Infantilno-napadalno pisanje Marjana Šarca na Facebooku o Toninu, Janši in traktorskih starodobnikih!?

15

Premier Marjan Šarec je očitno povsem izgubil kompas. Danes je na svojem FB profilu objavil tekst, ki razkriva vso njegovo nemoč ob zadnjih razkritjih, da je svoji dolgoletni prijateljici pomagal urediti službo na Sovi. Otročje napada predsednika NSi Mateja Tonina in se neokusno spravlja nad izkušene politike-državnike kot je Janez Janša in jih primerja s starodobniki, s katerimi noče imeti opravka!?

“Doslej ni bilo v moji navadi, da bi se ukvarjal s predsedniki drugih strank. Se pa nekateri precej z menoj, posredno ali neposredno. Dolgo časa sem razmišljal, ali sploh kaj napisati, ali ne, vendar mislim, da si zaslužite še kakšen drug pogled na situacijo.
Z gospodom Toninom sva začela pisati skupno zgodovino leta 2010, ko sem za las prišel v drugi krog županskih volitev, vodilni po prvem krogu je bil moj sedanji politični sopotnik in sodelavec Brane Golubović. Glede na dejstvo, da je gospod Tonin eno leto prej na svojem informativnem portalu Kamničan.si objavil anketo, v kateri se je že videl kot zmagovalca volitev, si mislim, da neuvrstitev v drugi krog ni bila ravno prijetna. Potem sva pač oddelala prvi mandat, on v opoziciji (pošteno moram priznati, da je bil kdaj tudi konstruktiven), jaz na županskem mestu. Me je pa njegov informativni portal ves čas napadal, včasih tudi na neokusne načine.
Pred volitvami 2014 sva se dobila pri meni v pisarni, kjer sva se pogovarjala o nadaljnjem sodelovanju. Vprašal sem ga, če me bo podprl v primeru drugega kroga. Napovedal mi je, da bo NSi dobila 7 svetnikov, LMŠ pa 4, potem bomo pa v drugem krogu videli, kako bo s podporo. Zgodilo se je, da je LMŠ dobila 14 svetnikov, NSi pa 4, sam pa sem zmagal s 64% v prvem krogu(prvič v zgodovini občine). A sem mu vseeno takoj ponudil koalicijo, čeprav sem imel na voljo tudi druge opcije, saj nam je manjkal samo en glas do večine. Želel sem pač, da poslanec in župan sodelujeta, ne da sta na različnih bregovih, kot je bila to praksa v preteklosti.
Ves čas najinega sodelovanja sem čutil pokroviteljski odnos, ko pa sem vstopil na polje državne politike pa sploh. Potem se je dogajalo, kar se je in stranka NSi je spet pristala v opoziciji, gospod Tonin pa je bil predsednik Državnega zbora samo dva meseca. Skratka, vedno sem, kljub temu, da so me vsi tlačili dol, nekako uspel.
Danes je gospod Tonin predsednik KNOVS-a in je ponovno začutil priložnost, da se v boju z menoj politično profilira. Tudi prav, vendar bo s slabimi in stokrat pogretimi in odmrznjenimi sestavinami težko skuhal okusno jed.
KNOVS je parlamentarna komisija, ki je namenjena nadzoru obveščevalnih služb, do tukaj vse lepo in prav. Ko pa postane spolitiziran organ v službi nekaterih obrazov opozicije, nastanejo težave. Inšpektorat za javni sektor bo opravil nadzor in ugotavljal pravilnost in zakonitost postopkov. Z ugotovitvami bo seznanjen tudi KNOVS, kot je to v navadi. Navsezadnje je KNOVS sestavljen iz poslank in poslancev, inšpektorat je pa strokovni organ. Namigi, da je inšpektorat vladni organ in zato pristranski, so pa iz trte izviti. Koliko bolj je potem pristranski KNOVS, ki ga vodita gospod Tonin in gospod Mahnič, predstavnika opozicije, eden celo predsednik parlamentarne stranke. Da ne govorim, da je član KNOVS-a tudi gospod Janša, večni predsednik SDS.
Stranka NSi želi priti v politično sredino, vendar je to, moje skromno mnenje, z ministriranjem gospodu Janši, težko dosegljivo. Naj na koncu parafraziram gospoda Erjavca. Kaj imam skupnega s pokojnim predsednikom vlade, gospodom Drnovškom? Gospoda Janšo in Podobnika. Žal je gospod Tonin izbral njiju in ne mene. Tudi jaz sem ljubitelj starodobnikov, a zgolj na področju avtomobilizma in kmetijske tehnike.🙂”

Št. komentarjev: 15
 1. Pubec pravi

  Kako je pa Ja jo izgubil kompas in grozil poslanki pa ne pišete. Tudi vi nimate več kompasa. Enaka merila prosim ( seveda brez smisla).

  1. Roman n pravi

   ti tudi vse verjameš,počakaj,da odprejo stenogram seje,potem si daj duška!

  2. muti pravi

   JJ ni izgubil kompasa in ni grozil poslanki, ko bo to preverjeno, kar bo Janša zahteval, verjamem, da bo črno na belem, da je lagala poslanka.

  3. muti pravi

   še malo pa boste seznanjeni, kdo govori neresnico.

 2. aco pravi

  Šarec je bil in bo ostal velik otrok. Slovenci imamo pač to nesrečo, da se sedaj igra v peskovniku, ki se mu reče država.

 3. Janez Kepic-Kern pravi

  LMŠ M.Š
  “POLITIČNI STARODOBNIK” – najbrž – ne bo nikoli.
  PREJ – “POLITIČNI” POZABLJENEC.
  ŠE DOBRO, DA IMAMO – IZKUŠENEGA, CENJENEGA G. J. JANŠO.
  A dobro bi bilo to,
  kar pravi cenjeni gospod J. Janša – še čibolj – popularizirati – npr. na NOVI 24 TV
  in
  drugje.
  Medijska blokada s strani RTV SLO , POP TV itd. se mi zdi
  še vedno – huda.
  A to , kako ozvestiti prebivalstvo naše R. SLOVENIJE
  O KOREKTNIH GLEDANJIH IZKUŠENEGA
  G. . J. JANŠE – to naj domisli – pač – SDS. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

 4. Janez Kepic-Kern pravi

  Se absolutno strinjam s spodnjim gospodom.
  Ta ex KP,ZK pokomunizem se predlogo,
  odločno predolgo in nam v hude škode – vleče v naši R. Sloveniji.
  LMŠ “žal” premier
  – pa samo kaže, kako malo profesionanih znanj – premore.
  VLADA – ABSOLUTNO – NE MORE – NADZIRATI – SAMO SEBE.
  To
  je vsakomur jasno, samo premierju
  LMŠ MARJANU Š.
  se zdi – da – ne. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 5. raft pravi

  Pustite komedijanta, da še naprej lovi svoj rep.

 6. haapy yack pravi

  VLADA – ABSOLUTNO – NE MORE – NADZIRATI – SAMO SEBE.
  ———————————————————————————————————-
  hoj
  Vse vlade so nadzirane od gospodarjev v senci.
  Kako vlada vodi državo in nacionalno ekonomijo je njen problem. Globala se kao ne vmešava v zadeve lokalnih “elit”, jih ne zanima. Kaj njih zanima je, da je Slovenija del njenega globalnega dvorišča, predvidljiv in lahko obvladljiv prostor. Prej, ko dojamete boljše bo.
  boditevcvetju

 7. Neni pravi

  če Je Janša starodobnik, potem je Šarec sicer mlada vendar samo ciza

 8. Janez Kepic-Kern pravi

  Kot vedno !
  Odličen zapis gospoda R. PEZDIRJA.
  Kot zanimivost.
  DODATNO !
  Kot zanimivost !
  Oglejte si
  “KOMENTATORSKO PUŠČAVO”
  komentatorsko “REVŠČINO” – na POŽAREPORTU.
  Kakšne “revne”
  “stalne komentatorje” ima ta razvpiti – POŽAREPORT. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 9. haapy yack pravi

  hoj
  Spet se je potrdilo tisto, da se Slovenc samo kregajo med sabo.
  Južnaki pa pravijo, da v Sloveniji držijo skupaj.
  boditevcvetju

 10. raft pravi

  Haapy Yack pravi Pred 9 ur
  hoj
  Spet se je potrdilo tisto, da se Slovenc samo kregajo med sabo.
  Južnaki pa pravijo, da v Sloveniji držijo skupaj.
  boditevcvetju
  ————————-
  Se strinjam. Moja napoved je bila že nekaj časa nazaj, da bodo v Sloveniji nastale pokrajine po vzoru BiH. To je Kučanov projekt, ki je nastal v sodelovanju z beograjsko akademijo nauka. Kdor ga prvi sreča, naj mu pljune v obraz.

 11. bruh pravi

  ajd…levičarji…..vedno le nestrpni in mafijski smrdeči pra sci in svi nje…vedno, vsak od njih je tak…čisto vsi so taki…ajd…

 12. bruh pravi

  vse najbolj totalitarne, nedemokratične, nepravne, ne pluralne družbe in države so levičarske….vedno…ko pustiš rdečega mafijskega nestrpnega pra sca ali svi njo, da pride na oblast več kot 8 let je zgodovinsko dokazano, da je rdeća levičarska mafijska banda na obalsti že VSE državne službe tako pokvaril in posvojil, da poti nazaj ni……poglejte le delovanje kućanovih smrdećih tovarišic ali sodnikov….ajd…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen