Telekom Slovenije začenja s prodajo Applovih pametnih ur

0

Telekom Slovenije v petek začenja s prodajo Applovih pametnih ur serije 4. Slovenskim uporabnikom bosta na voljo 40- in 44-milimetrska različica, cene pa se bodo začele pri 348 evrov, so sporočili iz Telekoma. Ta konec tedna bodo ob začetku prodaje izvedli tudi promocijsko predstavitev ur v Telekomovem centru v ljubljanskem Cityparku.

Applova pametna ura bo na voljo v vseh treh barvnih različicah, in sicer srebrni, črni in zlati barvi. Uporabniki jo bodo lahko kupili v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji, pa tudi prek Telekomove spletne trgovine.

Pametna ura je, kot so pojasnili v Telekomu, v celoti zasnovana na novo. Ima največji zaslon doslej, ob čemer vključuje vrsto različnih funkcionalnosti, med drugim električni senzor za spremljanje delovanja srca, obvestila za nizek in visok srčni utrip ter neenakomerno bitje srca, zaznavanje padcev in omogočanje klica v sili, samodejno zaznavanje vadbe za jogo in pohodništvo, napredne funkcije za tekače in deljenje aktivnosti s prijatelji.

S pametno uro bodo lahko uporabniki opravljali tudi telefonske klice, pošiljali sporočila ter poslušali glasbo. Za uporabo pametne ure morajo imeti sicer uporabniki Applov pametni telefon iPhone 5s ali novejši model s sistemom iOS 12 ali novejšo različico, so še zapisali na Telekomu. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen