Ivan Simič nesojenemu evropskemu poslancu Nemcu, ki benti čez neprofesionalno Adrio nastavil ogledalo: “Katera vlada je leta 2016 prodala Adrio?”

10

Nesojeni evropski poslanec in aktualni poslanec SD Matjaž Nemec, ki ga je na minulih evropskih volitvah precej pričakovano premagal Milan Brglez, je včeraj  na Twitterju precej jeznorito zapisal: “. niste vredni tega imena. Potniki obtičali na pariškem letališču. Nekateri potniki čakajo od jutra, brez informacij, brez alternativ. Nadomestnega leta ni, ne danes ne jutri, ne nikoli. Niste vredni, da letite pod slovensko zastavo. Sramota!”

Nemčevo bentenje je seveda na socialnih mrežah poskrbelo za salve smeha, a najbolj je Nemca prizemljil davčni strokovnjak Ivan Simič, ki je zapisal: “Spoštovani g. Nemec, katera vlada je leta 2016 prodala Adrio. Pozdrav Ivan Simič.”

Simič ima seveda prav; Adrio je prodala vlada Mira Cerarja, v kateri je sodelovala tudi Nemčeva SD.

Poslanec SDS Žan Mahnič je na to temo denimo šaljivo tvitnil: “Do takrat, ko bo izvoljen za evropskega poslanca in bo vsak teden koristil njihove usluge, bo baje že bolje.”

Spet nek drug uporabnik Twitterja pa je zapisal: “G. Nemec je človek kratkega spomina. Je pozabo kdo je filal sklad, ki je kasneje kupil Adrio. Ah, ta spomin..”

In še: “Da ne omenimo dolgotrajnega potapljanja Adrie pod nadzorom strankarskega tovariša, profesorja ekonomije, Maksa “Adria ni ustanovljena, da dela dobiček” Tajnikarja.

Spomnimo: sredi januarja 2016 so delničarji Adrie Airways z veliko večino potrdili dokapitalizacijo (in prodajo) slovenskega letalskega prevoznika. V lastniško strukturo je takrat stopil nemški investicijski sklad 4K Invest.

Pri SDH pa so takrat zapisali: “SDH in DUTB ocenjujeta, da bo Adria Airways dobila lastnika, ki bo družbo prestrukturiral, ohranil slovenskega nacionalnega prevoznika in ga razvijal tudi v prihodnje ter s tem omogočil dolgoročne pozitivne učinke na proračun, slovensko gospodarstvo, razvoj stroke in vse deležnike družbe. Dokapitalizacija in zaključek transakcije sta vezana na pridobitev soglasij regulatorjev trga ter na izpolnitev drugih, s pogodbo določenih odložnih pogojev.”
Št. komentarjev: 10
 1. Gabriel pravi

  Nemec kot Nemec: pljuva v skledo partije, ki ga hrani, a mu hkrati ne potegne, da s tem razgalja ravno njegove rdeče predatorje…

 2. bruh pravi

  kućanov smrdeči divje nestrpni in nesposobni sistemsko mafijski komunajzersko nostalgični privilegirani rdeči pra sec…ajd nič novega…ajd..

 3. haaapy yack pravi

  hoj
  Vsaj nekje tale Nemčev proba delvat vredu.
  Kot humorist.
  boditevcvetju

 4. žonta pravi

  Za Nemca vsi drugi poslanci v DZ pravijo, da je precej omejen fante, tipičen socialist pač brez pameti in razgledanosti, kaj šele političnega občutka… zato tudi takšne klanfa…

 5. Silvo pravi

  Nemec nima samo kratkega spomina, temveč je pokvarjen prav tako kot razni židani, kontiči, hani itd. SD je bila skoraj v vsaki vladi, tudi vodili so jo in nič storili, razen za svoje žepe. Banda pokvarjena!

  1. Re gornjemu pravi

   Kaj je pa naredil tvoj firer, razen zdrah, morda je, ampak zase in svoje postopke na sodiščih

  2. bruh pravi

   silvo, ni ga bolj discipliniranega , ubogljivega, opranoglavega in čredniškega volivca od smrdečega sdjevca…..ajd

 6. bruh pravi

  od vseh levičarjev je pa sdjevec najbolj hinavski, ogabni, sistemsko mafijski, nestrpni in nesposobni…ajd…

 7. raft pravi

  Še en Kučanov ri-tni mozolj. Ko bo pri nas komunizem dokončno crknil, bodo takile pocrkali od lakote.

 8. bruh pravi

  raft, ne bo…..ajd..še nekaj generacij bo treba, da NAŠI smrdeči komunajzerski nestrpni mafijski rdeči pra sci in svi nje izginejo…ajd…tako,da ne imej sile….. čas in narava bosta že naredila svoje…..če niso uspeli v 45 letih klanja, pobivanja, preganjenja in 30 letih rdeče mafije……… ajd,….saj smo se razumeli…ta smdečei gn oj je pač tak…ampak na srečo, ga je za en plunec…pa še otrok nimajo,….ajd…lahko jih le uvažajo ampak tudi to ne bo pomagalo….ajd..

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen