Osramočeni spolni nadlegovalec Kevin Spacey zdaj tudi rasist?

0

“Vodja varnostne družbe, ki je delal na snemanju Netflixovih “House of Cards”, je obtožil osramočeno hollywoodsko zvezdo Kevina Spaceyja rasizma”, so v ponedeljek sporočili iz Daily Maila.

Earl Blue, vodja VIP zaščitnega servisa in veteran mornarice, je povedal ekskluzivno za Mail, da je Spacey zavračal temnopolte člane ekipe in delil rasistične opazke.

Blue je dejal, da so Spaceya nekateri zaposleni slišali reči članu svoje osebne varnostne ekipe, da “ne želi, da črnuhi nadzirajo njegovo prikolico”, sklicevaje se na Netflixovo oddajo, v kateri je igral glavno vlogo, Franka Underwooda.

Blue, 51, je navedel “zaupnost” kot razlog, zakaj je čakal štiri leta, da je s to novico nastopil v javnosti, vendar je povedal, da je sčasoma vse skupaj prišlo “do točke, ko so ljudje bili oškodovani in kar dovolj je dovolj.”

Blue je dejal, da njegovemu podjetju niso podaljšali pogodbe, čeprav ni prejel nobenih pritožb in so mu predstavniki Knight Takes King – podjetja, ki jih je najelo – dejali, da so bili “resnično zadovoljni”.

Časopisu je povedal, da je kasneje izvedel od produkcijskega vodje, da mu je Spacey v konferenčnem klicu povedal, da “ne želi več črnuhov na kraju snemanja”.

Drugi vir je povedal The Mail-u, da se je pod VIP-em zgodilo več vlomov v prikolice, vključno s prikolico Spaceya. Pogodbo sp ponudili drugemu podjetju.

Blue je to zanikal in dejal, da mu nihče ni navedel razloga, zakaj so jim prekinili pogodbo.

Nekdanji uslužbenec VIP-zaščitne službe je povedal Mailu, da “nima nobenega posebnega spomina” na Spaceyja, ki se rasistično vede. Čeprav je dodal, da Spacey zna biti “pravi kreten”, ki pogosto zna postati ves nervozen in neznosen.

Spaceyja je v začetku tega leta več kot ducat ljudi obtožilo spolnega nadlegovanja, od takrat Netflix in mnoge druge produkcijske hiše ne sodelujejo več z njim.

Iain Paterson, eden producentov, je dejal Mailu, da delo VIP – a ni bilo zadovoljujoče, o obtožbah Blue – ja pa ni želel dodati ničesar.

Mail je skušal kontaktirati Netflix in Spaceya samega, a od nobenega ni bilo odgovora.

Blue je še dodal, da se vse odkar so izgubili pogodbo z Netflixom, borijo za to, da bi dobili delo, a je zelo težko.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen