Arsenovič za odgovornega urednika občinskega trobila nastavil propagandista Dejana Pušenjaka, ki je Milana Kučana ocenil kot “genialca”!?

2

Mestni svet MOM je včeraj imenoval nekdanjega novinarja Dejana Pušenjaka za odgovornega urednika novoustanovljenega mariborskega občinskega časopisa (ta se bo infantilno imenoval Časopis za prijazen Maribor) in potrdil pet članov uredniškega odbora časopisa. Ta mesta so za štiriletni mandat zasedli Zora A. Jurič, Pavlina Japelj, Nino Flisar, Peter Simonič in Jelka Vrečko. Eno mesto v uredniškem odboru pa ostaja odprto, saj je predlagana Zdenka Križanič, ki je mestna svetnica liste prejšnjega župana Andreja Fištravca, na včerajšnji seji povedala, da zavrača sodelovanje.

PREBERITE ŠE TODobra popotnica za “pušiono”: novinar Pušenjak po “politični genialnosti” vleče vzporednice med Kučanom in Arsenovičem!?

In kdo je Dejan Pušenjak, ki bo urejal trobilo mariborskega župana Saše Arsenoviča? Pušenjak je vedno bil “pravi” novinar, ki se je udinjal za Večer in Delo, kasneje je pisal tudi za brezplačnik RTS24.

Pušenjak se je nazadnje “proslavil” lani med volilno kampanjo za županske volitve, ko je v glasilu takratnega županskega kandidata Arsenoviča, hvalil – jasno – Arsenoviča, pa tudi nekdanjega predsednika države Milana Kučana, obema pa je pripisoval “politično genialnost”. Boljšega propagandista za svoje občinsko trobilo (ki ga bodo prisilno financirali vsi mariborski občani!) si Arsenovič ne bi mogel izbrati…

Št. komentarjev: 2
  1. raft pravi

    Slovenija od prodaje veleposlaništva SFRJ v Bonnu prejela več kot pol milijona evrov
    ————–
    Ma to Jankoviči spiskajo v enem dnevu.

  2. odmev pravi

    A zdaj je že vsak hašišar lahko urednik kakega cajtenga?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen