V Mariboru so se vročekrvni mladci zmlatili skoraj na smrt; trije končali v UKC Maribor, ena oseba se še vedno bori za življenje

0

Po pretepu več oseb, do katerega je prišlo danes zgodaj zjutraj na Vodnikovem trgu v Mariboru, so reševalci v Univerzitetni klinični center Maribor prepeljali tri osebe. Med njimi je 25-letni moški, ki je bil v smrtni nevarnosti, še en moški je huje poškodovan, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor, kjer prosijo za informacije o dogodku.

Policisti so po prihodu na kraj dogodka vzpostavili javni red in pri tem pridržali eno osebo. Uporabili so tudi prisilna sredstva.

Trenutno še poteka ogled kraja dogodka, ki ga vodi dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru ob prisotnosti dežurne okrožne državne tožilke.

Kot so še navedli na Policijski upravi Maribor, več informacij zaradi interesa preiskave trenutno ni na voljo.

Kriminalistična preiskava pretepa se intenzivno nadaljuje, ob tem pa na PU Maribor z namenom, da bi razjasnili okoliščine pretepa, prosijo vse, ki o tem pretepu ali udeležencih pretepa karkoli vedo, da se javijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Sporočilo lahko policistom pustijo tudi na Facebook profilu Policijske uprave Maribor. (sta/ured)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen