Italijanski organi uradno potrdili identiteto ženskega trupla, ki so ga našli pri Miramarskem gradu, gre za pogrešano 25-letnico iz Nove Gorice

0

Italijanski organi so v torek slovensko policijo uradno obvestili o potrditvi identitete ženskega trupla, ki so ga 6. junija letos našli v morju v neposredni bližini Miramarskega gradu. Izkazalo se je, da gre za 25-letnico iz Nove Gorice, ki je bila pogrešana od decembra lani, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Pogrešano so nazadnje opazili 11. decembra lani v njenem stanovanju, nato se je za njo izgubila vsaka sled. Kljub intenzivnemu zbiranju obvestil v Sloveniji, številnim iskalnim akcijam na širšem območju novogoriške policijske uprave in prošnjam italijanskim organom za pomoč, so pogrešano našli šele 6. junija letos na območju Italije, so zapisali policisti v sporočilu za javnost.

Po do zdaj zbranih podatkih niti italijanski niti slovenski varnostni organi v preiskavi niso ugotovili znakov, da bi šlo za nasilno smrt. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih obvestila okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili s policije.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen