[A kot anarhija?] Tanja Fajon z novo tetovažo, tokrat si je na desni podlakti omislila črko “A” z okraskom

6

Predsednica SD Tanja Fajon ima novo tetovažo. Po tetovaži nad levim gležnjem, si je tokrat potetovirala desno podlaket. Na eni izmed tiskovk, ki jih je imela letos poleti, je tako razkrila svojo novo tetovažo – črko A, ki jo objema okrasek.

Tanja Fajon z novo tetovažo – A kot anarhija?

Glede na to, da so petkovi protesti, pa tudi tisti ob drugih dnevih, vse bolj nasilni (beri: anarhistični), so se spletni komentatorji začeli spraševati, če predsednica SD s takimi tetovažami simbolno podpira tovrstno divjanje po slovenski prestolnici? A če pustimo sporočilnost tetovaže ob strani; v vsakem primeru je precej nenavadno, da se za premierski položaj poteguje vedno bolj potetovirana oseba…

Spomnimo: Notranji minister Aleš Hojs je protest proti PCT-pogoju minulo sredo, ki se je sprevrgel v nasilje, v četrtkovih Odmevih povezal s protesti petkovih kolesarjev, ki da ga spominjajo na fašistične shode. “5. novembra so bili (protesti) izrazito nasilni, na tiste proteste so vabili še posebej poslanci stranke SD, torej, če se boste spomnili, so na teh protestih v predhodnih tednih sodelovali gospod Koprivc, podpredsednik stranke SD je na prav tiste petkove proteste vabil prek Twitterja, tako da je čas, da si ne zakrivamo oči in rečemo bobu bob,”

Št. komentarjev: 6
 1. Johan pravi

  Pa kaj bi si , po vaše politikis, morala tetovirati črko J ali J J , kot jo imajo nekateri vaši privrženci? Bi morda morala vprašati predsednika za dovoljenje? To pisanje vašega uredništva, je res znak omejenosti!

 2. rene pravi

  Potetovirana premierka? Only in Slovenistan!

  1. Re gornjemu pravi

   Predsednik, ki plazi po dimnikih tudi

 3. Matija pravi

  Tatu pomeni anarhija ali pa antikrist. Druge razlage pri Fajonki ni.

  1. Re gornjemu pravi

   Tudi zate ni druge razlage, kot , da si butl!

 4. Slavka pravi

  Anis

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen