Enrique Iglesias za 12. maj razprodal Stožice in napovedal še dodaten koncert dan kasneje

0

Latino zvezdnik Enrique Iglesias je v dveh mesecih razprodal koncert, ki ga bo 12. maja izvedel v ljubljanskih Stožicah. Zaradi velikega zanimanja se je odločil, da izvede še enega dan kasneje. Vstopnice za nov koncertni datum 13. maja bodo v prodaji od petka, 16. februarja, dalje, so sporočili organizatorji.

Novico, da bo 12. maja nastopil v Stožicah, je Iglesias v začetku lanskega decembra objavil na družbenem omrežju Facebook. S tem, ko so organizatorji v dveh mesecih razprodali vstopnice za njegovo ljubljansko gostovanje, pa se je uvrstil na seznam najbolje prodajanih dogodkov v Sloveniji zadnjih let.

Kralj latino popa bo Slovenijo obiskal prvič v okviru svetovne turneje Sex and Love. “Ljubitelje njegove glasbe v Areni Stožice čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja 2016,” napovedujejo organizatorji.

Eden najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin’ Back My Love, Rhythm Divine in druge. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen