Grozljiva prometna nesreča na cesti Poljane pri Mirni Peči-Novo mesto: 38-letnik in dva otroka zgoreli v vozilu, 56-letnica prav tako umrla na kraju nesreče

0

Na cesti Poljane pri Mirni Peči-Novo mesto se je popoldne, nekaj po 15. uri, zgodila huda prometna nesreča. Po navedbah policije sta čelno trčili dve osebni vozili, v nesreči so umrle štiri osebe. Med njimi sta bila dva otroka, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila, doma iz okolice Novega mesta, vozil proti Novemu mestu in čelno trčil s 56-letno voznico, doma iz okolice Trebnjega. V trčenju je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je vozil tudi dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju nesreče.

Posredovali so gasilci, reševalci in policija. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje-Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta.

O dogodku je policija obvestila dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo treba podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla, so zapisali na PU Novo mesto.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen