Kaj je Milan Kučan alias “beloglavi jastreb” delal na RTV SLO? Morda je za kakšno oddajo spet širil svojo “resnico”, kako je on zaslužen za slovensko osamosvojitev!?

9

Novinar RTV SLO Jože Možina je danes na Twitterju zapisal: “…te dni se je na RTV znova mudil “beloglavi jastreb” kot eni s kančkom satire imenujejo nekd. predsednika. Bojda je bil obisk ‘delovne narave’. Bomo kmalu videli…”

Glede na to, da v torek obeležujemo Dan državnosti, je zelo možno, da so Milana Kučana partijski kadri na nacionalki spet povabili v kakšno oddajo, kjer je spet razpredal o svojih “zaslugah” za slovensko osamosvojitev.

Spomnimo: Kučan skoraj vsako leto ob Dnevu državnosti odkrito laže, kako je on osebno izpeljal plebiscit in slovensko osamosvojitev. Kučan je v intervjuju za Dnevnik pred dvema letoma celo dejal: “Bilo je treba pripraviti in izpeljati plebiscit, uveljaviti odločitev za samostojno državo junija 1991 in jo tudi ubraniti z orožjem pred agresijo JLA.” A dejstvo je, da Kučan ni napravil ne prvega, ne drugega, ne tretjega!

Preberite še to: DVOJNA LAŽ NA ENEM MESTU. Dnevnikov “obraz prihodnosti” Milan Kučan trdi, da je Slovenijo popeljal v osamosvojitev!?

Št. komentarjev: 9
 1. vojko pravi

  Kaj je delal na rtv slovenija? Kot vedno kar počenja že zadnjih 50 let, urednikom tipa pašek šetinc je dajal navodila, kako naj še naprej delajo prosocialistične oddaje!

  1. jankec pravi

   Prišel je na brezplačen sendvič,ker ima revček “majhno penzijo”,onega poslanca pa noče posnemati.

 2. raft pravi

  Je pač prišel malo pogledati v svoj hlev.

 3. haapy yack pravi

  hoj
  Noben ne ve kaj se je možic dogovarjal s Srbi. Srbi bi lahko naredili veliko več škode s svojo mašinerijo, ki so jo še takrat imeli v rokah. Vse važne ključne točke bi lahko uničil v 24 urah. Dogovor z njimi je to preprečil.
  slavkoinmirkopres
  boditevcvetju

  1. jankec pravi

   Tudi drugi smo se spraševali kaj se je možic dogovarjal s Srbi,ker jim Slovenija,kar naenkrat, ni bila več v interesu.

   1. haapy yack pravi

    hoj
    Saj se ve kaj so se dogovoril. Vse je bila ekonomska računica. Juga je raspadla samo fizično, ekonomsko ne. V vseh bankah takrat po raspadu Juge so imeli Srbi večinsko vlogo. Tudi v Slovenistanu. Nategvanje ljudi se je nadaljevalo s nasveti globalistov.
    boditevcvetju

 4. raft pravi

  Jaka ne seri. Takrat bi napadli že kot srbska vojska in ne kot JNA. Vse preostale republike bi bile na naši strani. Kot drugo: res bi bilo veliko žrtev, vendar so Srbi dobro vedeli, da bi svoje kosti pustili poraženi v slovenskih gozdovih.

 5. bruh pravi

  komunistična zločinska podgana…ki je v kao demokratičnem okolju posla navaden post-komunistični sodno in medijsko zaščiten MAFIJAĆ……nič posebno novega ….za take države….ajd…vsi vemo, da ta mafijski in zločinski partijski smrdeči pra sec bi moral že vsaj 3 desetletja gn iti v zaporu ,,,ajd…ampak….
  bodimo resni…

  1. Re gornjemu pravi

   Res bi moral gniti v zaporu! Vendar bi moral tam biti tudi plesasti kalimero

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen