Robert De Niro spet grobo in profano nad Trumpa: “Je jebeni idiot… je jebeni norec!”

6

Igralec Robert De Niro je včeraj zvečer na prireditvi “National Board of Review Annual Awards Gala” spet grobo nastopil proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu in primerjal napade njegove administracije na medije z nekdanjim ravnanjem predsednika Richarda Nixona.

De Niro je namreč predstavljal novi film igralke Meryl Streep in ob tem dejal, da ima ta kar nekaj paralel z aktualno Trumpovo vladavino. Potem pa se je spustil na precej profano raven, ko je dejal:  “Ta jebeni idiot je predsednik. To je cesarska nova obleka. Fant je jebeni norec. Šef-otrok.”

Spomnimo: De Niro, ki je leta 2016 podprl kandidatko za predsednico, demokratko Hillary Clinton, je Trumpu takrat sporočil: “Rad bi ga udaril v obraz…”

Št. komentarjev: 6
 1. haapy yack pravi

  hoj
  Robert je kot vrtni palček.
  snegulčicainsedempalčkovpres
  boditevcvetju

 2. kikinda pravi

  Ha ha ha, De Niro je car, še več znanih bi Trumpu moralo povedati v faco, kar mu gre…

 3. jankec pravi

  Cepec neumen!

 4. bruh pravi

  a se ta smrdeči urbani lažnivi sorošev klitonović še ni izselil, kot je obljbljal?…..same laži kot celo življenje, mar ne?

 5. bruh pravi

  a se ta STARI smrdeči urbani lažnivi sorošev klitonović še ni izselil, kot je obljubljal?…..same laži kot celo življenje, mar ne?

 6. bruh pravi

  ampak od tega STAREGA lažnivca , ki je vedno redno oblizoval demokratske politike in predsednike – clintonića in obamića in primis, ne moramo zahtevati objektivnosti, poštenosti in nevtralnosti…..kajti drugače ne bi imel dela v tistem “okolju”….ajd…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen