končno ZELO DOBRO opravili svojo nalogo!! In, nasilni in nenasilni protestniki po ulicah Ljubljane, so končno doživeli bližnji neugodni stik s policijo! To je pravo, naprej tako!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen